Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19/12 19:30 NovaSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 19/12 19:30 NovaSports
Κατάλαβα! Από το ιντερνετ θα δούμε το παιχνίδι, με κακή ποιότητα εικόνας και πιθανόν και χωρίς ήχο.
Οι μαλακίες πληρώνονται...και ΚΑΛΩΣ πληρώνονται. Το ότι έδωσες "πάτημα" στη "γαυροδιοίκηση" του Πανιωνίου δε μου λέει τίποτα, ακόμα κι αν ισχύει. Και πέρσυ φιλο-γαυροι ήταν ...αλλά εισητηρια έπαιρνες.
Πέρσυ όμως ΕΝΑΣ οπαδός (;;) του ΠΑΟΚ αποφάσισε να ντυθεί ΓΑΥΡΟΣ και να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορουσαμε τους γαυρους 20 χρόνια. Να ντυθεί δολοφόνος και ΑΔΕΡΦΗ. Και οι υπόλοιποι προτίμησαν να τον καλύψουν ουσιαστικά. Τα παραμύθια μετά ("εμείς τις συγνώμες δεν τις ζητάμε δημόσια") ήταν απλά μπαρουφες γιατί είμαι σίγουρος ότι ούτε ιδιωτικά ζητήθηκαν.
Υπήρχε μια καλή σχέση με κάποιους άλλους οπαδούς κ την τορπιλισαμε για τη γκαβλα μας.
Υπήρχε ένα γήπεδο στην Αθήνα που μπορούσε ο ΠΑΟΚτσης (όχι μόνο ο οργανωμένος) να πάει , με το παιδάκι του ακόμα και να νιώσει ΠΑΟΚ κι εμείς τους το κόψαμε κι αυτό.
Ας κατηγορήσουμε τώρα (περιμένω ανακοίνωση) τη "γαυροδιοίκηση του Πανιωνίου" γιατί είναι η εύκολη και βολική λύση. Σιγά μην κοιτάξουμε για μια φορά τα μούτρα μας στον καθρέφτη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρσυ όμως ΕΝΑΣ οπαδός (;;) του ΠΑΟΚ αποφάσισε να ντυθεί ΓΑΥΡΟΣ και να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορουσαμε τους γαυρους 20 χρόνια. Να ντυθεί δολοφόνος και ΑΔΕΡΦΗ. Και οι υπόλοιποι προτίμησαν να τον καλύψουν ουσιαστικά. Τα παραμύθια μετά ("εμείς τις συγνώμες δεν τις ζητάμε δημόσια") ήταν απλά μπαρουφες γιατί είμαι σίγουρος ότι ούτε ιδιωτικά ζητήθηκαν.
Υπήρχε μια καλή σχέση με κάποιους άλλους οπαδούς κ την τορπιλισαμε για τη γκαβλα μας.
Υπήρχε ένα γήπεδο στην Αθήνα που μπορούσε ο ΠΑΟΚτσης (όχι μόνο ο οργανωμένος) να πάει , με το παιδάκι του ακόμα και να νιώσει ΠΑΟΚ κι εμείς τους το κόψαμε κι αυτό.
Ας κατηγορήσουμε τώρα (περιμένω ανακοίνωση) τη "γαυροδιοίκηση του Πανιωνίου" γιατί είναι η εύκολη και βολική λύση. Σιγά μην κοιτάξουμε για μια φορά τα μούτρα μας στον καθρέφτη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοίγω δυο topic σερί, έχουμε βάλει πέντε γκολ, έχουμε τέσσερα δοκάρια,έχουμε τέσσερα ακυρωθέντα γκολ και δεν έχουμε φάει φάση.
Και έρχεται ο Σνούφελ και ανοίγει τοπικ.
Μπαν.
Και έρχεται ο Σνούφελ και ανοίγει τοπικ.
Μπαν.
-
Εμένα με αγχώνει προσωπικά αυτό το ματς. Ισως φταίει που δεν θα το δω καθόλου λόγω δουλειάς και θα μάθω απλά το σκορ στο τέλος...
Λογικο να αγχωνει αν σκεφτει κανεις οτι ειναι απο τις λιγες πραγματικα "εχθρικες" εδρες που θα πας οσο αφορα μικρες ομαδες. Βεβαια ειναι για τα μπαζα ο νιωνιος αλλα οταν περσι σε 3 ματς (διαφορετικο το καθενα βεβαια) ηταν και τα τρια ροντεο ειναι λογικο να προβληματιστεις λιγο.
Το καλο ειναι οτι η ομαδα ειναι στρωμενη και φυσικα υπαρχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας.
Το καλο ειναι οτι η ομαδα ειναι στρωμενη και φυσικα υπαρχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας.
Ο σοβαρος ΠΑΟΚ δεν εχει θεμα
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με την απόλυτη συγκέντρωση των παιχτών στον στόχο της νίκης, το ματς μπορεί να το καθαρίσουμε απ το πρώτο μισάωρο και κατόπιν να γίνει μια σχετική διαχείριση δυνάμεων, ώστε να παίξουν εξ ίσου σωστά και την Δευτέρα...
Δύο στις δύο νίκες, στα εναπομείναντα παιχνίδια, είναι ο στόχος, ξεκινώντας, φυσικά, απ αυτό, στην Ν. Σμύρνη...
Ακόμα και η διπλή μετακίνηση, μέσα σε λίγες μέρες, αποτελεί παράγοντα κούρασης, όταν δεν το έχεις συνηθίσει...
Προσωπικά θα έκανα τουλάχιστον δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, για να δώσω ανάσες σε Μαουρίσιο και Βιέρι, ώστε να τους έχω πιο φρέσκους στον αγώνα με τον Ατρόμητο, που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα απ τον Πανιώνιο και τακτικά θα άλλαζα και τον φορ, αφού πιστεύω ότι, στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Άκπομ ταιριάζει καλύτερα...
Χρειάζονται ανάσες και οι Κρέσπο, Μάτος, Μίσιτς και Γιαννούλης, αλλά ούτε τόσες αλλαγές μπορεί να γίνουν από αγώνα σε αγώνα, ούτε και υπάρχουν οι "έτοιμοι" αντικαταστάτες, τουλάχιστον για τους 3 τελευταίους, "σήμερα"...
Ευτυχώς που σε 7 μέρες ξεκινάει η διακοπή του Πρωταθλήματος, η οποία θα μας βοηθήσει πολύ σ αυτό το θέμα...
Δύο στις δύο νίκες, στα εναπομείναντα παιχνίδια, είναι ο στόχος, ξεκινώντας, φυσικά, απ αυτό, στην Ν. Σμύρνη...
Ακόμα και η διπλή μετακίνηση, μέσα σε λίγες μέρες, αποτελεί παράγοντα κούρασης, όταν δεν το έχεις συνηθίσει...
Προσωπικά θα έκανα τουλάχιστον δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, για να δώσω ανάσες σε Μαουρίσιο και Βιέρι, ώστε να τους έχω πιο φρέσκους στον αγώνα με τον Ατρόμητο, που είναι σαφώς καλύτερη ομάδα απ τον Πανιώνιο και τακτικά θα άλλαζα και τον φορ, αφού πιστεύω ότι, στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Άκπομ ταιριάζει καλύτερα...
Χρειάζονται ανάσες και οι Κρέσπο, Μάτος, Μίσιτς και Γιαννούλης, αλλά ούτε τόσες αλλαγές μπορεί να γίνουν από αγώνα σε αγώνα, ούτε και υπάρχουν οι "έτοιμοι" αντικαταστάτες, τουλάχιστον για τους 3 τελευταίους, "σήμερα"...
Ευτυχώς που σε 7 μέρες ξεκινάει η διακοπή του Πρωταθλήματος, η οποία θα μας βοηθήσει πολύ σ αυτό το θέμα...
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον Γκόραν σε όλα.
