Abel Fernando Moreira Ferreira
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Το μεγαλύτερο κακό που έχει κάνει είναι πως το μισό ρόστερ είναι ξενερωμενο με τη διαχείριση που δεν κάνει. Πέλκας, Πασχαλάκη, Στοχ, Ακπομ είναι χωρίς ψυχολογία. Παίζει ματς με γκέι κ δεν παίζει λεπτό ο Βιερίνια. Μην τρελενεστε κάποιοι που του τα χώνουμε. Όλο περιμένουμε τις διακοπές του πρωταθλήματος να βελτιωθεί η ομάδα κ η ομάδα μπάλα δεν παίζει. Με τον 4ο της Πορτογαλίας μεγαλύτερη διάκριση ως προπονητής.
- sourmenetes
- Moderator
Η μία ανάγνωση. Γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κάνει δεύτερο γκολ η ομάδα και στο πρώτο ημ, αλλά ακόμα και στο δεύτερο.PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ λέω, αντί να μετράμε το αήττητο σερί, να μετράμε το νικηφόρο σερί.
Ζήτω που δεν χάσαμε πάλι, όλοι στους δρόμους.
Ούτε αποθεώνει κάνεις το φερειρα, ούτε τα έκανε όλα σωστά σήμερα. Σχεδόν όλοι είπαμε ότι στο δεύτερο ήμασταν χάλια. Και φέρει ευθύνη.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνει η ομάδα;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Για σένα σκατα. Το ότι έβγαλες 4 φάσεις για πλάκα στο ημ. Κι ότι χάλασε άλλες 2 3 καθαρές ο μπισε εσένα σου φαίνεται σκατα. Εμένα όχι!renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά σκατα ήταν.sourmenetes έγραψε:Στο πρώτο ημ ήταν άριστος!boogeyman77 έγραψε:Ξύπνα μεγάλε. Έχεις αναστήσει τον κάθε πεθαμένο...Λες και παίζαμε με την Bayern από το 30 και μετά. Που να μην είχες και ξεκούραστη ομάδα με ένα ματσάκι την εβδομάδα. Διαχείριση αγώνα (Για μια ακόμα φορά)Από τα lidl!
Στο δεύτερο χάλια.
Αν είχε οποιονδήποτε άλλο παίκτη από τον μπίσεσβαρ μέσα θα είχαμε κηδειες από το ημίχρονο.
Μην πω για τον παραγκωνισμό του ακπομπ που το παιδί μπαίνει να παίξει με ψυχολογία στα τάρταρα όπως και ο πελκας.... για να παίζει ο μπισεσβαρ των 0 γκολ 1 ασίστ σε όλο τον πρώτο γύρο.
Το ότι ο γάβρος δεν είναι καλός δε σημαίνει ότι το ματς δεν είναι ντέρμπι.
Τωρα αν μιλήσουμε ατομικά είναι άλλο θεμα.
Στήνει καλά την ομάδα παρά τις εμμονές που έχει. Από κει και πέρα δείχνει ανήμπορος να διαβάσει το παιχνίδι και να κοουτσάρει. Δε γίνεται να παραπαίει η ομάδα και να περιμένεις να φας γκολ. Με τις δηλώσεις του δε, πιο πολύ προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, παρά να εξηγήσει στον κόσμο τι φταίει και σχεδόν σε κάθε ματς η απόδοση στο β' ημίχρονο πέφτει κατακόρυφα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Κυρ 01 Δεκ 2019, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι με τη χάρτινη φταίει ο φερειρα που δεν μπορείς να τις βάλεις 3 γκολ και τα χάνεις μόνος σου. Για βαζελο, ρουλη και σήμερα φέρει ευθύνη, αλλά στο χαρτί μέσα την πετάγαμε μόνοι μας έξω.Athens έγραψε:Mε ρουλη
Με βαζελο
Με χάρτινη
Με γάβρος
Ούτε ένα ντέρμπι
- sourmenetes
- Moderator
Να φέρουμε άλλον;;markos4 έγραψε:Τα βασικά να κάνει και θα τα πάρει όλα.
Το θέμα είναι όμως ότι δεν μπορεί..
Είναι λιγος
- thanos-xanthi
που να χαναμε κιολας δηλαδη
ε ρε τι διαβαζουμε
ας πιασει καποιος να δει το περσινο ματς και το στησιμο του Λουτσεσκου...
λες και φταιει ο Φερειρα για το χαμενο πεναλτι στο ΟΑΚΑ και για το λαθος του Μπισεσβαρ και σημερα στην κοντρα στο πρωτο ημιχρονο που βγαινανε 3 με 1 και εκανε σκαφτη πασα λαθος στον Σβιντερσκι
ε ρε τι διαβαζουμε
λες και φταιει ο Φερειρα για το χαμενο πεναλτι στο ΟΑΚΑ και για το λαθος του Μπισεσβαρ και σημερα στην κοντρα στο πρωτο ημιχρονο που βγαινανε 3 με 1 και εκανε σκαφτη πασα λαθος στον Σβιντερσκι
Η φοβερή ατάκα του προπονητή είναι ότι οι παίκτες είναι καλύτεροι γιατί τους βοηθούν πολύ στις προπονήσεις οι παίκτες του πάγκου..
