Totem_pk έγραψε:Ο προπονητης πρεπει να Χρησιμοποιει τα οπλα του. Να προσαρμοζει και το παιχνιδι στις δυνατοτηες της ομαδας αλλα και των παικτων. Γελουσα απο τα νευρα μου οταν εβαλε πελκα και του εδινε την μπαλα ψηλα ο ζιφκοβιτς. Οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι μας δευτερο ημιχρονο γτπ. Παιζουμε χωρις εξτρεμ χωρις δεκαρια και δεν καταλαβαινω πραγματικα το συστημα του. Αλλα και να το καταλαιβαινω δεν μου αρεσει. Θυμιζει λουτσεσκου πριν τραυματιστει ο καντιυρι στην ξανθη. Μπλεξαμε μου φαινεται παιδια. Τωρα αν μιλαμε για ενισχυση την περσυνη ομαδα εχει. Φερτε και σε εμενα 10 παικταραδες να κανω τον προπονΗτη.σαντε τωρα. Νικη πανω απο 2 γκολ δεν καναμε..... νικη σε ντερμπυ δεν εχουμε. Δεν ειμαι αισιοδοξος για την χρονια....
Αυτό είναι κριτική;;;
επειδή εσενα δε σ αρέσει ή δεν καταλαβαίνεις το σύστημα σημαίνει ότι δεν είναι καλη η ομάδα;;;
Δηλαδή στο πρώτο ημ. Ο γάβρος δεν έβγαλε φάση, κατέβασες μπάλα, κινήθηκες στο χώρο, έκανες οβερλαπ, πάτησες με αξιώσεις περιοχή την ώρα που χάλασε ο μπισε 2 3 αντεπιθεσεις μισό γκολ, όλα αυτά δεν τα είδες;;;
Αν δεν τα είδες δε σου φταίει το σύστημα του φερειρα.
Στο δεύτερο ναι ήμασταν κάκιστοι και φταίει και ο φερειρα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Απειλήθηκε ο ΠΑΟΚ από το γαβρο στο πρώτο ημ;; πιο χαλαρό ημ δεν έχω ξαναδεί.
Κάποιοι μας είχαν πρήξει με το γαβρο που πάτησε τη τοτεναμ και μπαλαρες και κολοκύθια τούμπανα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk