ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δυο ερωτήματα μόνο:
α) Είναι δυνατόν σε αυτόν τον γκέι να δίνεις κατοχή 65% - 35%; Για να παίξεις κόντρα με τους αργούς Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ;
β) Είναι δυνατόν σε αυτό το παιχνίδι να μην παίξει ούτε αλλαγή ο Βιερίνια;
α) Είναι δυνατόν σε αυτόν τον γκέι να δίνεις κατοχή 65% - 35%; Για να παίξεις κόντρα με τους αργούς Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ;
β) Είναι δυνατόν σε αυτό το παιχνίδι να μην παίξει ούτε αλλαγή ο Βιερίνια;
Συμφωνώ απολυτα με giapas και παρακαλώ τη διαχειριση να άρει την αποβολη του.Στο κατω-κατω σε υπαλληλους( αρα και περαστικους) της ομαδας τα έχωσε,δεν έθιξε οπαδούς δηλ.την ομάδα
giapas έγραψε:Ανάμικτα συναισθήματα.
Οπαδικά αν το δεις ,πήρες ισοπαλία εκεί που διαχρονικά χάνεις και είσαι πρώτος έχοντας γαύρο και κούλα στη Τούμπα , ενώ ο γαύρος τα έχει και τα εκτός. Άρα το ποτήρι μισογεμάτο.
Αν το δεις πιο ψύχραιμα θα πεις ότι το ματς το πάλεψε πολύ ο γαύρος , έβγαλε τεράστια ενέργεια και άξιζε να κερδίσει. Πάλεψε από τα πλάγια , έβγαλε προσωπικές ενέργειες , δημιούργησε αριθμητικό πλεονέκτημα σε νευραλγικά σημεία του γηπέδου και πολιόρκησε την εστία μας. Όσο ο γαύρος έκανε αυτά , παίρνοντας επικίνδυνα ρίσκα εμείς πετάγαμε αετό ενώ με απλά πραγματάκια θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι με τη σειρά μας. Να δείξουμε διάολε ότι παίζουμε και ότι είμαστε πρωταθλητές. Κάκιστη η ομάδα στο 2ο μέρος , της πλάκας ιστορία. Μελαγχολία σε πιάνει βλέποντας πως η αρχιδάτη ομάδα πέρυσι και πρόπερσυ έχει μετατραπεί στην ομαδούλα της πλάκας που της πήρε τα σώβρακα ο γαύρος στο 2ο μέρος. Και δώστου φρέσκο σανό για αήττητα και του κώλου τα εννιάμερα.
Οι παίκτες μια χαρά είναι. Αν ο Ακπομ δε παίρνει χρόνο πουθενά, θα σου βγάλει τα κάστανα στο τηγάνι μετά το 70 ; Το ίδιο και ο Πέλκας. Για το Μπίσεσβαρ μόνο αν πηδιέσαι μαζί του ή σε εκβιάζει κάποιος με περίστροφο τον αφήνεις 75 λεπτά στο ματς. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην άλλαζε το τραγικά αισχρό Μπισεσβαρ τουλάχιστον από το ημίχρονο.
Μια χαρά είναι οι παίκτες. Τρελό μπατζετ έχεις , αλλά είσαι πολύ σοφτ ως ομάδα. Χωρίς ένταση , χωρίς σπίθα. Και πως να έχεις , όταν στο πάγκο έχεις ************ ; Αυτός θα εμπνεύσει δηλαδή ; Αυτός εμπνέει μόνο τον sick bastard ( αυτόν που ερεθίστηκε από σεντόνι του μπαρλοου για το μεταναστευτικό ,να τα λέμε όλα). Κερδίζεις τη χειρότερη κούλα όλων των εποχων και στο γυρνάει ο παραπληγικός Μάνταλος. Ξέρεις ότι ο ρούλης θα έρθει να σου κάνει ζημιά και παίζεις σαν συγκαμμένος. Έρχεται ο βάζελος και με νίκη πας πρώτη θέση και παίζεις σαν τιτίκα. Και σήμερα ενώ είσαι καβάλα στο άλογο από το πουθενά , στο 2ο μέρος σε ξεκωλιάζει ο γαύρος που ήταν 30 λεπτά μακρυά από τους κορνέδες. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο αγωνιστικό ξεβράκωμα όπως στο 2ο.
Και μας μένουν τα τουιτς του Γιώργη και όλα πάνε καλά.
Ασταδιαλα βραδιάτικα
Αληθειες λες .Συνυπογραφω
- Μπαρκαρούτσος
gegiann έγραψε:Συμφωνώ απολυτα με giapas και παρακαλώ τη διαχειριση να άρει την αποβολη του.Στο κατω-κατω σε υπαλληλους( αρα και περαστικους) της ομαδας τα έχωσε,δεν έθιξε οπαδούς δηλ.την ομάδα
Stallion έγραψε:- Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, χαρτάκια κτλ χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!
