11. Zlatan Muslimović
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
να ηταν μονο τα τετ-α-τετ......
αν ειχε καθαρο μυαλό σε εκεινη την αντεπιθεση δεν θα γυρνουσε πισο με κατι τακουνακια και κατι βλακειες...θα εβγαζε την μπαλια για τετ-α-τετ.
Κατι εχει αυτος...
αν ειχε καθαρο μυαλό σε εκεινη την αντεπιθεση δεν θα γυρνουσε πισο με κατι τακουνακια και κατι βλακειες...θα εβγαζε την μπαλια για τετ-α-τετ.
Κατι εχει αυτος...
Καποιος να τον ξεματιάσει!!!!!!! πως δεν το σκευτήκαμε τόσο καιρο??? (σοβαρά το λέω)
- Pegasus1589
Ανάσες θέλει και ψυχραιμία. Τις ανάσες για να είναι εντελώς έτοιμος όταν πρέπει και την ψυχραιμία γιατί εμένα όλες οι κινήσεις του μου προδίδουν άγχος. Θέλει να αποδείξει πράγματα και να σπάσει τη γκίνια. Ας του πει κάποιος ότι το γκολ είναι σαν το κατούρημα: μόνο αν χαλαρώσεις το κάνεις.
-
Ειναι καλο που του δινεται η ευκαιρεια να ηρεμησει.Απο κει και περα ειμαι σιγουρος οτι ο Σαντος θα δουλεψει μαζι του στο ψυχολογικο τομεα.Ο ανθρωπος ειναι παικταρας.
Εγώ πάντως χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω είδα σήμερα ότι έβγαλε ασίστ μάτια στον Ίβιτς, κεφαλιά ασίστ στον Μπάκα, και στο γκολ πήρε παραμάζωμα 4 αμυντικούς του Βούλη και έτσι ο μαυρούκος μας το έβαλε. Και γαμώτο δείχνει διάθεση, απλά πιστεύω ότι είναι νευριασμένος από τη γκίνια του... και θα σπάσει πιστεύω σύντομα
- indian chief
τον εχω στηριξει πολλες φορες και συνεχιζω να τον στηριζω ακομη εννοειται.....αλλα σημερα μετα το χαμενο τετ α τετ με εκανε πραγματικα να αρχισω να ανησυχω.....δεν μπορω να δωσω λογικη εξηγηση......
Δεν δειχνει να πιστευει αρκετα στο γκολ γι' αυτο και δεν το βαζει.. Ειναι καθαρα ψυχολογικο το προβλημα του..
Πολυ σωστα τονισε ενας αδελφος πιο πανω οτι θελει χαλαρωμα (οπως στο κατουρημα!
)
Τουλαχιστον πηρε την καρτα που ισως θα τον βοηθησει να χαλαρωσει!
Πολυ σωστα τονισε ενας αδελφος πιο πανω οτι θελει χαλαρωμα (οπως στο κατουρημα!

Τουλαχιστον πηρε την καρτα που ισως θα τον βοηθησει να χαλαρωσει!
Πολλές μάχες σήμερα ο Μούσλι, ήταν όλη μας η επίθεση..
Το 2ο γκολ του ανήκει το μισό δικαιωματικά!
Το 2ο γκολ του ανήκει το μισό δικαιωματικά!
Ας μην έπαιζε σαν 10αρι σήμερα..
Ας μην κατέβαζε και μοίραζε δεξιά κι αριστερά την μπάλα..
Ας ήταν μια φορά στη σωστή του θέση (όπως στην ευκαιρία του)..
Ας μην ηταν αγχωμένος και για την κάρτα..
Ας, ας, ας..
Καλή ξεκούραση πλέον και καλή επάνοδος στα πλέι οφ..
Ανάσες χρειάζεται, τίποτα περισσότερο..
Α, και μην του φουσκώνετε τα μυαλά ρεεεεε
Θεό τον κάναμε!
Ας μην κατέβαζε και μοίραζε δεξιά κι αριστερά την μπάλα..
Ας ήταν μια φορά στη σωστή του θέση (όπως στην ευκαιρία του)..
Ας μην ηταν αγχωμένος και για την κάρτα..
Ας, ας, ας..
Καλή ξεκούραση πλέον και καλή επάνοδος στα πλέι οφ..
Ανάσες χρειάζεται, τίποτα περισσότερο..
Α, και μην του φουσκώνετε τα μυαλά ρεεεεε
Θεό τον κάναμε!
Ρε φίλε, μόνος του λες να τα κάνει αυτα;; Δηλαδή προπονητή δεν έχει να του πει τι πρέπει να κάνει;;
Ό,τι έκανε σήμερα ήταν 100% σωστό, πλην των δυο τετ α τετ που έχασε...Πρέπει να τα βάζει εννοείται και τις έχει άνετα αυτές τις φάσεις, αλλά θολώνει μάλλον.
Για το να μην τον κάνουμε θεό, όπως λες, συμφωνώ 100%, όπως και κανέναν.
Κανείς δεν παίζει για την φανέλα πλέον, μην γελιόμαστε..(πλην του Παντελή που το πιστεύω)
Αλλά όχι να φτάνουμε και στο άλλο άκρο..
Ό,τι έκανε σήμερα ήταν 100% σωστό, πλην των δυο τετ α τετ που έχασε...Πρέπει να τα βάζει εννοείται και τις έχει άνετα αυτές τις φάσεις, αλλά θολώνει μάλλον.
Για το να μην τον κάνουμε θεό, όπως λες, συμφωνώ 100%, όπως και κανέναν.
Κανείς δεν παίζει για την φανέλα πλέον, μην γελιόμαστε..(πλην του Παντελή που το πιστεύω)
Αλλά όχι να φτάνουμε και στο άλλο άκρο..
Δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά νομίζω ότι με τους 2 επιθετικούς στην ομάδα, ο περιφερειακός φορ (που κατά συνθήκην έπαιξε χθες ο Βόσνιος) δε θα πρέπει να παίζει για 10άρι, αλλά να δημιουργεί έχοντας κάπου κάπου και πρόσωπο προς το τέρμα, όχι μόνον πλάτη!
Αναλώνεται πολύ σε όλα τα υπόλοιπα, κουράζεται και δεν έχει το καθαρό μυαλό όταν πρέπει..
Είπαμε, πολυσύνθετος επιθετικός, αλλά εδώ κοντεύει να γίνει ο οργανωτής μας πλέον!
Αναλώνεται πολύ σε όλα τα υπόλοιπα, κουράζεται και δεν έχει το καθαρό μυαλό όταν πρέπει..
Είπαμε, πολυσύνθετος επιθετικός, αλλά εδώ κοντεύει να γίνει ο οργανωτής μας πλέον!