Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Ιβάν αν έχεις λίγο χιούμορ θα πρέπει να αγοράσεις την Notts County.
- Maximus
Εντάξει, μεταφέρει κεφάλαια από εδώ εκεί...
Εγώ πάντως αν ήμουν γαύρος, θα με πείραζε τα εκ. της ομάδας μου να πάνε για ενίσχυση άλλης ομάδας...
Απορώ! Δεν τα βλέπουν αυτά οι γαύροι? Τόσο σανό θα φάνε?
Εγώ πάντως αν ήμουν γαύρος, θα με πείραζε τα εκ. της ομάδας μου να πάνε για ενίσχυση άλλης ομάδας...
Απορώ! Δεν τα βλέπουν αυτά οι γαύροι? Τόσο σανό θα φάνε?
Πιθανότατα ραδιο-αρβύλα όλα αυτά. Αλλά επειδή είναι αδίστακτοι να είμαστε έτοιμοι για όλα, ακόμα και για διαίρεση της Ελλάδας στα δύο.tolis01 έγραψε:Δε μου προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη. Αν δε μπορούν μέσα στο γήπεδο, θα το κάνουν εκτός αυτού ΄τηρώντας την κείμενη νομοθεσία΄ μπουχαχα.gpap έγραψε:Στην πρωινή εκπομπή του ArenaFM, ο δημοσιογράφος επέμενε πως ‘’πληροφορίες του από Αθήνα’’, θεωρούν δεδομένη την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα περί Ξάνθης, καθώς και την αλλαγή μέσω εντολών της Uefa των διοικήσεων ΕΠΟ και ΚΕΔ.
Συγκεκριμένα είπε πως ‘’οι πηγές του’’ του είπαν κατά λέξη ‘’θα σας τελειώσουμε’’ (εννοούσε τον ΠΑΟΚ), ενώ σε δική του παρατήρηση πως ‘’αν γίνει κάτι τέτοιο, θα υπάρξουν αντιδράσεις’’, η απάντηση που έλαβε ήταν ‘’δεν σας υπολογίζουμε, είστε σαν μια γειτονιά της Αθήνας’’.
......
Παρ’ αυτά, το γεγονός πως σήμερα, 27/12/2019, δημοσιογράφος που δηλώνει ΠΑΟΚ, βγαίνει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, πρέπει να μας προβληματίσει.
Είναι σίγουρο πως κάτι ετοιμάζουν. Έως σήμερα, θεωρούσα πως ότι και να ετοιμάζουν, δεν μπορούν να μας αγγίξουν. Σήμερα αρχίζω και οργίζομαι για το τι θα δούμε αύριο-μεθαύριο.
Δε θα κουνηθεί φύλο κάτω.
Στην πόλη θα οργιάσουν οι Ταχιάοι/Γριές10 κλπ, που θα τους δοθεί και βήμα.
Στους βόρειους βολευτές θα πέσει σύρμα να δράσουν με γνώμωνα το ΄εθνικό συμφέρον, καθότι η πατρίδα μας χρειάζεται ενωμένους΄ (και να στα λένε αυτά εκείνοι που θεωρούν τη λέξη πατρίδα άξια μήνυσης.
Εγώ προετοιμάζομαι για σοκ και δέος πάντως.
@eortopol: Το ότι σε βλέπουν σα γειτονιά είναι αληθές. Όχι πως είσαι, αλλά το πως σε θεωρούν.
Γειτονιά μας θεωρούν εδώ και 50 χρόνια, ας τους υπενθυμίσουμε επειδή προερχόμαστε και από την Πόλη μας, ότι έχει κάτι γειτονιές εκεί, πχ Γαλατά-μαχαλά με πληθυσμό 1.500.000, αν χρειαστεί να το αισθανθούν...τούρκικα.
