Ο Γιαννούλης είναι κλεισμένα 24. Αν φύγει, υπάρχει ο Βιεϊρίνια αλλά φυσικά θα αποκτηθεί και αντικαταστάτης. Η πώληση Ροντριγκες λόγου χάρη, έβλαψε ή βοήθησε τον ΠΑΟΚ;Dimg4 έγραψε:Οκ μερικοι διαλεξτε να βλεπετε την παε ως παζαρι παικτων. Εγω ξερω οτι για να χτιστει δυναστεια πρεπει να ερθουν τιτλοι. Ναι ΠΑΟΚ δε γιναμε για αυτα αλλα ειναι αναγκαια και τα πρωταθληματα και τα κυπελλα. Τον Φερειρα ρε λογιστες τον ρωτησατε αν θελει να χασει τον βασικο του μοχλο ιανουαριο μηνα?
Α και εχω νεα για σας, ο ΠΑΟΚ βρισκεται στο 2020 και εχει Ιβαν Σαββιδη. Εναν παντοδυναμο επιχειρηματια που ξερει τι πρεπει να κανει και πλεον εγω σαν ΠΑΟΚτσης εχω το κεφαλι μου ησυχο. Καποτε διναμε λεφτα για να μην διαλυθει ο ΠΑΟΚ, τωρα ομως δεν το χρειαζεται και εμενα σαν οπαδο με νοιαζει να χτισω τη δυναστεια που μου αξιζει.
Αν αποφασιστει να πουληθει βασικος παικτης οκ, αλλα δε θα χαρω κιολας που θα χασω βασικο παικτη 20 χρονων και το μπακ μου για 10 χρονια. Καποιοι χαρειτε και πειτε τα κλισε τυπου ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γιαννουλης κλπ λες και καποιος ειπε το αντιθετο.
Περσι εφυγε ο πριγιο και ειχες ακπομ που αρπαξε την ευκαιρια, φετος πισω απο τον γιαννουλη εχεις τον κανενα.
Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
-
ενταξει μην αναφερουμε την περιπτωση Γκαρυ σαν παραδειγμα.Εκει η διοικηση συρθηκε σε πωληση εκβιαζομενη απο τον παικτη ενω και ο αντικαταστατης του ηταν κατωτερος των προσδοκιων
Οκ εκανα λαθος στην ηλικια του. Η πωληση ροντριγκες φυσικα και εβλαψε. Ακομα και τωρα, εχεις εξτρεμ σαν τον γκαρυ μηπως?Obdulio έγραψε:Ο Γιαννούλης είναι κλεισμένα 24. Αν φύγει, υπάρχει ο Βιεϊρίνια αλλά φυσικά θα αποκτηθεί και αντικαταστάτης. Η πώληση Ροντριγκες λόγου χάρη, έβλαψε ή βοήθησε τον ΠΑΟΚ;Dimg4 έγραψε:Οκ μερικοι διαλεξτε να βλεπετε την παε ως παζαρι παικτων. Εγω ξερω οτι για να χτιστει δυναστεια πρεπει να ερθουν τιτλοι. Ναι ΠΑΟΚ δε γιναμε για αυτα αλλα ειναι αναγκαια και τα πρωταθληματα και τα κυπελλα. Τον Φερειρα ρε λογιστες τον ρωτησατε αν θελει να χασει τον βασικο του μοχλο ιανουαριο μηνα?
Α και εχω νεα για σας, ο ΠΑΟΚ βρισκεται στο 2020 και εχει Ιβαν Σαββιδη. Εναν παντοδυναμο επιχειρηματια που ξερει τι πρεπει να κανει και πλεον εγω σαν ΠΑΟΚτσης εχω το κεφαλι μου ησυχο. Καποτε διναμε λεφτα για να μην διαλυθει ο ΠΑΟΚ, τωρα ομως δεν το χρειαζεται και εμενα σαν οπαδο με νοιαζει να χτισω τη δυναστεια που μου αξιζει.
Αν αποφασιστει να πουληθει βασικος παικτης οκ, αλλα δε θα χαρω κιολας που θα χασω βασικο παικτη 20 χρονων και το μπακ μου για 10 χρονια. Καποιοι χαρειτε και πειτε τα κλισε τυπου ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γιαννουλης κλπ λες και καποιος ειπε το αντιθετο.
Περσι εφυγε ο πριγιο και ειχες ακπομ που αρπαξε την ευκαιρια, φετος πισω απο τον γιαννουλη εχεις τον κανενα.
Η μεταγραφή Ροντριγκεζ απέφερε 5.5 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ. Η φυγή του Ροντριγκεζ έφερε στον ΠΑΟΚ τον Πριγιοβιτς. Αυτά λέει η ιστορία. Αν καποιοι αυτά τα θεωρούν αρνητικά, τότε δεν έχω να πω κάτι.
Αυτοπροτείνομαι για μπακ-απ του Γιαννούλη..!! Έχω βέβαια ένα θεματάκι με τα ανεβάσματα στην αριστερή πλευρά, 48,5 ετών γαρ, αλλά είμαι ελεύθερος και δεν θέλω μεγάλο μισθό. Να μου δίνει η ΠΑΕ ένα διαρκείας και μια στολή κάθε χρόνο μονάχα, μου αρκεί..!! Και δεν ξεχνάμε, όσοι φύγουν κι όσοι έρθουν..:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-20: Π.Α.Ο.Κ. ...!!!
- Mauricio-8-
Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννουλης δε θα πουληθεί 10 εκ αλλά πολύ λιγότερα το θέμα είναι να θέλει και ο παίκτης αλλά από ότι φεναιτε προς το παρόν ο παίκτης δε θέλει να αποχωρήσει ακόμη.. Τώρα αν 30 Ιανουαρίου έρθει πρόταση από κάποια ομάδα ξένη που ο παίκτης επιθυμεί να πάει πιστεύω ότι θα τον πουλήσουμε και με 7, 8 εκ σίγουρα.Απλα ο ΠΑΟΚ κάνει ένα παιχνίδι έχοντας και τον ποδοσφαιριστή μαζί του για να ανεβάσει και άλλο τις προτάσεις που έρχονται.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εσυ δεν έλεγες ότι χαιρετάει;; Τώρα μας το αλλάζεις;
Εντελώς φιλικά, αν είσαι 10-15 χρόνων και κανεις την πλάκα σου οκαυ πάω πάσο. Αν δεν είσαι όμως, βλέπεις ότι πλέον δεν γελάει κανείς με αυτό το πράγμα και έχεις καταντήσει κουραστικός.. Κοφτο επιτέλους..
Εντελώς φιλικά, αν είσαι 10-15 χρόνων και κανεις την πλάκα σου οκαυ πάω πάσο. Αν δεν είσαι όμως, βλέπεις ότι πλέον δεν γελάει κανείς με αυτό το πράγμα και έχεις καταντήσει κουραστικός.. Κοφτο επιτέλους..
- Μπαρκαρούτσος
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Αυτοπροτείνομαι για μπακ-απ του Γιαννούλη..!! Έχω βέβαια ένα θεματάκι με τα ανεβάσματα στην αριστερή πλευρά, 48,5 ετών γαρ, αλλά είμαι ελεύθερος και δεν θέλω μεγάλο μισθό. Να μου δίνει η ΠΑΕ ένα διαρκείας και μια στολή κάθε χρόνο μονάχα, μου αρκεί..!! Και δεν ξεχνάμε, όσοι φύγουν κι όσοι έρθουν..:
Κανόνισε, ό,τι όνομα λες θα το παίζω στον Ξερόλα. Ήδη έβαλα τον Κροάτη αριστερό μπακ, να βάλω τώρα εσένα;;;; Ξέρεις τίποτα;;;;;;;;
- sourmenetes
- Moderator
Θα στο πω πρωτη και τελευταια φορα!Mauricio-8- έγραψε:Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννουλης δε θα πουληθεί 10 εκ αλλά πολύ λιγότερα το θέμα είναι να θέλει και ο παίκτης αλλά από ότι φεναιτε προς το παρόν ο παίκτης δε θέλει να αποχωρήσει ακόμη.. Τώρα αν 30 Ιανουαρίου έρθει πρόταση από κάποια ομάδα ξένη που ο παίκτης επιθυμεί να πάει πιστεύω ότι θα τον πουλήσουμε και με 7, 8 εκ σίγουρα.Απλα ο ΠΑΟΚ κάνει ένα παιχνίδι έχοντας και τον ποδοσφαιριστή μαζί του για να ανεβάσει και άλλο τις προτάσεις που έρχονται.
Το επομενο ποστ που θα ειναι στο στυλ οτι ξερω και κλεισμενοι και τα γνωστα σου, να ξερεις θα επανελθεις μετα τις μεταγραφες.
Αν ξερεις κατι στειλτο σε καποιο εκ των mod, θα αναφερεις την πηγη και θα το μοιραστουμε εμεις στο φορουμ
Εδω και 2 3 μεταγραφικες περιοδους, spamareis ανελεητα, τσακωνονται αλλοι με τα ποστ σου και γενικα δημιουργεις μεγαλο θεμα.
