ΠΑΟΚ-ΑΟ Ξάνθη 07/12,18:00, PAOKTV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Grigorios_PAOK

Re: ΠΑΟΚ-ΑΟ Ξάνθη 07/12,18:00, PAOKTV

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Το γκολ είναι οφσάιντ. Το πέναλντι καλως δεν το έδωσε. Εμείς γαύροι δεν είμαστε. Αλλά έπρεπε να κρατήσει καθυστερήσεις.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι πολύ καλή, αν είχαμε σήμερα τον Πριγιο θα είχε κουδουνισει ο εγκέφαλος τους.

Κορυφαίος ο Πελκας, πολύ δουλειά και χωρίς την μπάλα.

Προσοχή λόγω κλασσικής μαλακιτιδας που τρώμε γκολ από το πουθενά.

Το paoktv σε androidπαισει πολύ καλά. 2 κολλήματα από 5 δευτερόλεπτα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κακοί δεν είμαστε και σίγουρα είχαμε τις φάσεις για γκολ αλλά αν πρέπει να γκρίνιαξω για κάτι είναι ότι δεν βάζουμε παίκτες στην περιοχή για να εκμεταλλευτούμε την κατοχή και να πιέσουμε πιο ουσιαστικά. Κάπως έτσι απειλούμε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Έχουμε φτιάξει την αμυντική μας λειτουργία αλλά τον τελευταίο καιρό δυσκολευόμαστε επιθετικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σωστή η διαιτησία, τέτοιο πέναλτι δεν θέλω κι ας τα δίνουν στην ε.ο. Η μπάλα βρίσκει το χέρι του αμυνομένου ύστερα από κόντρα μεταξύ άλλου αμυνομένου της Ξάνθης και του Μίσιτς. Επίσης, η φάση με τον Λημνιό κάπου στο 30΄, η οποία είναι μάλλον εκτός περιοχής, είναι ίδια με αυτή που η ε.ο. ζήτησε μπέναλτι στον Ποντένσε με τον Καντουρί (τί έχουν να πουν γι αυτό τώρα);
Ο Μαου- αργός και εκτός ρυθμού, ο Βιερίνια ψάχνει να βρει τον ρόλο του σήμερα.
Ερώτηση: ποιος έχει τις μετοχές της εταιρείας που κατασκεύασε τα δοκάρια της εστίας στις θύρες 7-8;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Κακοί δεν είμαστε και σίγουρα είχαμε τις φάσεις για γκολ αλλά αν πρέπει να γκρίνιαξω για κάτι είναι ότι δεν βάζουμε παίκτες στην περιοχή για να εκμεταλλευτούμε την κατοχή και να πιέσουμε πιο ουσιαστικά. Κάπως έτσι απειλούμε κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Έχουμε φτιάξει την αμυντική μας λειτουργία αλλά τον τελευταίο καιρό δυσκολευόμαστε επιθετικά.
Γύρω γύρω όλοι αντί να μπουν μέσα, συμφωνώ

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Άψογος ο διαιτητής, καλή η ομάδα, από ατυχία δεν κερδίζει και η Ξάνθη παίζει όπως συνήθως καλά το κλειστό παιχνίδι. Πρέπει να αυξήσει η ομάδα την πίεση στο 2ο. Ο Λημνιός προσπαθεί αλλά ως συνήθως δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες. Η τον Kaddouri να δώσει κι'άλλη δύναμη και ποιότητα στο κέντρο η Λάμπρου να τους ανοίξουν καλύτερα από τα πλάγια.
stanilas14

Δημοσίευση από stanilas14 »

γυρο γυρο ολοι ειναι το συστημα μας και βαραμε σουτ ... η αντιπαλη περιοχη εχει μονο τον σβιντερκσι μονο του απεναντι σε βαρια κορμια ... πρεπει να βαλει τσουμπα διπλα του και καντουρι αριστερα
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Εάν παίξουμε λίγο πιο γρήγορα, δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Φάνηκε αυτό και στο πρώτο ημίχρονο.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Τι λετε ρε παιδια που δεν ειναι πεναλτυ; θα τρελαθουμε και εδω μεσα.. Δεν υπαρχουν ακουσια/εκουσια ολα τα χερια σε μη φυσικη θεση ειναι παραβασεις.. Ειπαμε να μην ζηταμε τα παντα αλλα οχι και να ειμαστε υπεράνω σε προφανεις παραβασεις..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

stanilas14 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ζωνουν τα φιδια. Εμμονη να παιζουμε με τον λημνιο ο οποιος αν δε δουλεψει κ λιγο στο να παρει πρωτοβουλια με καποιο σουτ, θα μεινει εκει. Σκυψιμο κεφαλιου και κορνερ.
Θελω να ρισκαρει σε ματς πίεσης και να ριξει λαμπρου αριστερα με βιερινια δεξια.
αλλο ματς βλεπεις...
Κι εσυ εισαι άσχετος αλλα δεν το κανω θεμα. Προχωραμε και δες το ματς
abalaea

Δημοσίευση από abalaea »

Πέναλτι από διώξιμο αντιπάλου σε συμπαίχτη του από το ένα μέτρο δεν ...
Αν έκοβε επέλαση του Μίσιτς θα ήταν αλλιώς. Αλλά τέτοιο σφύριγμα δεν το θέλω με την καμία. Βλακεία του Μίσιτς που δεν συνέχισε την φάση. Τέτοια ασιστ σπάνια σου δίνουν...
Η ομάδα είναι καλή και ανέβασε στροφές μετά το πρώτο τέταρτο που είμασταν λίγο πιο χαλαροί.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Νέες διαφημίσεις στο PAOKtv .
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κατά του ΠΑΟΚ πέναλτυ, υπέρ του ΠΑΟΚ συνεχίζουμε...
Τόσο απλά.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pgetsos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εμένα λες και παίζει slow motion

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήθελες να μας έρθεις!
Έχω και δουλειά. Σκαστος είμαι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η ομάδα έχει τρία δοκάρια,δύο κεφαλιές από σβιντέρσκι που η μια τουλάχιστον θα έπρεπε να γίνει γκολ,ένα γκολ που δεν μέτρησε για μερικά εκατοστά.... και το κυριότερο ένα καταπληκτικό ριπρες. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την απόδοση της ομάδας.

Υγ όσοι αναφέρονται στους κανονισμούς καλό είναι να τους γνωρίζουν σίγουρα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για μένα ήταν πέναλτυ. Το χέρι είναι απλωμένο προς τα πίσω, η μπάλα το βρίσκει και αλλάζει πορεία. Το βίντεο δεν αφήνει καμιά αμφιβολία. Ας το είχε στην τσέπη. Έχουν δωθεί λιγότερο εξόφθαλμα πέναλτυ εναντίον μας.

Κατά τ' άλλα η ομάδα παίζει μπαλάρα, 3 δοκάρια, ένα (σωστά) ακυρωθέν γκολ, 11 τελικές έναντι 2 του αντιπάλου και 71% κατοχή μπάλας. Βιειρίνια και Μαουρίσιο οι χειρότεροι τις εντεκάδας, αλλά αν δεν παίξουν να πάρουν ρυθμό, δεν θα βελτιωθούν και ποτέ.

Ο Πέλκας έχει δώσει πάρα πολλά σήμερα. Τρία πολύ ωραία σουτ, όπου τα 2 κατέληξαν στο δοκάρι, μία εκπληκτική κάθετη και κανένα πούλημα μπάλας. Σωστό πρέσινγκ χωρίς να σπαταλάει άσκοπα ενέργεια. Κι ο Λημνιός μου αρέσει που παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται πιο θρασύς.

Καντουρί στον άξονα και Άκπομ ίσως να είναι αυτό που μας λείπει.

Πάμε για τη νίκη. :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”