Όταν ξεκίνησε η ιστορία με την Ξάνθη και τα σενάρια για πιθανή τιμωρία μας, σιγουρεύτηκα οτι το πρωτάθλημα είναι δικό μας. Βρήκαμε το άλλοθι μας και για φέτος...πάλι καθαρή θα την βγάλει ο χοντρός που θα τους έχει αφήσει 3η σερί χρονιά χωρίς τίτλο. Καλό το σεναριάκι βέβαια και με την πρόκριση στους 32 μετά απ το πέναλτυ του απίθανου στο 90'....όλα κανονισμένα είναι μάγκες....μην το ψάχνετε...εμείς απλά πρέπει να το χαρούμε...
-
Εγώ παιδιά ακόμα δεν κατάλαβα για πιο πράγμα θέλουν να μας τιμωρησουν.... Ακούω για εγκαταστάσεις για ανιψιους αλλά αυτό τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ και της μετοχές της Ξάνθης.... Υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει να αποκτήσει κάποιος εγκαταστάσεις που προπονούνται άλλες ομάδες... Άσχετα που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα διέψευσε όλα...
Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα που εμπνέει υγεία σε όλους τους τομείς... Βλέπω έναν πρόεδρο που επενδύει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.... Της επόμενες μέρες φαίνεται να κλείνει άλλη μια μεγάλη συμφωνία με το Πόρτο καρρας και από την άλλη βλέπω έναν οργανισμό που το μόνο που κάνει είναι σκορπίζει διχόνοια μίσος βία και να απειλή από το πρωί μέχρι το βράδυ τους πάντες που δεν πάνε με τα νερά τους ...το ίδιο ισχύει με την ίδια ομάδα και στο μπάσκετ.. Έχουν ένα πρόεδρο που είναι μπλεγμένος σε κάθε σκάνδαλο με μια ομάδα που ήταν επί χρόνια η ίδια εγκληματική οργάνωση με πάρα πολλά παραδείγματα....
Δηλαδή επειδή έβγαλε ένα θέμα ένα κανάλι που σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει μετά από ένα παιχνίδι που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα τιμωρηθουμε.... Αυτά δεν γίνεται ούτε στην Γερμανία του Χίτλερ η την Ρουμανία του Τσαουσέσκου... Μην ανυσηχειτε και άφηστε τους να ζουν ένα όνειρο...
Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα που εμπνέει υγεία σε όλους τους τομείς... Βλέπω έναν πρόεδρο που επενδύει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.... Της επόμενες μέρες φαίνεται να κλείνει άλλη μια μεγάλη συμφωνία με το Πόρτο καρρας και από την άλλη βλέπω έναν οργανισμό που το μόνο που κάνει είναι σκορπίζει διχόνοια μίσος βία και να απειλή από το πρωί μέχρι το βράδυ τους πάντες που δεν πάνε με τα νερά τους ...το ίδιο ισχύει με την ίδια ομάδα και στο μπάσκετ.. Έχουν ένα πρόεδρο που είναι μπλεγμένος σε κάθε σκάνδαλο με μια ομάδα που ήταν επί χρόνια η ίδια εγκληματική οργάνωση με πάρα πολλά παραδείγματα....
Δηλαδή επειδή έβγαλε ένα θέμα ένα κανάλι που σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει μετά από ένα παιχνίδι που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα τιμωρηθουμε.... Αυτά δεν γίνεται ούτε στην Γερμανία του Χίτλερ η την Ρουμανία του Τσαουσέσκου... Μην ανυσηχειτε και άφηστε τους να ζουν ένα όνειρο...
Aπο τους συνομοσιολογους των ραδιοφωνων περσι ολο το πρωταθλημα ακουγαμε οτι δεν θα τελειωσει το πρωταθλημα και χιλιες δυο αλλες αρλουμπες.
Wishful thinking. Τα τρια μας πήρανε.
Wishful thinking. Τα τρια μας πήρανε.
Πραγματικά
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης σιγα μη γινει grexit οταν ο γαυρος ειναι που θα πονέσει.
