Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Tolaros έγραψε:Όταν με το καλό ο ΠΑΟΚ γίνει Γιουνάιτεντ ή κάτι αντίστοιχο θα μπορεί να πουλάει όπου θέλει όταν θέλει.
Μέχρι τότε υπάρχουν μεγαλύτερα ψάρια και όταν αυτοί θέλουν και κάνουν πρόταση δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.
Και όχι μόνο λόγω οικονομικών.
Και με μάνατζερ θες να τα έχεις καλά, και γνωριμίες χρειάζονται, και δύσκολα λες σε παιχτη που τον ζητάνε δε σε δίνω.
Έτσι παίζεται το παιχνίδι και από το να το παίζουμε τρελίτσα γαλατικό χωριό και δε με νοιάζει, προτιμώ να εκπαιδευτούμε να το παίζουμε σωστά.
Σωστος ο Τόλης

Γιαννη απ τα Σερρας αυτο το "Akpom - Σάκης Παπάζογλου" μη το γραφεις ουτε γι αστειο. Δε θελει πολυ ο Αποστολης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν δεν γυρίσει ο Σάκης στην ΠΑΟΚΑΡΑ, θα κάνω κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Κύριοι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε η ομάδα χρειάζεται 18 καλές μεταγραφές με υψηλή μεταπωλητικη αξία και να φύγουν σαπακια τύπου Γιαννούλη Ιγκανσον,Σβιντερσκι....Θέλουμε παίκτες με ουσιαστική συμμετοχή στο ανέβασμα της ομαδας όπως Λεβεκ, Ουαρντα, Τιμ κλπ....ολα τα άλλα είναι λόγια του αέρα!

Υγ ααααα και Άγγελο Αναστασιάδη προπονητή!
ο
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος falconakis την Σάβ 28 Δεκ 2019, 11:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Φέρτε χαφ...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Με τα τωρινά δεδομένα 3 μεταγραφές χρειάζονται:
1) Μπακ απ του Γιανουλή
2) Αριστερό εξτρέμ (Στοχ, Καντουρι και ίσως Λάμπρου πιθανότατα θα χαιρετήσουν)
3) Χαφ (ο Βερν δεν το βλέπω να ξαναπαίζει και ντουγκλας θα λείψει το ελάχιστο ένα μήνα)
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Προς αυτούς που λένε ''λογιστής είσαι?'', ''στην τσέπη σου θα τα βάλεις?'' και ''τι σε νοιάζει θα βρει λεφτά ο Σαββίδης''

Ναι λογιστής είμαι και ήμουν πάντοτε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ! και πάντα με ένοιαζε να είναι οικονομικά καλά και υγιής ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρός του, από την εποχή που έδινα 100 ευρώ να αγοράσω μετοχές στην Μαρφιν και αγόραζα διαρκείας κάθε χρόνο (ακόμα και χρονιές που δεν πατούσα γήπεδο) μέχρι την εποχή που αγόραζα PAOK TV και πλήρωνα και δεν έκλεβα σήμα πειρατικά στο διαδίκτυο και τα έβγαζα από την τσέπη μου και τα έδινα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ έκοψε την μοναδική φορά που θα έπαιρνε από την ΕΡΤ τηλεοπτικό συμβόλαιο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Πάντα με νοιάζει να είναι οικονομικά καλά και υγιής ο ΠΑΟΚ και ο Σαββιδης γιατί αγαπώ τον ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη γιατί έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα. Επίσης έμαθα από την ιστορία του ΠΑΟΚ ότι παίχτες έρχονται και φεύγουν και ουδεις αναντικαταστατος. Αρα δεν είμαι ούτε Γιανουλης , ούτε Βενετιδης, ούτε Γεωργιάδης ούτε Πρίγιοβιτς είμαι πάνω από όλα ΠΑΟΚ και υποστηρίζω αυτόν που τροφοδοτεί τον ΠΑΟΚ από την στιγμή που μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

άρα αφήστε με εμένα να είμαι λογιστής και να νοιάζομαι να είναι καλά και υγιής ο οργανισμός ΠΑΟΚ και μην κάνετε συστάσεις και κατήχηση εδώ μέσα λες και είμαστε πρόσκοποι ΕΛΕΟΣ άκου θέλουμε να πουληθεί ο Γιανουλης :lol: στο τέλος θα μας πουν ότι εμείς πουλάμε και αγοράζουμε παίχτες :lol: helloooooooo μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο do you know contracts $$$$ ρήτρα λεφτά :mrgreen:
icue

Δημοσίευση από icue »

Εξακολουθω να πιστευω οτι η ομαδα (αν δεν φυγει κανεις) θελει μονο εναν παικτη εντεκαδατο. Στη θεση πισω απο το φορ ή δευτερο φορ, γιατι μεχρι στιγμης ουτε ο Μπισεσβαρ αλλα ουτε και ο Πελκας μπορουν να βοηθησουν ουσιαστικα σε αυτη τη θεση. Απο εκει και περα αν βρεθει κατι καλο πχ σε δεξι μπακ για αντικατασταση του Ματος σε βαθος χρονου, καλως να ορισει. Αλλα παγκιτες αλλους δεν χρειαζομαστε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το νομισμα παντα εχει 2 οψεις.ο καθενας βλεπει συνηθως τη μια απο τις 2.

Ιδιες περιπτωσεις ειχαμε και το προηγουμενο καλοκαιρι, οπως ο Πριγιο, που το 90% μιλαγε για λευκες πετσετες, για ανικανη παε, για αυτοκτονια, για για για...
Τα αποτελεσματα τα ειδαμε...

Δεν ειναι οτι ο Ακπομ ηταν απλα ενας καλος παικτης. Δεν ειναι οτι μας βγηκε, παρολο που το παιδι ειχε ελαχιστα λεπτα. Δεν ειναι ότι ηρθε ενας καλος γκολτζης οπως ο Πολωνος στη θεση του Πριγιο.

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!!

Και οποιος και να μπει-βγει υπαρχει η εννοια της ομαδας, της αυτοσυντηρησης και θα διατηρηθει εκει που πρεπει.
Μπορει ο Γιαννουλης να εχει προταση στη ρητρα. Δυσκολο να αρνηθεις 10! εκ. για αρ.μπακ την ωρα που δεν παιζουμε καν ευρωπη. Δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις τι θα συμβει στο μελλον κι αν θα παει τοσο καλα ο παικτης και θα εχεις αντιστοιχες προσφορες.

Δε φοβαμαι πλεον την ομαδα!

Οσο και να τσακωνεστε, αυτο θεωρω πως ισχυει. Η εννοια της ομαδας κλωνιστηκε το καλοκαιρι γιατι εφυγε το μικρο αφεντικο και ηρθε αλλο. Ηθελε χρονο,οπως ειναι λογικο, μεχρι να περασει η φουρτουνα.

Βλεπουμε ομως πως παλι μπηκε το τρενο στις ραγες!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

