BlackMagicPAOK έγραψε:Βρες κάποια !
Κατά προτίμηση ξανθιά δίμετρη!!

BlackMagicPAOK έγραψε:Βρες κάποια !
Κατά προτίμηση ξανθιά δίμετρη!!
Δωστο σε όποιον φίλο σου θες και αν του πουν στην είσοδο "μα εσείς είσαστε άντρας" πες του να απαντήσει "συγνώμη, αλλά υποθέσατε τώρα μόλις το φύλο μου;" Προαιρετικά μπορεί να προσθέσει κι ένα "το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα" και να απειλήσει με μηνύσεις.hellrider έγραψε:Να ρωτησω κατι; Εχω παρει ενα επιπλεον εισιτηριο στο ονομα της γυναικας μου και μαλλον θα ξεμεινει.....μπορω να το δωσω σε καποιον και ας εχει γραμμενο γυναικειο ονομα;(δεν μου εχει ξανατυχει)
χαχαχαχαχαχα ποσο αληθεια!! Τσειντζ μαι μαιντBesuch 2 έγραψε:Δωστο σε όποιον φίλο σου θες και αν του πουν στην είσοδο "μα εσείς είσαστε άντρας" πες του να απαντήσει "συγνώμη, αλλά υποθέσατε τώρα μόλις το φύλο μου;" Προαιρετικά μπορεί να προσθέσει κι ένα "το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα" και να απειλήσει με μηνύσεις.hellrider έγραψε:Να ρωτησω κατι; Εχω παρει ενα επιπλεον εισιτηριο στο ονομα της γυναικας μου και μαλλον θα ξεμεινει.....μπορω να το δωσω σε καποιον και ας εχει γραμμενο γυναικειο ονομα;(δεν μου εχει ξανατυχει)
Στην Αμερική θα γινόταν πλούσιος !! Στην Ελλάδα ίσως γίνει πρωτοπόρος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚτσής και non binary cis gender δε νοείται ρε!!! Αλλά δίνω δίκιο στο όλο πόιντ..Besuch 2 έγραψε:Δωστο σε όποιον φίλο σου θες και αν του πουν στην είσοδο "μα εσείς είσαστε άντρας" πες του να απαντήσει "συγνώμη, αλλά υποθέσατε τώρα μόλις το φύλο μου;" Προαιρετικά μπορεί να προσθέσει κι ένα "το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα" και να απειλήσει με μηνύσεις.hellrider έγραψε:Να ρωτησω κατι; Εχω παρει ενα επιπλεον εισιτηριο στο ονομα της γυναικας μου και μαλλον θα ξεμεινει.....μπορω να το δωσω σε καποιον και ας εχει γραμμενο γυναικειο ονομα;(δεν μου εχει ξανατυχει)
Στην Αμερική θα γινόταν πλούσιος !! Στην Ελλάδα ίσως γίνει πρωτοπόρος.