Το κάψε εντελώς
Το κάψε εντελώς
-
- Μπαρκαρούτσος
Αναλυτικά ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε:
Για την εικόνα του ματς: "Είχαμε ευκαιρίες για να βγάλουμε καλύτερες αντεπιθέσεις το παιχνίδι και να δημιουργήσουμε καλές φάσεις, αλλά το κάναμε μία μόνο φορά με τον Πέλκα. Όπως είπα και πριν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά κυρίως στη δική μου ομάδα.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ομάδα του πρεζέμπορα είναι πολύ δυνατή στις πλαγιοκοπήσεις, με τον Ποντένσε. Για εμάς, η στρατηγική μας, ήταν να εξουδετερώσουμε το παιχνίδι που κάνει ο πουστόγαυρος από τα πλάγια. Οι αλλαγές έγιναν για τακτικούς λόγους και όχι για τις κάρτες. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε το γκολ και ήταν φυσιολογικό να ψάξει ο αντίπαλος το γκολ και να πιέσει.
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα αν είδατε και τις τοποθετήσεις των δύο πλάγιων του γαύρου, που μετά το γκολ ανέβηκαν πολυ ψηλά. Μέχρι τη φάση του πέναλτι, είχαμε κρατήσει αρκετά μακριά από τα καρέ μας τον σκατόγαυρο. Μετά τη φάση του πέναλτι, ήταν φυσιολογικό να πιέσει ακόμη περισσότερο ο γκέη, ήταν θέμα και της ποιότητας του αντιπάλου. Δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο, αλλά αμυνθήκαμε καλά γενικά και καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό".
Για την διατησία του αγώνα: "Οι διαιτητές έκαναν μία πολύ καλή δουλειά. Βλέπω γενικά, ότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες για πολλά φάουλ. Εμένα μου αρέσει το παιχνίδι να τρέχει. Κατά την άποψη μου, έδειξε προσωπικότητα και έκανε ένα καλό παιχνίδι η ομάδα του δημοσίου".
Για τον Πέδρο Μαρτίνς: "Κατά πρώτο λόγο, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής, τον οποίο θαυμάζω. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Δεν πρόκειται για μία κόντρα Φερέιρα-Μαρτίνς, ήταν ένας αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ε.Ο., που τυχαίνει να έχουν δύο Πορτογάλους προπονητές. Δεν υπήρχε καμία έχθρα μεταξύ μας, μιλήσαμε και πριν και μετά από το παιχνίδι".
Για τις επιλογές του σήμερα: "Αν κοιτάξετε τους παίκτες που είχαμε σήμερα, θα δείτε ότι υπήρχαν στον πάγκο παίκτες που αποτελούσαν βασικά γρανάζια της περσινής ομάδας. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα απόδοση στους αγώνες και στις προπονήσεις. Και ο Ίνγκασον και ο Ζίβκοβιτς έχουν κερδίσει τη θέση τους, αλλά έχουν βοηθηθεί και από αυτούς που είναι τώρα ατον πάγκο. Ξέρουν όλοι ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να πάρουν αυτή την ευκαιρία που θέλουν".
Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία: "Εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε, οπότε ευχαριστημένος δεν είμαι. Βλέποντας το παιχνίδι και το πως εξελίχθηκε, θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα".
Για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη: "Εγώ τα πάω καλά με όλους τους ανθρώπους και θα σας πω κάτι που ίσως μου κοστίσει. Ο γαύρος χωρίς τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον γαύρο, μπορεί να μην ήταν ίδιοι. Αν θέλουμε όλοι να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε κι αν εγώ ήρθα στην Ελλάδα, για να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι, θέλω να σας πω ότι μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος πίεσε και ώθησε την ομάδα του, το γήπεδο ήταν καλό. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την άφιξη μας στο γήπεδο. Όταν ήρθαμε εδώ, έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Η Τότεναμ δεν νομίζω ότι χρειάστηκε να βγει από το λεωφορείο της τόσο μακριά για να διανύσει αυτή την απόσταση, μέχρι τα αποδυτήρια. Ο Νεοδημοκρατιακός έχει μία καλή ομάδα και μέσα στο γήπεδο, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα, δεν τα χρειάζεται όλα αυτά".
Για την εικόνα του ματς: "Είχαμε ευκαιρίες για να βγάλουμε καλύτερες αντεπιθέσεις το παιχνίδι και να δημιουργήσουμε καλές φάσεις, αλλά το κάναμε μία μόνο φορά με τον Πέλκα. Όπως είπα και πριν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά κυρίως στη δική μου ομάδα.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ομάδα του πρεζέμπορα είναι πολύ δυνατή στις πλαγιοκοπήσεις, με τον Ποντένσε. Για εμάς, η στρατηγική μας, ήταν να εξουδετερώσουμε το παιχνίδι που κάνει ο πουστόγαυρος από τα πλάγια. Οι αλλαγές έγιναν για τακτικούς λόγους και όχι για τις κάρτες. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, είχαμε το γκολ και ήταν φυσιολογικό να ψάξει ο αντίπαλος το γκολ και να πιέσει.