- navigator11
Βασικά, ψιλοανοησία είναι να εξακολουθεί να κουβεντιάζεται το τι ΘΑ κάνουν σε βάρος μας κλπ. Οι άνθρωποι είναι ανήμποροι, το έχουν αποδεχτεί κι οι ίδιοι και από τα καλοκαιρινά "ό,τι και να γίνει, το πρωτάθλημα φέτος είναι δικό μας" φτάσαμε στις μηνύσεις σε διαιτητές και στην αναζήτησή τους από τους μπασκίνες μετά από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα! Για γέλια και για κλάμματα. Ζούνε για τις εντυπώσεις και σε αυτές πια έχουν εναποθέσει τις συντριπτικά περισσότερες ελπίδες τους για να γλιτώσουν στο τέλος το αδυσώπητο κράξιμο από τα παρτάλια οπαδούς τους. Φανταστείτε ότι διαβάζει κανείς, ακόμα και μετά από τόσο τρισάθλια προπαγάνδα, γαύρους να μη δίνουν άλλοθι για το ότι σε 70+ λεπτά μετά το ακυρωθέν γκολ δεν μπόρεσαν τα σαπάκια τους να σκοράρουν.
- V-olakiotis
Να υπενθυμίσω ότι ο γαβρος πήρε αγώνα με αφορμη υποτιθέμενο τραυματισμό από μια χαρτινη κορδέλα...
Τώρα βγάζει υποτιθέμενη συμμετοχή Ιβαν στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Σκόντα Ξανθη, με μια ΕΕΑ που το πιο ...αξιόπιστο πρόσωπο στη σύνθεση της είναι η ακροδεξιά Μαρούπα...
Στο μπουρδέλο που ζούμε, εγώ δεν αποκλείω τίποτα..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τώρα βγάζει υποτιθέμενη συμμετοχή Ιβαν στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Σκόντα Ξανθη, με μια ΕΕΑ που το πιο ...αξιόπιστο πρόσωπο στη σύνθεση της είναι η ακροδεξιά Μαρούπα...
Στο μπουρδέλο που ζούμε, εγώ δεν αποκλείω τίποτα..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ολο αυτο ειναι δημιουργια αλλοθι απ τον χοντρο,οταν εχεις παρει σχεδον 40 εκ απ την ευρωπη και παιζεις με αβρααμ και ισαακ πρέπει να λες ιστοριες για αγριους για να γλυτωσεις το κραξιμο απ τον κοσμο σου.
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποκάλυψη : Έκτακτη ΓΣ στην ΠΑΕ Ξάνθη για ΑΜΚ κατά ένα εκατ. ευρώ μία ημέρα πριν την ΕΕΑ
Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα εκατομμύριο ευρώ θα προχωρήσει με την έλευση του 2020 η ΠΑΕ Ξάνθη.
Για τον λόγο αυτό, όπως αποκαλύπτει το ThrakiSportS, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της θρακιώτικης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.
Μάλιστα, ως ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης έχει οριστεί η 9η Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη.
Πρόκειται για την παραμονή της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα εξετάσει την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης.
Η συγκεκριμένη συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 10 Ιανουαρίου, μετά την αναβολή που υπήρξε στην συζήτηση της υπόθεσης στις 19 Δεκεμβρίου.
Εφόσον δεν υπάρχει απαρτία, τότε ως νέα και τελική ημερομηνία διεξαγωγής της έκτακτης ΓΣ της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ έχει οριστεί με βάση την πρόσκληση η 29η Ιανουαρίου.
Όπως προαναφέρθηκε, βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη της ΓΣ είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέσω της έκδοσης νέων ονομαστικών μετοχών και ακολούθως η τροποποίηση του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας και η κωδικοποίησή του, με βάση το νέο μετοχικό κεφάλαιο που θα προκύψει.
Είναι άγνωστο αν η πρόσκληση για την έκτακτη ΓΣ σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση που εκκρεμοδικεί στην ΕΕΑ ή εάν απλώς να συνέπεσαν οι ημερομηνίες.
Γεγονός είναι πάντως ότι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ξάνθη για την σύγκλιση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης βάσει του εγγράφου που αποκαλύπτει το ThrakiSportS ελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της υπόθεσης της Ξάνθης ενώπιον της ΕΕΑ και αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου.
https://www.thrakisports.gr/2019/12/27/ ... n-tin-eea/
Στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα εκατομμύριο ευρώ θα προχωρήσει με την έλευση του 2020 η ΠΑΕ Ξάνθη.