-
Πως θα αγοράσεις εισιτήριο εφόσον δεν θα έχει εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα και κάνουν έλεγχο τα 3 τελευταία χρόνια να έχεις αγοράσει και σε άσχετο αγώνα. πχ εγώ τα τελευταία 2 χρόνια έχω πάρει 2 φορές αλλά μόνο σε αγώνες με τον ΠΑΟΚ.pgetsos έγραψε:Θα συμφωνήσω. Και όχι τόσο την φωτοβολίδα όσο ότι δεν υπήρξε έστω στοιχειώδης συγγνώμη. Απεναντίας, βγήκε τότε μια ανακοίνωση που ήταν σαν να ζητάει τα ρέστα
Δε θα έχετε θέμα όσοι καταφέρετε να πάτε (εγω μέσα θα ειμαι). Απλά μην είστε προκλητικοί και μην πανηγυρισετε σαν αλλοτε. Και μην πάτε στην 3Θα πρότεινα την 4
- ΑποστόληςΑ
Πέδρο μην πας στο γήπεδο να δεις τον αγώνα live. Τι θα χαρείς; Ούτε να πανηγυρίσεις μπορείς, ούτε να βρίσεις μπορείς. Ποιο το νόημα λοιπόν; Κάτσε στο μαγαζί ώστε να μπορέσω να έρθω κι εγώ.
ψαξτο λίγο στο φμπ.. κάτοικος πόλης κεντρικής ΜακεδονίαςΑποστόληςΑ έγραψε:Κατάλαβα! Από το ιντερνετ θα δούμε το παιχνίδι, με κακή ποιότητα εικόνας και πιθανόν και χωρίς ήχο.

-
-ότις και δεν είναι ούτε Τόττις ούτε ποιότηςΧωρικός έγραψε:ψαξτο λίγο στο φμπ.. κάτοικος πόλης κεντρικής ΜακεδονίαςΑποστόληςΑ έγραψε:Κατάλαβα! Από το ιντερνετ θα δούμε το παιχνίδι, με κακή ποιότητα εικόνας και πιθανόν και χωρίς ήχο.πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και δεν κολλάει!

Τον αγώνα αυτόν δεν τον φοβάμαι τόσο στο θέμα κούρασης, αλλά τον επόμενο. Νομίζω ότι θα γίνει ροτέισον, γιατί πολύ απλά οι παίκτες που θα μπουν είναι και αυτοί βασικοί με ρυθμό. Δηλαδή οι Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Άκπομπ και ίσως Ελ Καντουρή ή ως 1η αλλαγή. Περιμένω επίσης να δώσει πάλι χρόνο σε Βαρέλα ως 2η ή 3η αλλαγή, ώστε να είναι πιο έτοιμος στο επόμενο ματς. Δεν πιστεύω ότι θα αλλαχτεί η 4άδα της άμυνας. Ο Ροντρίγκο, πάντως, όποτε έπαιξε, ήταν πολύ αξιόπιστος, ένας παίκτης που θα ήθελα να είναι λίγο περισσότερο ενεργός.
Μακάρι να σκοράρουμε νωρίς, να φτάσουμε στο 2-0, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές συντήρησης δυνάμεων, και όχι υπό την πίεση του αποτελέσματος.
Μακάρι να σκοράρουμε νωρίς, να φτάσουμε στο 2-0, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές συντήρησης δυνάμεων, και όχι υπό την πίεση του αποτελέσματος.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχω φ/β.Χωρικός έγραψε:ψαξτο λίγο στο φμπ.. κάτοικος πόλης κεντρικής ΜακεδονίαςΑποστόληςΑ έγραψε:Κατάλαβα! Από το ιντερνετ θα δούμε το παιχνίδι, με κακή ποιότητα εικόνας και πιθανόν και χωρίς ήχο.πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και δεν κολλάει!
ΟΚ αλλά αυτό δεν εξηγεί γιατί είχαμε κόσμο στο παιχνίδι του κυπέλλου, στη μία από τις δύο περσινές μας ήττες στον θεσμό. Η φωτοβολίδα, παρότι υπαρκτή αιτία, λειτουργεί περισσότερο ως πρόσχημα.Besuch 2 έγραψε:...