Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2019-2020

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ελπίζω να μην επηρεάσει την ομάδα η μεταγραφολογία αυτών των ημερών!
Επίσης ακούω για προπονητές, αυτο χρειάζεται η ομάδα η ποιοτικότερους παίχτες?
Δεν θέλω να καεί το κεφάλαιο "Χαραλαμπίδης" είναι πολύ σοβαρός και έχει γνώσεις όντας επί κάποα έτη δίπλα στον Σουλη!
Πόσο καλυτερος είναι ο Καστρίτης η ο χοντρός του Προμηθέα!
Εμπιστοσύνη και στήριξη της ομάδας στους Τελικούς του δεύτερου γύρου αρχής γενομένης απο το παιχνίδι με το σκουληκι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν θέλετε, η κουβέντα για Μπίδη ας μεταφερθεί στο topic του.. Είθισται στις Μεταγραφές να μιλάμε για αθλητές.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ο συμπολίτης, κάνει ή ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή (δεν με νοιάζει ποιόν) και εσυ ΠΑΟΚ, λες ότι θα αλλάξεις τρεις (3) ξένους. Το χειρότερο είναι ότι αναφέρεις και ονόματα των 'φευγάτων'! Και θα πας να παίξεις το ντέρμπι της χρονιάς, με αυτούς που 'διώχνεις'...! Κατ' εμέ, μέγα επικοινωνιακό λάθος..!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΠΟΡΚΥ λέγε ποιοι θα έρθουν! Είμαστε σε αγωνία!
ΠΟΡΚΥ-5

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

...και να με συμπαθάτε, αλλά ποιός Πεδουλάκης ρε παλικάρια!!! Ήμαρτον! Ένας μέτριος Προπονητής είναι! Κάποτε ίσως ήταν ένας καλούτσικος. Τώρα με τίποτα...!!! Ευτυχώς, μας είπε ΟΧΙ...!!!
ΠΟΡΚΥ-5

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Υπάρχουν συζητήσεις με παίκτη που αγωνίζεται στο Ισραήλ! Λόγω εορτών, δεν ξέρω περαιτέρω λεπτομέρειες...!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είμαστε σίγουροι τί ακριβώς παίκτες θέλουμε (και ποιούς θέλουμε να διώξουμε)? Τον Σόρτερ θα μου πεί κανείς για ποιά θέση τον πήραμε?
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Mcenzie Moore στη θεση του Best για τη θεση 3-4...
ROBERT LOWERY στη θεση του λιουις...
Keith Clanton για τη θεση του Wiggins....
Και απο Α2 παιρνεις Μιλεντιγιεβιτς και Χουχουμη για βαθος στα γκαρντ και Σαχπαζιδη για βαθος στα σεντερ και προλαβαινεις και πλειοφ με προνητη Ηλια ζουρο...

1:Lowery,τσοχλας,μιλεντιγιεβιτς
2:smith,Shorter,χουχουμης
3:Moore,Σχιζας
4:Μαργαριτης,Σαχπαζιδης
5:Clanton,knowles,Σαρικοπουλος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

palok έγραψε:είμαστε σίγουροι τί ακριβώς παίκτες θέλουμε (και ποιούς θέλουμε να διώξουμε)? Τον Σόρτερ θα μου πεί κανείς για ποιά θέση τον πήραμε?
Εσύ αν ήσουν ο τ.δ και μπορούσες να άλλαζες 3 παίκτες,ποιους θα άλλαζες και με ποιους?

Όσο για τον σορτερ προσωπικά μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό. Σε μια ομάδα που το ροτεισον της είναι μικρό παίρνοντας πολύ λίγα από τους Έλληνες,φέραν έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Έτσι είναι όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα για πολλές αλλαγές
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:...και να με συμπαθάτε, αλλά ποιός Πεδουλάκης ρε παλικάρια!!! Ήμαρτον! Ένας μέτριος Προπονητής είναι! Κάποτε ίσως ήταν ένας καλούτσικος. Τώρα με τίποτα...!!! Ευτυχώς, μας είπε ΟΧΙ...!!!
Πορκυ, μην αποπροσανατολιζεσαι και μπερδευεις κι εμας. Ο ρολος σου ειναι το σκαουτινγκ και οι μεταγραφες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

palok έγραψε:είμαστε σίγουροι τί ακριβώς παίκτες θέλουμε (και ποιούς θέλουμε να διώξουμε)? Τον Σόρτερ θα μου πεί κανείς για ποιά θέση τον πήραμε?
Ο σορτερ ειναι κλασικη μεταγραφη παικτη που απλα υπηρχε διαθεσιμος και τον πηραμε. Ειναι ενας all around περιφερειακος. Εμενα μου βγαζει κατι καλο, αν ειναι δυνατον να τον κρινω μεσα στο αγωνιστικο μπαχαλο της στιγμης.
Κατι σαν τον Κριστμας, που ειχε τρομερο σουτ αλλα ουτε 2αρι ηταν ουτε ασος.
Τι παικτες θελουμε? Νομιζω πως κανει μπαμ οτι θελουμε εγκεφαλο στον ασο, 3αρι αθλητικο που ειναι θεση κλειδι στην αμυνα και εναν σεντερ τυπου Κλαντον
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι παίκτες μας που αγαπήσαμε και παίξαν από καλά ως καλύτερα,
όταν τους ξαναδείς σε άλλη Ελληνική ομάδα είναι αγνώριστοι προς το χειρότερο...
τα παραδείγματα πολλά...
Κλάντον στην Κρήτη, Λάγκφορντ , στην Κούλα εκείνος ο Λιθουανός, ο Μονρό σε κάποια επαρχιακή, ο DJ σε παο αεκ και η λίστα μου δεν εχει τέλος...
άρα μη σκέφτεστε τον Κλάντον που είχαμε, αλλά αυτόν τον πιο βαρύ που υπάρχει σήμερα...

με ΜΟΟRE ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Η Λάρισα έδιωξε Berhanemeskel ή πώς τον λένε... Καλός είναι; Είδα τον αγώνα μας με αυτούς, αλλά δεν θυμάμαι πώς έπαιξε. Δεν θυμάμαι καν τι θέση παίζει! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ήταν ο φαλακρός κλασικός σουτέρ που όλα τα ελεύθερα ειδικά από τις γωνίες τα έγραφε ασάλιωτα...
παλιάς κοπής σουτέρ, γλόμπος, έψαχνε συνέχεια το σουτ... μας έβαλε πάνω από 22...έτρεχε γυρω από τα σκριν για να πάρει μπάλα και να σηκωθεί αμέσως...κάποιον πολύ παλιό του ρουλη μου θύμισε που χε πάει μετά τουρκία...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε συμβιβαζομαι με κατι παρακατω απο penny hardaway για ασο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”