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα αν είδατε και τις τοποθετήσεις των δύο πλάγιων του γαύρου, που μετά το γκολ ανέβηκαν πολυ ψηλά. Μέχρι τη φάση του πέναλτι, είχαμε κρατήσει αρκετά μακριά από τα καρέ μας τον σκατόγαυρο. Μετά τη φάση του πέναλτι, ήταν φυσιολογικό να πιέσει ακόμη περισσότερο ο γκέη, ήταν θέμα και της ποιότητας του αντιπάλου. Δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο, αλλά αμυνθήκαμε καλά γενικά και καταφέραμε και πήραμε τον βαθμό".
Για την διατησία του αγώνα: "Οι διαιτητές έκαναν μία πολύ καλή δουλειά. Βλέπω γενικά, ότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες για πολλά φάουλ. Εμένα μου αρέσει το παιχνίδι να τρέχει. Κατά την άποψη μου, έδειξε προσωπικότητα και έκανε ένα καλό παιχνίδι η ομάδα του δημοσίου".
Για τον Πέδρο Μαρτίνς: "Κατά πρώτο λόγο, ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής, τον οποίο θαυμάζω. Ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Δεν πρόκειται για μία κόντρα Φερέιρα-Μαρτίνς, ήταν ένας αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ε.Ο., που τυχαίνει να έχουν δύο Πορτογάλους προπονητές. Δεν υπήρχε καμία έχθρα μεταξύ μας, μιλήσαμε και πριν και μετά από το παιχνίδι".
Για τις επιλογές του σήμερα: "Αν κοιτάξετε τους παίκτες που είχαμε σήμερα, θα δείτε ότι υπήρχαν στον πάγκο παίκτες που αποτελούσαν βασικά γρανάζια της περσινής ομάδας. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα απόδοση στους αγώνες και στις προπονήσεις. Και ο Ίνγκασον και ο Ζίβκοβιτς έχουν κερδίσει τη θέση τους, αλλά έχουν βοηθηθεί και από αυτούς που είναι τώρα ατον πάγκο. Ξέρουν όλοι ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να πάρουν αυτή την ευκαιρία που θέλουν".
Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία: "Εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε, οπότε ευχαριστημένος δεν είμαι. Βλέποντας το παιχνίδι και το πως εξελίχθηκε, θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα".
Για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη: "Εγώ τα πάω καλά με όλους τους ανθρώπους και θα σας πω κάτι που ίσως μου κοστίσει. Ο γαύρος χωρίς τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον γαύρο, μπορεί να μην ήταν ίδιοι. Αν θέλουμε όλοι να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε κι αν εγώ ήρθα στην Ελλάδα, για να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι, θέλω να σας πω ότι μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος πίεσε και ώθησε την ομάδα του, το γήπεδο ήταν καλό. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την άφιξη μας στο γήπεδο. Όταν ήρθαμε εδώ, έγιναν πράγματα που δεν μου άρεσαν. Η Τότεναμ δεν νομίζω ότι χρειάστηκε να βγει από το λεωφορείο της τόσο μακριά για να διανύσει αυτή την απόσταση, μέχρι τα αποδυτήρια. Ο Νεοδημοκρατιακός έχει μία καλή ομάδα και μέσα στο γήπεδο, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα, δεν τα χρειάζεται όλα αυτά".
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Ακριβώς!! Σε αυτά που του αναλογούν φταίει. Αλλά όχι σε όλα!!thanos-xanthi έγραψε:που να χαναμε κιολας δηλαδη
ε ρε τι διαβαζουμε
Ο προπονητης πρεπει να Χρησιμοποιει τα οπλα του. Να προσαρμοζει και το παιχνιδι στις δυνατοτηες της ομαδας αλλα και των παικτων. Γελουσα απο τα νευρα μου οταν εβαλε πελκα και του εδινε την μπαλα ψηλα ο ζιφκοβιτς. Οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι μας δευτερο ημιχρονο γτπ. Παιζουμε χωρις εξτρεμ χωρις δεκαρια και δεν καταλαβαινω πραγματικα το συστημα του. Αλλα και να το καταλαιβαινω δεν μου αρεσει. Θυμιζει λουτσεσκου πριν τραυματιστει ο καντιυρι στην ξανθη. Μπλεξαμε μου φαινεται παιδια. Τωρα αν μιλαμε για ενισχυση την περσυνη ομαδα εχει. Φερτε και σε εμενα 10 παικταραδες να κανω τον προπονΗτη.σαντε τωρα. Νικη πανω απο 2 γκολ δεν καναμε..... νικη σε ντερμπυ δεν εχουμε. Δεν ειμαι αισιοδοξος για την χρονια....
- sourmenetes
- Moderator
Τον ανταγωνισμό εννοεί βρε... ΧαχαχαχαAthens έγραψε:Η φοβερή ατάκα του προπονητή είναι ότι οι παίκτες είναι καλύτεροι γιατί τους βοηθούν πολύ στις προπονήσεις οι παίκτες του πάγκου..
Το κάψε εντελώς