Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από john4serres »

Το οτι τραυματιστηκε ο Μπρουνο δεν μου λεει κατι.
Τελη Γεναρη ισως ανηφορισει κι αυτος για την γειτονιά.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Πιστευω οτι εχει κλεισει ηδη ο μπρουνο στον οαρηθ.Α ρε ΠΑΟΚαρα ριχτους 3 στο σκουλικαου να διαλυσουν μια ωρα αρχυτερα

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

john4serres έγραψε:Το οτι τραυματιστηκε ο Μπρουνο δεν μου λεει κατι.
Τελη Γεναρη ισως ανηφορισει κι αυτος για την γειτονιά.
Παρέα με μεταγραφη-βομβα τον Ζαντερ του Ερυθρού Αστέρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Η μήνυση και η επίλυση διαφόρων σε αστικό δικαστήριο επιφέρει την τιμωρία και τον υποβιβασμό στην ομάδα που κινήθηκε κατά αυτόν τον τροπο. Αρμόδια για την επίλυση αθλητικών διαφόρων είναι τα αθλητικά δικαστήρια
Αυτό δεν ισχύει αν κάνανε μυνηση σε διατητες?

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Την μήνυση την έκανε ο κερατάς ο Σάββας, ο οποίος προχθές αθωώθηκε σε δικαστήριο γιατί λέει είναι επίτιμος πρόεδρος και δεν έχει επίσημη σχέση με τους γαύρους.
Άρα τσάμπα ελπίζεις, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες στην πουστια. Δεν πιάνονται
Όταν θέλουν να πουν ή να κάνουν κάτι, βάζουν τον κέρατα να τα λέει και μετά λένε δεν έχει σχέση με τον επίσημο ολυμπιλαγο και γλυτώνουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ωραία ομαδικές μυνήσεις σε θεοδωριδη από οπαδούς του ΠΑΟΚ για προσβλητικες υβριστικές εκφράσεις τρεξτον και εσύ τον ηλιθιο.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν ανανεώνει ο Βέλεθ στον άρη.
Λέτε να τον δούμε στα ... ερυθρόλευκα;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα μιλάμε για τεράστια μεταγραφή. Πάταγος.
Μακάρι να γίνει.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Επισκέπτης έγραψε:Την μήνυση την έκανε ο κερατάς ο Σάββας, ο οποίος προχθές αθωώθηκε σε δικαστήριο γιατί λέει είναι επίτιμος πρόεδρος και δεν έχει επίσημη σχέση με τους γαύρους.
Άρα τσάμπα ελπίζεις, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες στην πουστια. Δεν πιάνονται
Όταν θέλουν να πουν ή να κάνουν κάτι, βάζουν τον κέρατα να τα λέει και μετά λένε δεν έχει σχέση με τον επίσημο ολυμπιλαγο και γλυτώνουν.
Αφού δεν έχει επίσημη σχέση με το μπουρδέλο τους πως μπορεί να κάνει μήνυση? Από που προκύπτει το έννομο συμφέρον?
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μα δεν προκύπτει!
Δεν είπα το αντίθετο.
Εγώ σου κάνω σήμερα εσένα μήνυση για παιδεραστία και για αεροπειρατεία. Και δηλώνω στο τμήμα ότι με έθιξε η δική σου συμπεριφορά. Το μεταδίδω μέσα από τα δικά μου ΜΜΕ και κάνω το 1-0.
Μετά από 10 χρόνια που θα γίνει η δίκη θα δηλώσω ότι μπερδεύτηκα και σε πέρασα για κάποιον άλλο ( θα μου έχει προσλάβει ο χοντρός πρόεδρος μου και ένα δικηγόρο του συστήματος) και όλα καλά. Θα γίνει το 1-1 αλλά αφού έχουν περάσει 10 χρόνια θα περάσει στα ψιλά των εφημερίδων.
Γκέμπελς: "πετα λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει"
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Έτσι. Το δικαστικό σύστημα στην Ελλάδα είναι τόσο αργό που συμφέρει περισσότερο να έχεις τον άλλον υπόδικο παρά καταδικασμένο. Αυτό εξηγεί πολλά πράγματα τόσο στον χώρο του ποδοσφαίρου όσο και εκτός.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Επισκέπτης έγραψε:Μα δεν προκύπτει!
Δεν είπα το αντίθετο.
Εγώ σου κάνω σήμερα εσένα μήνυση για παιδεραστία και για αεροπειρατεία. Και δηλώνω στο τμήμα ότι με έθιξε η δική σου συμπεριφορά. Το μεταδίδω μέσα από τα δικά μου ΜΜΕ και κάνω το 1-0.
Μετά από 10 χρόνια που θα γίνει η δίκη θα δηλώσω ότι μπερδεύτηκα και σε πέρασα για κάποιον άλλο ( θα μου έχει προσλάβει ο χοντρός πρόεδρος μου και ένα δικηγόρο του συστήματος) και όλα καλά. Θα γίνει το 1-1 αλλά αφού έχουν περάσει 10 χρόνια θα περάσει στα ψιλά των εφημερίδων.
Γκέμπελς: "πετα λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει"
Αν όλα πάνε καλά, μετά από 10 χρόνια αυτό το σιχαμερό σκουλικι θα βρίσκεται εκεί που πρέπει, εύχομαι παρέα με πολλά ακόμη φιλαράκια του και αφεντικά του
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μλκες, κλαίω με το ρούλη. Εν τω μεταξύ, δεν πιστεύω να υπάρχουν πάνω από 100-150 άτομα από τους ... οπαδούς τους, που να νιώθουν την οποιαδήποτε ενόχληση για αυτό το θέατρο παραλόγου με τους ... ελεύθερους από γαύρο. Γελάω με την όλη συμπεριφορά τους την εποχή της "παράγκας του Ρώσου". Τους κυνηγάει η διαιτησία ανελέητα, λένε. Βέβαια, πώς γίνεται στο ... χαλιφάτο της Τούμπας να έχουν αποφύγει 2 σερί σεζόν την ήττα, τη μια ισοφαρίζοντας με γκολ οφφσαιντ στο 90 κοντά και την άλλη με το να ακυρωθεί γκολ μας για οφφσαιντ μέσω VAR, που μόνο ο ΠΑΟΚ επιζητούσε διακαώς τη χρήση του στο μπανανέζικο πρωκτάθλημά μας, είναι απορίας άξιο. Φαίνεται ο ... χαλίφης είναι διαβολικός κι ενώ έχει εξαγοράσει μέχρι και τα ball boys σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της ανθυποχώρας, ρίχνει στάχτη στα μάτια με τέτοια μεμονωμένα "πυροτεχνήματα". Ξέχασα να πω κι ότι ο ρούλης ήταν, είναι και θα είναι πάντα αυτόφωτος και ανεξάρτητος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