Μάλλον μόνο εγώ θυμάμαι το περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ισοπαλία.
- sourmenetes
- Moderator
gegiann έγραψε:Συμφωνώ απολυτα με giapas και παρακαλώ τη διαχειριση να άρει την αποβολη του.Στο κατω-κατω σε υπαλληλους( αρα και περαστικους) της ομαδας τα έχωσε,δεν έθιξε οπαδούς δηλ.την ομάδα
Σε παρακαλώ μεγάλε. Εδώ υπάρχουν κανονισμοί.
Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ πρώτα. Είναι άλλο να πω κακό τον προπονητή και άλλο να προσβάλλω τον προπονητή με χαρακτηρισμους καφενειακου τύπου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
PatCamps έγραψε:Μάλλον μόνο εγώ θυμάμαι το περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ισοπαλία.
Επιτέλους ένας με καλή μνήμη. Συμφωνώ στο 100%
- Sick Bastard
giapas έγραψε:Ανάμικτα συναισθήματα.
Οπαδικά αν το δεις ,πήρες ισοπαλία εκεί που διαχρονικά χάνεις και είσαι πρώτος έχοντας γαύρο και κούλα στη Τούμπα , ενώ ο γαύρος τα έχει και τα εκτός. Άρα το ποτήρι μισογεμάτο.
Αν το δεις πιο ψύχραιμα θα πεις ότι το ματς το πάλεψε πολύ ο γαύρος , έβγαλε τεράστια ενέργεια και άξιζε να κερδίσει. Πάλεψε από τα πλάγια , έβγαλε προσωπικές ενέργειες , δημιούργησε αριθμητικό πλεονέκτημα σε νευραλγικά σημεία του γηπέδου και πολιόρκησε την εστία μας. Όσο ο γαύρος έκανε αυτά , παίρνοντας επικίνδυνα ρίσκα εμείς πετάγαμε αετό ενώ με απλά πραγματάκια θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι με τη σειρά μας. Να δείξουμε διάολε ότι παίζουμε και ότι είμαστε πρωταθλητές. Κάκιστη η ομάδα στο 2ο μέρος , της πλάκας ιστορία. Μελαγχολία σε πιάνει βλέποντας πως η αρχιδάτη ομάδα πέρυσι και πρόπερσυ έχει μετατραπεί στην ομαδούλα της πλάκας που της πήρε τα σώβρακα ο γαύρος στο 2ο μέρος. Και δώστου φρέσκο σανό για αήττητα και του κώλου τα εννιάμερα.
Οι παίκτες μια χαρά είναι. Αν ο Ακπομ δε παίρνει χρόνο πουθενά, θα σου βγάλει τα κάστανα στο τηγάνι μετά το 70 ; Το ίδιο και ο Πέλκας. Για το Μπίσεσβαρ μόνο αν πηδιέσαι μαζί του ή σε εκβιάζει κάποιος με περίστροφο τον αφήνεις 75 λεπτά στο ματς. Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να μην άλλαζε το τραγικά αισχρό Μπισεσβαρ τουλάχιστον από το ημίχρονο.
Μια χαρά είναι οι παίκτες. Τρελό μπατζετ έχεις , αλλά είσαι πολύ σοφτ ως ομάδα. Χωρίς ένταση , χωρίς σπίθα. Και πως να έχεις , όταν στο πάγκο έχεις ************ ; Αυτός θα εμπνεύσει δηλαδή ; Αυτός εμπνέει μόνο τον sick bastard ( αυτόν που ερεθίστηκε από σεντόνι του μπαρλοου για το μεταναστευτικό ,να τα λέμε όλα). Κερδίζεις τη χειρότερη κούλα όλων των εποχων και στο γυρνάει ο παραπληγικός Μάνταλος. Ξέρεις ότι ο ρούλης θα έρθει να σου κάνει ζημιά και παίζεις σαν συγκαμμένος. Έρχεται ο βάζελος και με νίκη πας πρώτη θέση και παίζεις σαν τιτίκα. Και σήμερα ενώ είσαι καβάλα στο άλογο από το πουθενά , στο 2ο μέρος σε ξεκωλιάζει ο γαύρος που ήταν 30 λεπτά μακρυά από τους κορνέδες. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο αγωνιστικό ξεβράκωμα όπως στο 2ο.
Και μας μένουν τα τουιτς του Γιώργη και όλα πάνε καλά.
Ασταδιαλα βραδιάτικα
ε τι να κάνουμε ρε φίλος, καβλώνω εύκολα.
