Λογικά θα τον καλέσει ο υφυπουργός για εξηγήσειςeorptol1 έγραψε:Αποκαλεσε ο πρεζεμπορας περιττωματα Σαββιδη ΚΕΔ ΕΠΟ κλπ
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά θα τον καλέσει ο υφυπουργός για εξηγήσειςeorptol1 έγραψε:Αποκαλεσε ο πρεζεμπορας περιττωματα Σαββιδη ΚΕΔ ΕΠΟ κλπ
Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά πρέπει να αντιδράσει άμεσα η ΠΑΕ. Δεν μπορεί ο πρεζεμπορας, αυτός που κατηγορείται για στημένα παιχνίδια να αποκαλεί έτσι τον Ιβάν. Επίθεση κατά μέτωπο.ron-swanson έγραψε:Πω ρε χοντρε ποσο σε τσουζει; Απολαυση εισαι! Σκουξε ρε μλκ!
Σιγά μην ασχοληθούμε άλλο.Caballo Viejo έγραψε:Δεν μπορεί κάποιος να βρει ένα τρόπο δούμε τι πραγματικά έγινε με τη γραμμή του οφσάιντ. Τα πέναλτι δεν το συζητάμε, ήταν μόνο στη φαντασία των γαύρων.
Totem_pk έγραψε:δεν ξεχνω τι μας κανανε περσυ στην αρχη της σεζον....η φαση του ζαμπα στον οφη και του ακμπομ στον νιονιο ηταν στημενες καθαρα)
Σωστός. Απλά δεν γουστάρω να υπάρχουν σκιές.pilotos έγραψε:Σιγά μην ασχοληθούμε άλλο.Caballo Viejo έγραψε:Δεν μπορεί κάποιος να βρει ένα τρόπο δούμε τι πραγματικά έγινε με τη γραμμή του οφσάιντ. Τα πέναλτι δεν το συζητάμε, ήταν μόνο στη φαντασία των γαύρων.
5 γκολ ακύρωσαν στον ακπομ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk