Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
mbison

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από mbison »

Mην συνεχιζετε να μιλατε για τον Λουτσεσκου. Το μεγεθος του ΠΑΟΚ ειναι πολυ πιο μεγαλο.
Αν ο Ρουμάνος καταφερει ποτε να παει σε μεγαλυτερη απο εμας ομάδα και πετύχει, τα ξαναλέμε.

Ο κάθε σοβαρός προπονητής Δεκέμβριο μήνα θα έλεγε προτιμώ να μην φύγει κανείς κ να μην έρθει κανείς.

Υ.Γ.
Τελικά είχε δίκιο για τον Γιαννούλη, εξελίσσεται σε τοπ κλας.
Ας περιμένουμε καλυτερα μήπως μπουμε ομίλους του χρόνου και μετά ας φύγει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Notorious4 έγραψε: Στην Ευρώπη απέτυχε.
Ντέρμπι δεν έχει κερδίσει.
Ο οποιοδήποτε μέτριος προπονητής του παίρνει το δίπλωμα Δωνης, Κωστενογλου.
Έχει απαξιώσει αρκετούς παίχτες με τις εμμονές του.
Και τελος όταν η ομάδα δεν τραβάει μιλάει για κάρμα και γίνω γιανγκ και ότι έπαιζε και η άλλη ομάδα.
ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Διωξτε τον πεπονα απ το πεναφιελ επιτελους,ιβαν ξυπνα

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος,πρωτίστως αμυντικά, αλλά και επιθετικά και σαν νοοτροπία και αυτό πιστώνεται στον Άμπελ. Η συνεχής βελτίωση είναι το το μοτό μου και δεν μπορώ παρά να δώσω τα εύσημα στον Πορτογάλο.
ΕΥΓΕ!
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αυτό με τον Κωστένογλου και τον Δώνη τρολια είναι, έτσι? Με την ΑΕΚ έπρεπε να είναι 0-3 στο ημίχρονο, κι ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 γκολ με 2 σουτ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Notorious4 έγραψε:Δεν με χαλάνε και για μένα μέχρι στιγμής λίγα έχει προσφέρει στην ομάδα γιατί ακόμα αποκομίζεις την δουλειά του λουτσεσκου και την αρχιδα τη νοοτροπία που έχουν οι παίχτες μας.Ποιο πολύ με τον Branco τα έχω βέβαια αλλά ο συγκεκριμένος εμένα δεν μου λέει κάτι.

Στην Ευρώπη απέτυχε.
Ντέρμπι δεν έχει κερδίσει.
Ο οποιοδήποτε μέτριος προπονητής του παίρνει το δίπλωμα Δωνης, Κωστενογλου.
Έχει απαξιώσει αρκετούς παίχτες με τις εμμονές του.
Και τελος όταν η ομάδα δεν τραβάει μιλάει για κάρμα και γίνω γιανγκ και ότι έπαιζε και η άλλη ομάδα.
Του πήραν του Φερέιρα ... το πορτοφόλι οι δυο αυτοί, όντως. Τον σκουληκοΤερζή όμως ξεχνάμε να συγκαταλέξουμε στα μεγάλα τέρατα της προπονητικής κι αυτό, αν μη τι άλλο, δεν κρίνεται δίκαιο. Βέβαια, σε όλα τα ντέρμπι ο μέτριος και ασυνεχής σε διάρκεια ΠΑΟΚ, βάσει ευκαιριών κι εν γένει παρουσίας, το δίκαιο θα ήταν να έχει αποκομίσει το λιγότερο, λέω εγώ, 8 βαθμούς από τους συνολικά 4 που πήρε αλλά δεν πειράζει. Ο Πορτογάλος Καραγεωργίου θα έχει την ευκαιρία και στη συνέχεια να αποδείξει την ... ανεπάρκειά του.
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Αυτό με τον Κωστένογλου και τον Δώνη τρολια είναι, έτσι? Με την ΑΕΚ έπρεπε να είναι 0-3 στο ημίχρονο, κι ο Παναθηναϊκός έβαλε 2 γκολ με 2 σουτ.
Aκριβως ετσι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τα χετε κανει σκτα εκει στη διοικηση. Φερτε ενα προπονητη να μπορουμε να βριζουμε ανετα. Δε μας λυπαστε?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει.. είχε κάποια θεματάκια στην αρχή, δεν μας έκατσαν και κάποια πράγματα αλλά κάθε αρχή και δύσκολη.. σημασία έχει πως πλέον η ομάδα αρχίζει να μου βγάζει αυτή την σιγουριά που μου βγαζε και πέρσι.. πιστεύω βέβαια πως αυτά τα κενά διαστήματα μέτριου ποδοσφαίρου που βλέπουμε στα παιχνίδια μας είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης συντήρησης εν όψιν play off εκεί όπου η ομάδα θα πρέπει να είναι φρέσκια..
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Θα φάμε 2η χρονιά γεμιστη γαλοπούλα και ακόμα περιμένω.Μια ήττα ρε πουστηδες.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Sekeris έγραψε:Θα φάμε 2η χρονιά γεμιστη γαλοπούλα και ακόμα περιμένω.Μια ήττα ρε πουστηδες.
Θα περασει και 3η και 4η και θα περιμενεις ακομη :) :) :)

Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εμενα στο ματι μ αρεσει πολυ περισσοτερο φετος η ομαδα. Πιο επιθετικη, πιο παραγωγικη, και τελευταια το ιδιο σταθερη στην αμυνα.

Αυτο που γουσταρω επισης, ειναι πως ο Αμπελ κατάφερε να διατηρησει το μεταλλο του αηττητου πρωταθλητη αλλα και τη νοοτροπια της οικογενειας εντος της ομαδας, τα 2 βασικοτερα στοιχεία επι Λουτσεσκου. Ακομα και τωρα που η 11αδα εχει αλλαξει >50% σε σχέση με περσι, αυτα τα στοιχεια παραμενουν.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Αφήστε βρε να πέσει κάνα μπινελικι οσο είναι φρέσκος στην ομάδα ο προπονητής και υπάρχει έδαφος για τους ξερόλες.

Δε θυμάστε τι έγραφαν κάποιοι πριν δυο χρόνια στο τοπικ του Πάμπλο Γκαρσία; Εσχάτως έχουν καταπιεί τη γλώσσας τους όλοι οι "δεν κάνει για προπονητής ο Γκαρσία"...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το αν κάνει ή όχι ο Πάμπλο θα το μάθουμε όταν προπονήσει αντρική ομάδα. Μέχρι τότε δεν ξέρει κανείς.
Το πείραμα όμως δεν πρέπει να γίνει στις πλάτες του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Έβλεπα την ομάδα με τον Νιονιο....μια ολοκληρωμένη ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο με γαμάτες αλλαγές από τον πάγκο..
Σίγουρα σε κάτι βοήθησε και ο Αμπελ για να καμαρώνουμε το 50 αγώνες αήττητος πρωταθλητής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”