PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Με τους αγώνες της Κ19 αντιπμετωπίζει κανείς πρόβλημα;; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε, μιας και δεν βλέπει τόσος κόσμος και ξεκαθαριστεί επιτέλους το αν είναι θέμα του χρήστη ή του PAOK TV ή του κακού ιντερνέτ ή των μασόνων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
icue

Δημοσίευση από icue »

Οσες φορες εκατσα να δω το μονο προβλημα που ειχα ηταν που εκανε μια φορα refresh η σελιδα απο μονη της και ξεκινησε να παιζει απο την αρχη. Αλλα αυτο ειναι 50-50 να ειναι θεμα δικο μου και οχι του PAOKTV. Απο εκει και περα επαιζε καλα, ισως σε φασεις να εριχνε την αναλυση γιατι το ειχα στο auto και να μην το προσεξα (στους κανονικους αγωνες το εχω καρφωμενο στο 1080p).
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με τους αγώνες της Κ19 αντιπμετωπίζει κανείς πρόβλημα;; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε, μιας και δεν βλέπει τόσος κόσμος και ξεκαθαριστεί επιτέλους το αν είναι θέμα του χρήστη ή του PAOK TV ή του κακού ιντερνέτ ή των μασόνων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
Έχω δει δύο αγώνες χωρίς πρόβλημα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Με τους αγώνες της Κ19 αντιπμετωπίζει κανείς πρόβλημα;; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε, μιας και δεν βλέπει τόσος κόσμος και ξεκαθαριστεί επιτέλους το αν είναι θέμα του χρήστη ή του PAOK TV ή του κακού ιντερνέτ ή των μασόνων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
3 έχω δει, είχαν πολύ κακή ποιότητα στην κίνηση, στα κοντινά ειδικά ήταν πολύ κακή. Χειρότερο από της μεγάλης ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν αντιμετώπισα, αλλά η ποιότητα της εικόνας ήταν χειρότερη απ' ότι στους αγώνες της ανδρικής ομάδας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω παντως κατι hilight που εβαλα να δω με νιονιο ηταν τραγικη η εικονα σε 43ρα. Ασε που δε παιζει πανω απο λεπτο το @#&tizen
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

eorptol1 έγραψε:
Έχω δει δύο αγώνες χωρίς πρόβλημα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έναν αγώνα είδα κι ήταν όλα τέλεια.
Εντάξει η κάμερα είναι σε κοντινή απόσταση, οπότε ανάλογο και το πλάνο...
Είναι και θέμα κόστους
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ξερω ποια η εμπειρια σας με αλλες υπηρεσίες streaming, εγώ πάντως και με την γριά που βλέπουμε netflix (κάτι ντοκιμαντέρ για παππούδια), και εκεί έχουμε θέματα ειδικά στην αρχή του streaming...

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αυτό θα είναι το streaming... Με τα στραβά του, με τα καλά του.
Όπως είπα και παλιότερα, ποτέ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα με το PAOK TV, εφόσον το έβαζα με χρονοκαθυστέρηση (να κατεβάσει δεδομένα δηλαδή και όχι live) και με ανάλυση το πολύ 480, η οποία για μικρή οθόνη PC είναι μια χαρά...
icue

Δημοσίευση από icue »

Να προσθεσω οτι οι πρωτες εντυπωσεις απο την νεα υπηρεσια comoste ott (streaming μεσω ιντερνετ) ειναι κωμικοτραγικες. Και μιλαμε για την cosmote που ουσιαστικα ελεγχει το παραμικρο απο υποδομες στην Ελλαδα. Παντα οταν ξεκιναει κατι καινουριο θα εχει κουσουρια και προβληματα. Το θεμα ειναι να τα εντοπιζουν και να τα διορθωνουν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλα εδω λεμε για τα δικα μας αλλα και η ψηφιακη της νετ ψιλοαθλια εικονα εχει. Για κατι μεταδωσεις στο μπασκετ λεω
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Σήμερα ,πέρα του πρώτου αγώνα ,είχα τα περισσότερα προβλήματα με το PAOK TV .
Στο auto είχε χαμηλή ανάλυση ,ενώ στα 720p ,1080p είχα κολλήματα .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πολύ καλή η εικόνα σήμερα. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που το βλέπω καμπάνα.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Και εγώ μια χαρά βλέπω. Αποστόλη εσύ ετοίμασε το ποστ με τη βαθμολογία
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Κάτι που παρατήρησα στο ματς της Κ19. Όταν το έβλεπα σε full screen, από ορισμένες κάμερες έβγαζε οριζόντιες γραμμές. Όταν το έβλεπα σε παράθυρο ήταν όλα καλά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”