ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 23/12, 18:00, PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 23/12, 18:00, PAOKTV
Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα. Επιτελους μπηκαμε σε ματς που ΕΠΡΕΠΕ να κερδισουμε το καναμε εμφατικα. Ευχαριστω την ομαδα γιατι οτι εχω ζησει το 2019.
ΒΙΕΡΙΝΙΑ παικτουρα μεγαλε αρχηγε σε ευχαριστω και σενα λιγο παραπανω.
ΒΙΕΡΙΝΙΑ παικτουρα μεγαλε αρχηγε σε ευχαριστω και σενα λιγο παραπανω.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Δευ 23 Δεκ 2019, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ανοίξτε τα παραλειπόμενα να κάνω καταγγελίες για αυτό το αισχος που είδαμε σήμερα.
Ξεφτίλα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεφτίλα
- Mitsospaoki4
- Moderator
- V-olakiotis
Τρίγωνα κάλαντα μεσ στη γειτονιά γάβροι είστε δεύτεροι ακόμα μια χρονιά
Εϊ
Τρίγωνα κάλαντα στο μικρό χωριό,
Κανονικοτητας ψωλή κερνάμε τον χοντρό...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Εϊ
Τρίγωνα κάλαντα στο μικρό χωριό,
Κανονικοτητας ψωλή κερνάμε τον χοντρό...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όσους θέλουμεpanta έγραψε:Πόσους βαθμούς έχουμε;
Εδώ έχουν γίνει αισχη σήμερα για τους βαθμούς ρωτάτε;

Συγχαρητηρια στην ομαδα και τον κοουτς! Εξαιρετικη εμφάνιση και σκορ π δεν αφηνει περιθωρια για πολλα πολλα!
Γαυροι το σκατο στην καλτσα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γαυροι το σκατο στην καλτσα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
μόλις γύρισα από γήπεδο.
Για εμένα σήμερα, κορυφαίος ο Μαουρίτσιο.
Σαφώς ο Ισλανδός με τα δύο γκολ δικαιούται το βραβείο MVP, όπως επίσης και ο Μίσιτς που υπήρξε
ακόμη μια φορά κορυφαίος, αλλά όποιος ήταν στο γήπεδο, σήμερα έβγαλε το καπέλο στην επιστροφή του παλαιού
καλού Μαουρίτσιου.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.
Πέλκα, δουλειά, δουλειά, δουλειά.
Για εμένα σήμερα, κορυφαίος ο Μαουρίτσιο.
Σαφώς ο Ισλανδός με τα δύο γκολ δικαιούται το βραβείο MVP, όπως επίσης και ο Μίσιτς που υπήρξε
ακόμη μια φορά κορυφαίος, αλλά όποιος ήταν στο γήπεδο, σήμερα έβγαλε το καπέλο στην επιστροφή του παλαιού
καλού Μαουρίτσιου.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά.
Πέλκα, δουλειά, δουλειά, δουλειά.
- constadine
Από slgr.gr :
O ΠΑΟΚ γίνεται η δεύτερη ομάδα που διατηρεί το αήττητο, μετά τον Ολυμπιακό το 1973
Για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος μια ομάδα δεν χάνει αγώνα της μέσα σε ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος!
Το 2019 έκλεισε για τον ΠΑΟΚ με μια ακόμα ισοφάριση ενός μεγάλου ρεκόρ. Το καλοκαίρι τερμάτισε αήττητος πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας το κατόρθωμα του Παναθηναϊκού της περιόδου 1963-64, μετά από 55 χρόνια δηλαδή.
Και τώρα ολοκλήρωσε αήττητος ένα ημερολογιακό έτος, το 2019, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Ολυμπιακός το 1973, 46 χρόνια πριν δηλαδή.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 32 αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο 2019, κάνοντας 25 νίκες και επτά ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός το 1973 είχε παίξει σε ένα παιχνίδι περισσότερο, 33 δηλαδή, και έκανε και αυτός επτά ισοπαλίες, αλλά μια νίκη παραπάνω, 26.
Με την είσοδο του 1974 ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο μέχρι τον Απρίλιο, όταν και έχασε την Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Τότε ο Ολυμπιακός είχε κάνει το αήττητο ρεκόρ των 58 αγώνων, που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα επτά αγώνες για να το ισοφαρίσει.
Ο Ολυμπιακός το 1973
Αγώνες: 33
Νίκες: 26
Ισοπαλίες: 7
Ήττες: 0
Ο ΠΑΟΚ το 2019
Αγώνες: 32
Νίκες: 25
O ΠΑΟΚ γίνεται η δεύτερη ομάδα που διατηρεί το αήττητο, μετά τον Ολυμπιακό το 1973
Για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος μια ομάδα δεν χάνει αγώνα της μέσα σε ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος!
Το 2019 έκλεισε για τον ΠΑΟΚ με μια ακόμα ισοφάριση ενός μεγάλου ρεκόρ. Το καλοκαίρι τερμάτισε αήττητος πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας το κατόρθωμα του Παναθηναϊκού της περιόδου 1963-64, μετά από 55 χρόνια δηλαδή.
Και τώρα ολοκλήρωσε αήττητος ένα ημερολογιακό έτος, το 2019, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Ολυμπιακός το 1973, 46 χρόνια πριν δηλαδή.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε 32 αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο 2019, κάνοντας 25 νίκες και επτά ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός το 1973 είχε παίξει σε ένα παιχνίδι περισσότερο, 33 δηλαδή, και έκανε και αυτός επτά ισοπαλίες, αλλά μια νίκη παραπάνω, 26.
Με την είσοδο του 1974 ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο μέχρι τον Απρίλιο, όταν και έχασε την Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Τότε ο Ολυμπιακός είχε κάνει το αήττητο ρεκόρ των 58 αγώνων, που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα επτά αγώνες για να το ισοφαρίσει.
Ο Ολυμπιακός το 1973
Αγώνες: 33
Νίκες: 26
Ο ΠΑΟΚ το 2019
Αγώνες: 32
Νίκες: 25