Για τον λόγο αυτό, όπως αποκαλύπτει το ThrakiSportS, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του Ιανουαρίου έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της θρακιώτικης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.
Μάλιστα, ως ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης έχει οριστεί η 9η Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη.
Πρόκειται για την παραμονή της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα εξετάσει την υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης.
Η συγκεκριμένη συνεδρίαση έχει οριστεί για τις 10 Ιανουαρίου, μετά την αναβολή που υπήρξε στην συζήτηση της υπόθεσης στις 19 Δεκεμβρίου.
Εφόσον δεν υπάρχει απαρτία, τότε ως νέα και τελική ημερομηνία διεξαγωγής της έκτακτης ΓΣ της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ έχει οριστεί με βάση την πρόσκληση η 29η Ιανουαρίου.
Όπως προαναφέρθηκε, βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη της ΓΣ είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέσω της έκδοσης νέων ονομαστικών μετοχών και ακολούθως η τροποποίηση του καταστατικού της ανώνυμης εταιρείας και η κωδικοποίησή του, με βάση το νέο μετοχικό κεφάλαιο που θα προκύψει.
Είναι άγνωστο αν η πρόσκληση για την έκτακτη ΓΣ σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση που εκκρεμοδικεί στην ΕΕΑ ή εάν απλώς να συνέπεσαν οι ημερομηνίες.
Γεγονός είναι πάντως ότι η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ξάνθη για την σύγκλιση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης βάσει του εγγράφου που αποκαλύπτει το ThrakiSportS ελήφθη στις 19 Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της υπόθεσης της Ξάνθης ενώπιον της ΕΕΑ και αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου.
https://www.thrakisports.gr/2019/12/27/ ... n-tin-eea/
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αρουλης οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται μια ανάσα από την αγορά του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό.
Κάτοικος Θεσσαλονίκης αναμένεται να είναι από τις αρχές του 2020 ο Φιορίν Ντουρμισάι. Οπως εδώ και ημέρες είναι γνωστό, Ο.Α.Ρ.Η.Σ. βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ελληνα φορ.
Μάλιστα, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενημέρωσε επισήμως πως οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με την αγορά του 23χρονου επιθετικού.
Εκτός απρόοπτου ενδεχομένως μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια των δύο πλευρών.

Εγω τους πιστευω παντως!
Πηρε απο το Πανιωνιο, δινοντας 400.000, τον ποδοσφαιριστη ο γαυρος για τον στειλει δανεικο στην τελευταια ομαδα του Βελγιου, που πηρε κατι λιγα λεπτα, και τον πουλαει τωρα στον ρουλη.
Ε λογικα ολα μου φαινονται.
ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!
Καλα αυτοι δεν κραταν στην σχεση τους ουτε τα προσχηματα...ουστ!!!DimitrisS έγραψε:Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αρουλης οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται μια ανάσα από την αγορά του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό.
Κάτοικος Θεσσαλονίκης αναμένεται να είναι από τις αρχές του 2020 ο Φιορίν Ντουρμισάι. Οπως εδώ και ημέρες είναι γνωστό, Ο.Α.Ρ.Η.Σ. βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ελληνα φορ.
Μάλιστα, η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενημέρωσε επισήμως πως οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με την αγορά του 23χρονου επιθετικού.
Εκτός απρόοπτου ενδεχομένως μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια των δύο πλευρών.![]()
![]()
![]()
Εγω τους πιστευω παντως!
Πηρε απο το Πανιωνιο, δινοντας 400.000, τον ποδοσφαιριστη ο γαυρος για τον στειλει δανεικο στην τελευταια ομαδα του Βελγιου, που πηρε κατι λιγα λεπτα, και τον πουλαει τωρα στον ρουλη.
Ε λογικα ολα μου φαινονται.
ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!
Να κάνουν τι δηλαδή? Να κερνιούνται παγωτά ή να περπατούν χεράκι-χεράκι?