Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Ρωτα λιγο τον σουρμε ρε μπασκετικε ποτε του ειπα τι συμβαινει με ζλαταν και γιωργη
- sourmenetes
- Moderator
Αν θυμάμαι προπέρσινο καλοκαιρι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι σου ειχα στειλει μειλ για την καψα του γιωργη τοτε. Το θεμα ειναι πως εστω και τωρα ο Ζλαταν ειναι σε εκπληκτικη φυσικη κατασταση
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και ο Μπερμπατοφ όταν ήρθε σε καλή κατάσταση ήταν στην Μονακό.. τον Ζλάταν πάντως θα τον ήθελα σε περίπτωση πρόκρισης σε ομίλους τσλ περισσότερο για επικοινωνιακους λόγους.
Δεν πιστεύω βέβαια πως θα ερχόταν ούτε για διακοπές στην λιγδα μας..
Δεν πιστεύω βέβαια πως θα ερχόταν ούτε για διακοπές στην λιγδα μας..
- Μπαρκαρούτσος
38 είναι ο Ibra. Άνετα έρχεται. Γεννήθηκε ΠΑΟΚ και δεν το ξέρει!
Βασικά, ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε Ibrahimovic.

Βασικά, ο ΠΑΟΚ γεννήθηκε Ibrahimovic.

Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πας και κάνεις πρόταση στον Ομάρ μεγαλύτερη του γάβρου για να τον κλείσεις για το καλοκαίρι....
Σιγα μην κατσω να σου εξηγησω. Προχωραμεeorptol1 έγραψε:Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο
Υπάρχει κινητικότητα στον μεταγραφικό τομέα, με δύο αποχωρήσεις και μία προσθήκη να γίνονται γνωστές το αργότερο μέχρι το βράδυ των Θεοφανείων! Η προσθήκη μάλλον είναι στους εξτρέμς...!
Άρα φταίνε αυτοί που τον έφεραν τον βετεράνο..eorptol1 έγραψε:Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο
Στην προκειμένη περίπτωση το αμπαλος για τον συγκεκριμένο είναι κοσμητικό επίθετο και όχι ειρωνικό...
Χαχαχα σωστοςmarkos4 έγραψε:Άρα φταίνε αυτοί που τον έφεραν τον βετεράνο..eorptol1 έγραψε:Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο
Στην προκειμένη περίπτωση το αμπαλος για τον συγκεκριμένο είναι κοσμητικό επίθετο και όχι ειρωνικό...
Φυσικά εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος επιλογή.....markos4 έγραψε:Άρα φταίνε αυτοί που τον έφεραν τον βετεράνο..eorptol1 έγραψε:Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο
Τι να εξηγήσεις, για το ότι μετά δεν έκανε απολύτως τίποτε; τι έγινε τον κυνηγούσε η κατάρα του αμπαλου;Dimg4 έγραψε:Σιγα μην κατσω να σου εξηγησω. Προχωραμεeorptol1 έγραψε:Είδαμε τι έκανε μετά από μας ο μπερμπατωφ..... Τίποτε απολύτως οπότε δεν φταίει ο αμπαλος, αλλά το ότι ήταν πλέον βετερανος.....Dimg4 έγραψε:Τον Μπερμπατοφ τον διελυσε ο αμπαλος που ειχαμε στον παγκο