Δε θα το ξαπανω.
Αν θες στειλε mail!
Αν ξαναδω τετοια ποστ, απο σενα, σε ενα μηνα!
Ο ποντιος καλουτσικος λεγεται ετσι?eorptol1 έγραψε:Και μένα μ αρέσει πολύ ο καλουτσικιδης
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Σοβαρά τώρα, ποιός ασχολείται ακόμα σοβαρά με το παλικάρι; Όσοι το κάνουν, συγγνώμη κιόλας, δικό τους θέμα. Το γράφω πάνω στη βάση ότι μπαίνουν κάποιοι σε διαδικασία να ... νουθετήσουν έναν τύπο, που πιο καταφανώς δεν έχει ότι δεν ξέρει τίποτα απολύτως. Φταίει εκείνος, που ακόμα επιχειρείται συζήτηση γύρω από τις παπάτζες του;
- Dimitris_L4
Σουρμε κοίτα λίγο τ μειλsourmenetes έγραψε:Θα στο πω πρωτη και τελευταια φορα!Mauricio-8- έγραψε:Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννουλης δε θα πουληθεί 10 εκ αλλά πολύ λιγότερα το θέμα είναι να θέλει και ο παίκτης αλλά από ότι φεναιτε προς το παρόν ο παίκτης δε θέλει να αποχωρήσει ακόμη.. Τώρα αν 30 Ιανουαρίου έρθει πρόταση από κάποια ομάδα ξένη που ο παίκτης επιθυμεί να πάει πιστεύω ότι θα τον πουλήσουμε και με 7, 8 εκ σίγουρα.Απλα ο ΠΑΟΚ κάνει ένα παιχνίδι έχοντας και τον ποδοσφαιριστή μαζί του για να ανεβάσει και άλλο τις προτάσεις που έρχονται.
Το επομενο ποστ που θα ειναι στο στυλ οτι ξερω και κλεισμενοι και τα γνωστα σου, να ξερεις θα επανελθεις μετα τις μεταγραφες.
Αν ξερεις κατι στειλτο σε καποιο εκ των mod, θα αναφερεις την πηγη και θα το μοιραστουμε εμεις στο φορουμ
Εδω και 2 3 μεταγραφικες περιοδους, spamareis ανελεητα, τσακωνονται αλλοι με τα ποστ σου και γενικα δημιουργεις μεγαλο θεμα.
Δε θα το ξαπανω.
Αν θες στειλε mail!
Αν ξαναδω τετοια ποστ, απο σενα, σε ενα μηνα!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φίλε μου υπάρχουν πολλά άτομα που δεν παρακολουθούν συχνά τις συζητήσεις και μπαίνουν περιστασιακά για να ενημερωθούν ή να γράψουν μια άποψη και διαβάζουν ποστ του συγκεκριμένου χωρίς να γνωρίσουν περί τίνος πρόκειται οι πληροφορίες του(μαζί τους κ εγώ στην αρχή που δεν είχα καταλάβει το "τρολ")..navigator11 έγραψε:Σοβαρά τώρα, ποιός ασχολείται ακόμα σοβαρά με το παλικάρι; Όσοι το κάνουν, συγγνώμη κιόλας, δικό τους θέμα. Το γράφω πάνω στη βάση ότι μπαίνουν κάποιοι σε διαδικασία να ... νουθετήσουν έναν τύπο, που πιο καταφανώς δεν έχει ότι δεν ξέρει τίποτα απολύτως. Φταίει εκείνος, που ακόμα επιχειρείται συζήτηση γύρω από τις παπάτζες του;
Συνεπώς αν είναι ο καθένας να γράφει τι φαντάζεται για τις μεταγραφές και να το γράφει εδώ σαν είδηση θα είχαμε κάνει πρόταση για όλους του παίχτες της Ρεάλ σύμφωνα με "πληροφορίες μας"..
Μόνο σε μένα φαίνεται ότι ο μέγας ΠΟΡΚΥ-5 ρίχνει λευκή πετσέτα, παραδίδοντας τα σκήπτρα του στον Πέτρο?ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Αυτοπροτείνομαι για μπακ-απ του Γιαννούλη..!! Έχω βέβαια ένα θεματάκι με τα ανεβάσματα στην αριστερή πλευρά, 48,5 ετών γαρ, αλλά είμαι ελεύθερος και δεν θέλω μεγάλο μισθό. Να μου δίνει η ΠΑΕ ένα διαρκείας και μια στολή κάθε χρόνο μονάχα, μου αρκεί..!! Και δεν ξεχνάμε, όσοι φύγουν κι όσοι έρθουν..:

- kataramenos5