ΠΑΟΚ-ΑΟ Ξάνθη 07/12,18:00, PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-ΑΟ Ξάνθη 07/12,18:00, PAOKTV
Την Ξάνθη την παρακολουθώ αρκετά συχνά από την αρχή της χρονιάς.
Μου έκανε άσχημη εντύπωση από την αρχή και απορούσα με τα αποτελέσματα που πήρε στις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της (Παναθηναϊκό, Αστέρα, κλπ).
Η γύμνια της φάνηκε στη συνέχεια, όταν σταμάτησε να τη σπρώχνει η θεά τύχη.
Μόνον τον Πορτογαλο-εγγλέζο εξτρέμ της (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του - μόλις γύρισα από τσίπουρα) υπολογίζω από το ρόστερ τους.
Κατά τα άλλα, μόνον σκληρή άμυνα νομίζω ότι μπορούν να παίξουν, τη σέντρα δεν περιμένω να την περάσουν πριν από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου, με το σκορ στο 2-0 (άνετα).
Μου έκανε άσχημη εντύπωση από την αρχή και απορούσα με τα αποτελέσματα που πήρε στις πρώτες αγωνιστικές, χωρίς να είναι καλύτερη από τους αντιπάλους της (Παναθηναϊκό, Αστέρα, κλπ).
Η γύμνια της φάνηκε στη συνέχεια, όταν σταμάτησε να τη σπρώχνει η θεά τύχη.
Μόνον τον Πορτογαλο-εγγλέζο εξτρέμ της (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του - μόλις γύρισα από τσίπουρα) υπολογίζω από το ρόστερ τους.
Κατά τα άλλα, μόνον σκληρή άμυνα νομίζω ότι μπορούν να παίξουν, τη σέντρα δεν περιμένω να την περάσουν πριν από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου, με το σκορ στο 2-0 (άνετα).
- ΑποστόληςΑ
Ο Branco δήλωσε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ μεγάλο γιατί φτιάχτηκε έχοντας υπ' όψιν και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες που δεν υπάρχουν πλέον, οπότε θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις τον Γενάρη.
Ελπίζω ο Τζόσουα να μην άκουσε την τελευταία απάντηση του Μπράνκο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Που σημαίνει όχι προσθήκες;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Branco δήλωσε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ μεγάλο γιατί φτιάχτηκε έχοντας υπ' όψιν και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες που δεν υπάρχουν πλέον, οπότε θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις τον Γενάρη.
- sourmenetes
- Moderator
Πως σας. Παίζει το τβ;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εμένα λες και παίζει slow motion
- potamda
- Bet Guru 2023
Στο pc εγώ είμαι καλά! Ο ήχος των σπίκερ είναι πολύ χαμηλός, ενοχλητικά χαμηλός!
στο pregame και μεχρι πριν λιγο το εβλεπα στο pc σε Chrome και επαιζε ΧΑΛΙΑ. Κολουσε καθε λιγο. Εβαλα firefox και παιζει τζαμι. Σουρμε δοκιμασε firefox.
Το πινακακι του σκορ τρεμει γιατι εχει οριζοντια γραμμη παχους 1 pixel. Στην τηλεοπτικη εικονα πρεπει να αποφευγονται.
Παντως ολες τις προηγουμενες φορες, παλι με chrome εβλεπα και παντα ηταν αψογα.
Το πινακακι του σκορ τρεμει γιατι εχει οριζοντια γραμμη παχους 1 pixel. Στην τηλεοπτικη εικονα πρεπει να αποφευγονται.
Παντως ολες τις προηγουμενες φορες, παλι με chrome εβλεπα και παντα ηταν αψογα.
Δεν ήθελες να μας έρθεις!sourmenetes έγραψε:Εμένα λες και παίζει slow motion
Μεσω android box se tv αψογα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 07 Δεκ 2019, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.