Είδαμε και τα αρχίδια που είχε πέρυσι η ομάδα στο ίδιο γήπεδο που επί 90 λεπτά σφυροκοπιόταν αλλά κέρδισε και τότε ήταν όλα ακόμα καλύτερα από ότι είναι σήμερα.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ του 1ου ημιχρόνου σήμερα ποιανού ομάδα είναι; Του ίδιου που ήταν στο πάγκο με το δεύτερο.
Ναι, έπρεπε να βγεί ο Μπίσε στο 45, ίσως δεν θα έπρεπε καν να ξεκινήσει.
Κι εγώ σκασμένος είμαι για το χ, μπορούσε η ομάδα να πάρει πανάνετα το διπλό.
Ο ΠΑΟΚ μας συνεχίζει να είναι πρώτος, με βασικά γρανάζια της λειτουργίας του να είναι ντεφορμέ. Τι φταίει δηλαδή ο Αμπελ που ο Μπίσε δεν έχει βάλει ούτε γκολ στο πρωτάθλημα; Ουτε καν με πέναλτι όπως με την κούλα;
Εγώ είδα σήμερα έναν γαύρο να παίζει στο ταβάνι του και τον ΠΑΟΚ να παίζει ψιλοχαλαρά ένα ημίχρονο και να παίρνει Χ.
πολλες φορες ειναι λυπηρο ακομη κ να διαβαζεις ποσο μαλλον να σχολιαζεις
Δε θελω να γραψω πολλα,ισως και γιατι τοσα χρονια δεν εχω μαλωσει με κανεναν εδω μεσα,ενα πραγματακι μονο.Σημερα η ΠΑΟΚΑΡΑ 99 τις εκατο πηρε το φετινο.Ευκολοτερο προγραμμα,το ματς της ζωης τους οι απογονοι και ΔΕ σε κερδισαν και αρκετα ακομα.
Οσο για τον προπονητη,ΒΑΡΕΘΗΚΑ να διαβαζω τα ιδια για Σαντος,για Λουτσεσκου για για για.Απαραδεκτοι χαρακτηρισμοι και απο ατομα που τα εκτιμω.Ποιος δεν ηθελε να τους γαμησουμε σημερα? Κραξε,ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ.Αλλο αυτο και αλλο τα τοσο βαρια λογια εναντιον του.
Οσο για τον προπονητη,ΒΑΡΕΘΗΚΑ να διαβαζω τα ιδια για Σαντος,για Λουτσεσκου για για για.Απαραδεκτοι χαρακτηρισμοι και απο ατομα που τα εκτιμω.Ποιος δεν ηθελε να τους γαμησουμε σημερα? Κραξε,ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ.Αλλο αυτο και αλλο τα τοσο βαρια λογια εναντιον του.
Grigorios_PAOK έγραψε:PatCamps έγραψε:Μάλλον μόνο εγώ θυμάμαι το περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ισοπαλία.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αμπελ αλλά αυτή τα μαθηματικά οδηγούν σε επιστροφή Αναστασιάδη που και διπλό πήρε, και τους πάτησε εκεί μεσα. Μπρρρρρρ
Grigorios_PAOK έγραψε:PatCamps έγραψε:Μάλλον μόνο εγώ θυμάμαι το περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την ισοπαλία.
Το σημερινό δεύτερο ημίχρονο παίζει να ήταν το ίδιο με όλο το περσινό παιχνίδι, μην πω και καλύτερο και παρεξηγηθώ. Ολοι θέλουμε η ομάδα να μοιράζει τρίμπαλα παντού, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με τον θρύλο της περσινής ομάδας. Ξεχνάμε πολύ εύκολα...Παναχαϊκές, Πανιωνιούς, Νίκες με γκολ από τα 50 μέτρα του αρχηγού κτλ. Στήριξη στην ομάδα, ήδη έχει γυρίσει η ψυχολογία τα τελευταία χρόνια, αν συνεχίσουμε έτσι όντως σε λίγα χρόνια θα κατεβαίνουμε στο Καραϊσκάκη και θα παρακαλάνε τα γαυράκια για φερ πλεί.

ΥΓ. Δεν ξέρω για τα δικά σου μαθηματικά, τα δικά μου όχι δεν οδηγούν εκεί. Οδηγούν στη στήριξη του νέου προπονητή.
- Μπαρκαρούτσος
- sourmenetes
- Moderator
Καλά βγήκε και ο Αβραάμ και μίλησε για κακή διαιτησία;;;
ολομετωπη επιθεση στελεχων και παικτων γαβρων στον διαιτητη -''σφαγεα''...
δηλωση αβρααμ '' δεν εχω ξαναδει τετοια διαιτησια'' ..ΣΟΚ
δηλωση αβρααμ '' δεν εχω ξαναδει τετοια διαιτησια'' ..ΣΟΚ