Ότι να 'ναι!!!!!
- PRAKTORINOS
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Ολες οι κοπελες του φορουμ απο εδω και μπρος εκτελουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και χρεη cheerleaders!!!!!!!!!!!
Σιγα μη κανουμε και δημοσκοπηση!!! Οικονομικη εξυγιανση κανουμε, ο καθενας θα υπηρετησει την ομαδα απο οσες θεσεις επιβαλλεται!!!!!
Ο Praktorinos αναλαμβανει χρεη βοηθου της κα Κουτσοσταματη αμεσα!!! Ελπιζουμε κι ευχομαστε καλη συνεργασια!!!
Επισης και χρεη τερματοφυλακα λογω...γκμχ γκμχ...ευσεβους ηλικιας...............
Η Λενα εκτος απο καφετζου και cheerleader αναλαμβανει και χρεη γραμματεα στο γραφειο μου!!!
Η Ασπρομαυρη εκτος cheerleader αναλαμβανει και την οργανωση των γραφειων κι επισης ως υπευθυνη οργανωσης εκδρομων αποστολης και οπαδων!!!
Any questions??????
Σιγα μη κανουμε και δημοσκοπηση!!! Οικονομικη εξυγιανση κανουμε, ο καθενας θα υπηρετησει την ομαδα απο οσες θεσεις επιβαλλεται!!!!!
Ο Praktorinos αναλαμβανει χρεη βοηθου της κα Κουτσοσταματη αμεσα!!! Ελπιζουμε κι ευχομαστε καλη συνεργασια!!!

Επισης και χρεη τερματοφυλακα λογω...γκμχ γκμχ...ευσεβους ηλικιας...............
Η Λενα εκτος απο καφετζου και cheerleader αναλαμβανει και χρεη γραμματεα στο γραφειο μου!!!
Η Ασπρομαυρη εκτος cheerleader αναλαμβανει και την οργανωση των γραφειων κι επισης ως υπευθυνη οργανωσης εκδρομων αποστολης και οπαδων!!!
Any questions??????
platon τα λεφτα για την προετοιμασια της ομαδας ποτε θα δοθουν γιατι απο οτι μου ειπαν οι ιδιοκτητες του προπονητικου κεντρου ρετσινας θελουν την προκαταβολη αμεσα.

- aspromauri
- dreamwarrior
Εμένα με ρώτησε κανείς για το τι θα γίνει εδώ μέσα;;;;
Εγώ δεν συμμετέχω;;;
Ρε πρόεδρε τι κατάσταση επικρατεί πια;;;;;;;
Εγώ δεν συμμετέχω;;;
Ρε πρόεδρε τι κατάσταση επικρατεί πια;;;;;;;
- PRAKTORINOS
Ουάν κουέσ(τ)ιον, πλιζ!Platon έγραψε:
Ο Praktorinos αναλαμβανει χρεη βοηθου της κα Κουτσοσταματη αμεσα!!! Ελπιζουμε κι ευχομαστε καλη συνεργασια!!!![]()
Επισης και χρεη τερματοφυλακα λογω...γκμχ γκμχ...ευσεβους ηλικιας.............
Τι παει να πει "γκμχ γκμχ...ευσεβους ηλικιας";
Υποννοείς οτι έχω την ηλικία τού γκμοχ;
Ουάν μορρ.
Δύναμαι να αγωνισθώ μπακότερμα;
Χολντ ον Σάντυ, αμ κάμινγκ.
-
-
Πο πο Θάνο μες το μυαλό μου είσαι ρε.Αρχίζεις και μαθαίνεις, πρόεδρε τα λεφτά και για μεταγραφές!!!Thanos4 έγραψε:platon τα λεφτα για την προετοιμασια της ομαδας ποτε θα δοθουν γιατι απο οτι μου ειπαν οι ιδιοκτητες του προπονητικου κεντρου ρετσινας θελουν την προκαταβολη αμεσα.
![]()
μεταγραφες?εμεις???οι ονειρικες ομαδες ποτε δεν κανουν μεταγραφες γιατι βρισκουν μονο παρασιτα!και σε ειχα για σοβαρο προπονητη

-