navigator11 έγραψε:Μλκες, κλαίω με το ρούλη. Εν τω μεταξύ, δεν πιστεύω να υπάρχουν πάνω από 100-150 άτομα από τους ... οπαδούς τους, που να νιώθουν την οποιαδήποτε ενόχληση για αυτό το θέατρο παραλόγου με τους ... ελεύθερους από γαύρο. Γελάω με την όλη συμπεριφορά τους την εποχή της "παράγκας του Ρώσου". Τους κυνηγάει η διαιτησία ανελέητα, λένε. Βέβαια, πώς γίνεται στο ... χαλιφάτο της Τούμπας να έχουν αποφύγει 2 σερί σεζόν την ήττα, τη μια ισοφαρίζοντας με γκολ οφφσαιντ στο 90 κοντά και την άλλη με το να ακυρωθεί γκολ μας για οφφσαιντ μέσω VAR, που μόνο ο ΠΑΟΚ επιζητούσε διακαώς τη χρήση του στο μπανανέζικο πρωκτάθλημά μας, είναι απορίας άξιο. Φαίνεται ο ... χαλίφης είναι διαβολικός κι ενώ έχει εξαγοράσει μέχρι και τα ball boys σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της ανθυποχώρας, ρίχνει στάχτη στα μάτια με τέτοια μεμονωμένα "πυροτεχνήματα". Ξέχασα να πω κι ότι ο ρούλης ήταν, είναι και θα είναι πάντα αυτόφωτος και ανεξάρτητος :lol: :lol: :lol:
Αυτόφωτος δεν ξέρω, αυτοικανοποιούμενος ήταν και θα παραμείνει για πάντα όμως
Stexry4

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από Stexry4 »

https://www.novasports.gr/podosfairo/su ... prigiobits

Η οικονομική δυσπραγία της Αλ Ιτιχάντ έχει σπρώξει σε αναζήτηση νέου συλλόγου αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Οι Γκάρι Ροντρίγκες, Σεκού Σανόγκο και Μανουέλ ντα Κόστα ήδη αποχώρησαν από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εδώ και μέρες λέγεται πως θ' ακολουθήσει ανάλογο δρόμο, καθώς το συμβόλαιο των 6 εκατομμυρίων που υπέγραψε με την ομάδα της Τζέντα, είναι δυσβάσταχτο για τη διοίκηση.

Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με την Μπεσίκτας να έχει κάνει φανερές εδώ και λίγες μέρες τις προθέσεις της. Σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία, ο Πρίγιοβιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, όμως όχι για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ. Η ομάδα που έχει ενδιαφερθεί ζεστά για την απόκτηση του 29χρονου φορ είναι ο Ολυμπιακός! Το σενάριο που κυκλοφορεί μάλιστα στη γειτονική χώρα είναι πως ο έμπειρος φορ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους".

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση λύσεων για το ρόστερ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και είναι δεδομένο πως αναζητούν μια αξιόλογη λύση για την κορυφή της επίθεσης, δίπλα στους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Αν τα σενάρια ευσταθούν, ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το colpo grosso των εορτών, καθώς πιθανή μετακίνηση του Σέρβου στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων" θα προκαλέσει πέρα από αγωνιστικό και επικοινωνιακό πάταγο, εξαιτίας της θητείας του στον ΠΑΟΚ. Να θυμήσουμε πως ο "Πρίγιο" αγωνίστηκε στον δικέφαλο του Βορρά απο τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, πετυχαίνοντας 55 γκολ σε 86 ματς.

Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο αδέλφια?
Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους.
:nairepaok:

Χρόνια πολλά αδερφέ! Ποτέ δεν δίνουμε κλικ στα γίδια. Παίρνουμε το κείμενο και το αναπαράγουμε εδώ. Διάβασε λίγο και τους κανόνες του φόρουμ!

Μαύρο Χιόνι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”