icue έγραψε:Εξακολουθω να πιστευω οτι η ομαδα (αν δεν φυγει κανεις) θελει μονο εναν παικτη εντεκαδατο. Στη θεση πισω απο το φορ ή δευτερο φορ, γιατι μεχρι στιγμης ουτε ο Μπισεσβαρ αλλα ουτε και ο Πελκας μπορουν να βοηθησουν ουσιαστικα σε αυτη τη θεση. Απο εκει και περα αν βρεθει κατι καλο πχ σε δεξι μπακ για αντικατασταση του Ματος σε βαθος χρονου, καλως να ορισει. Αλλα παγκιτες αλλους δεν χρειαζομαστε.
Έχεις τον Σοάρες για εκεί. Αριστερά είναι το αριθμητικό θεμα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Γουίλσον Εντουάρντο, ο παίκτης που χρησιμοποιούσε ο Αμπελ στην Μπράγκα σε αυτή την θέση. Λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για ακραία full-backs έχουμε Matos, Soares, Γιαννούλη και έρχονται από πίσω οι Λύρατζης, Τσαούσης
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μια ομάδα για να τα πηγαίνει καλά μακροπρόθεσμα, πρέπει να αγοράζει παίχτες πριν κάνουν το μπαμ, να τους φτιάχνει, να ανεβάζει την αξία τους και να τους πουλάει ακριβά. Όπως έκανε ο ΠΑΟΚ δηλαδή με τον Βιεϊρίνια, τον Μακ, τον Ροντρίγκεζ, τον Πρίγιοβιτς κλπ. Από τους εκατοντάδες παίχτες που έχουν περάσει από την ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια, ελάχιστοι ήταν αυτοί που έκατσαν όλη την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ και το ισοζύγιο ήταν θετικό για την ομάδα. Ο Ίδιος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ πρέπει να καλλιεργεί την φιλοδοξία στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να δουλεύουν σκληρά, να βελτιώνουν το παιχνίδι τους και την προσωπικότητα τους και να εξελίσσονται επαγγελματικά. Στο γήπεδο μέσα παίζουν 11 παίχτες και 7-8 κάθονται στον πάγκο, συν κάποιους που πηγαινοέρχονται και στην κερκίδα. Υπάρχουν και οι ακαδημίες που κοστίζουν κάποια εκατομμύρια ευρώ ετησίως, υπάρχουν και παίχτες παγκοσμίως, που φέτος κοστίζουν 5 και του χρόνου ή του παραχρόνου θα κοστίζουν 15 και 20.
Το θέμα για μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία δεν είναι μόνο να βάζει γκολ, είναι να αναπτύσσεται και οικονομικά. Με τα διαρκείας και το PAOKtv ζήτημα είναι να καλύπτονται 3-4 συμβόλαια, την στιγμή που υπάρχουν πάνω από 30 για ποδοσφαιριστές και άλλα 5-6 για προπονητές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για ακραία full-backs έχουμε Matos, Soares, Γιαννούλη και έρχονται από πίσω οι Λύρατζης, Τσαούσης
Και πιο πίσω οι Καλουτσικίδης και Τάχατος. Ο Καλουτσικίδης με αρέσει περισσότερο απ' όσο μου άρεζε ο Λύρατζης.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και μένα μ αρέσει πολύ ο καλουτσικιδης

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οκ μερικοι διαλεξτε να βλεπετε την παε ως παζαρι παικτων. Εγω ξερω οτι για να χτιστει δυναστεια πρεπει να ερθουν τιτλοι. Ναι ΠΑΟΚ δε γιναμε για αυτα αλλα ειναι αναγκαια και τα πρωταθληματα και τα κυπελλα. Τον Φερειρα ρε λογιστες τον ρωτησατε αν θελει να χασει τον βασικο του μοχλο ιανουαριο μηνα?
Α και εχω νεα για σας, ο ΠΑΟΚ βρισκεται στο 2020 και εχει Ιβαν Σαββιδη. Εναν παντοδυναμο επιχειρηματια που ξερει τι πρεπει να κανει και πλεον εγω σαν ΠΑΟΚτσης εχω το κεφαλι μου ησυχο. Καποτε διναμε λεφτα για να μην διαλυθει ο ΠΑΟΚ, τωρα ομως δεν το χρειαζεται και εμενα σαν οπαδο με νοιαζει να χτισω τη δυναστεια που μου αξιζει.
Αν αποφασιστει να πουληθει βασικος παικτης οκ, αλλα δε θα χαρω κιολας που θα χασω βασικο παικτη 20 χρονων και το μπακ μου για 10 χρονια. Καποιοι χαρειτε και πειτε τα κλισε τυπου ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γιαννουλης κλπ λες και καποιος ειπε το αντιθετο.
Περσι εφυγε ο πριγιο και ειχες ακπομ που αρπαξε την ευκαιρια, φετος πισω απο τον γιαννουλη εχεις τον κανενα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”