ΟΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 4/1,19:30,Novasports1
Re: ΟΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 4/1,19:30,Novasports1
Ναι γιατί αντί να το καθαρίσεις, τους δίνεις χώρο...ron-swanson έγραψε:Ειναι απιστευτο που συμβαινει. Δεν μπορουν να αλλαξουν 2 πασες αυτοι ξαναλεω και φαγαμε 2 γκολ. Ελεος ρε πουστη δεν γινονται αυτα. Μπορει να ειναι και απο τις πιο ανετες εμφανισεις μας εκει μεσα και χανουμε. Ελεος ρε πουστη ελεος.
Τεσπα ελπίζουμε στο καλό 20λεπτο του μπισεσβαρ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λειτουργείxpan έγραψε:ειλικρινά,ξέρει κάποιος να μας πει αν όντως το VAR δεν λειτουργεί;
Κανένας δεν καταστροφολογει.navigator11 έγραψε:Δεν έχετε κουραστεί, όποτε στραβώνει ένα παιχνίδι, να καταστροφολογείτε; Ειλικρινά ρε. Εκτός αν το κάνετε κάποιοι για γούρι. Δεν υπάρχει σοβαρή εξήγηση.
Σε όλα τα ντέρμπι μέχρι στιγμής έχει επαναληφθεί ακριβώς η ίδια εικόνα.
2 γκολ με 2/3 τελικές του αντιπάλου.
Νομίζω ότι είναι σοβαρό θέμα προβληματισμού αν σκεφτείς ότι έχεις να παίξεις καμιά 10αρια ντέρμπι ακόμα τα οποία και θα κρίνουν το πρωτάθλημα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όποιος πιστεύει ότι δεν μπορούμε να μην δει το 2ο ημίχρονο.. εγώ είδα μια ομάδα να παίζει σοβαρό ποδοσφαίρο και να παράγει φάσεις και μια ομάδα να κλωτσάει όλη την ώρα και να έχει 2 τελικές 2γκολ.. ε που θα πάει θα γυρίσει!
Μεσα σε δυο σελιδες στο νημα νομιζεις οτι απο Γκαλακτικος γιναμε Παναξιακος.
-
Θα το γυρίσουμε!!! Αρκεί να μπούμε συγκεντρωμένοι!! Θέλω το μάτι να γυαλίζει! 

Άμα βγάλει το Βιερίνια και παίξουμε και μεις με 11 έχουμε ελπίδες
Το δευτερο γκολ βρωμουσε απο μακρια και απο ωρα. Δεν μπορουμε να διωξουμε σωστα, το ριμπαουντ παει για αλλη μια φορα κατευθειαν σε παικτη του αρη κατασκηνωμενο εξω απο την περιοχη μας, σεντρα ελευθερη και παικτης ανετος την κεφαλια.
Αυτο για μενα σημαινει οτι αρκετοι παικτες πετουσανε αετο στην αμυνα.
Αυτο για μενα σημαινει οτι αρκετοι παικτες πετουσανε αετο στην αμυνα.
Λημνιός έξω, μέσα Ροντρίγκο δεξί Μπακ και Μάτια στα χαφ.
Πελκας έξω, Μπισε μέσα.
Με την χάρτινη επιστροφή Πάσχα στα γκολπόστ.
Πρέπει μέχρι το 60 να ισοφαρίσουμε.
Πελκας έξω, Μπισε μέσα.
Με την χάρτινη επιστροφή Πάσχα στα γκολπόστ.
Πρέπει μέχρι το 60 να ισοφαρίσουμε.
Ρε παιδιά κάνα λινγκ. Εδώ στο πουθενά. Χωρί; εγγραφές και και και 15 κλικ για να βγει. Λεω μήπως υπαρχει..
Γαμώ την γκαντεμιά μου..
Γαμώ την γκαντεμιά μου..
Ρε φιλε 60-40 κατοχη ειχαμε και καναν 2 τελικες σε ολο το πρωτο ημιχρονο. Ποια πιεση.Notorious4 έγραψε:Το ότι σε πιέζει ψηλά μια ομάδα με 5 φορές μικρότερο budget δεν φταίει ο φερειρα? Τον βιερινια μπροστά που σέρνεται δεν φταίει ο φερειρα? Το κέντρο που δεν έχει τρεξίματα δεν φταίει ο φερειρα?
Ολο το μάτς είναι η ισοφάριση. Αυτό είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο. Δικό μας παιχνίδι και στη φάση εκέι έχουμε 8 άτομα στην περιοχή τους!
- thanos-xanthi
μαγικη εικονα το σκορ μεχρι τωρα
με 2 φασεις 2 γκολ
σοβαρευτειτε στο δευτερο
Βιερινια εκτος γηπεδου, Βαρελα ζοριζεται, Ματος αρχισε να εκνευριζεται και Ζιβκοβιτς καμια σιγουρια
με 2 φασεις 2 γκολ
σοβαρευτειτε στο δευτερο
Βιερινια εκτος γηπεδου, Βαρελα ζοριζεται, Ματος αρχισε να εκνευριζεται και Ζιβκοβιτς καμια σιγουρια
- Μπαρκαρούτσος
BlackFriday έγραψε:Θα το γυρίσουμε!!! Αρκεί να μπούμε συγκεντρωμένοι!! Θέλω το μάτι να γυαλίζει!
Αυτό.
ΠΑΟΚ να 'σαι και να μην φοβάσαι.