Abel Fernando Moreira Ferreira
- sourmenetes
- Moderator
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Είχαμε πολύ καλές προϋποθέσεις στο πρώτο ημίχρονο. Και κάνα δυο στο δεύτερο. Τις χαλάσαμε από βλακεια μας. Κυρίως ο μπισε.
Γενικά εγκληματεί ο φερειρα στο δεύτερο ημ. Στο πρώτο το διάβασε τέλεια.
Αλλά στο δεύτερο εγκληματεί!!!
Σβηστό διπλό έπρεπε να πάρει με λίγο καλύτερη διαχείριση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικά εγκληματεί ο φερειρα στο δεύτερο ημ. Στο πρώτο το διάβασε τέλεια.
Αλλά στο δεύτερο εγκληματεί!!!
Σβηστό διπλό έπρεπε να πάρει με λίγο καλύτερη διαχείριση.
Τι λέτε ρε λίγος; Σοβαρευτείτε. Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάμε. Πρωτοι είμαστε, αήττητοι έχοντας παίξει σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη είμαστε. Δηλαδή επειδή πέρσι το πήραμε αήττητοι, για να αποδειχτεί καλός ο προπονητής έπρεπε να το πάρει φέτος μόνο με νίκες; Μετά και το σημερινό είμαστε πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Από ένα ημίχρονο είχαμε σήμερα απέναντι στον άλλο διεκδικητή του τίτλου. Στην έδρα του. Δεν παίζουμε μόνοι μας.
- sourmenetes
- Moderator
Στο πρώτο ημ ήταν άριστος!boogeyman77 έγραψε:Ξύπνα μεγάλε. Έχεις αναστήσει τον κάθε πεθαμένο...Λες και παίζαμε με την Bayern από το 30 και μετά. Που να μην είχες και ξεκούραστη ομάδα με ένα ματσάκι την εβδομάδα. Διαχείριση αγώνα (Για μια ακόμα φορά)Από τα lidl!
Στο δεύτερο χάλια.
- sourmenetes
- Moderator
Ισχύει. Απλά στο δεύτερο μπορούσε πολύ καλύτερα.gika έγραψε:Τι λέτε ρε λίγος; Σοβαρευτείτε. Για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μιλάμε. Πρωτοι είμαστε, αήττητοι έχοντας παίξει σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη είμαστε. Δηλαδή επειδή πέρσι το πήραμε αήττητοι, για να αποδειχτεί καλός ο προπονητής έπρεπε να το πάρει φέτος μόνο με νίκες; Μετά και το σημερινό είμαστε πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Από ένα ημίχρονο είχαμε σήμερα απέναντι στον άλλο διεκδικητή του τίτλου. Στην έδρα του. Δεν παίζουμε μόνοι μας.
- john4serres
Στο μυαλο του Αμπελ σήμερα:
Ειμαστε η Μπράγκα και ας παρουμε ισοπαλια μεσα στην Μπενφίκα.
Ειμαστε η Μπράγκα και ας παρουμε ισοπαλια μεσα στην Μπενφίκα.
- sourmenetes
- Moderator
Άστοχο αυτό που λες. Στο πρώτο ημίχρονο βγήκαμε κι άλλες φορές στην επίθεση. Ο μπισε της χάλασε όμως.kotsidas9 έγραψε:Αν δεν κερδισεις ντερμπυ δεν παιρνεις πρωταθλημα και μεχρι ωρας κανεις τραγικη διαχειριση την ωρα των αγωνων..
Με του που προηγηθουμε, ταμπουρι για να το κρατησουμε..
Στο δεύτερο ναι έχει σοβαρά λαθη
- PAOK_Antarctica
Εγώ λέω, αντί να μετράμε το αήττητο σερί, να μετράμε το νικηφόρο σερί.
Ζήτω που δεν χάσαμε πάλι, όλοι στους δρόμους.
- painkiller4
Η μεγάλη διαφορά του Φερέιρα με τον Λουτσέσκου, ήταν ότι ο δεύτερος διάβαζε το παιχνίδι και βοηθούσε την ομάδα στις αλλαγές...
Ως θεατές, δεν είδαμε η ομάδα να παίρνει κάτι από τις αλλαγές της, σε αντίθεση με αυτό που γινόταν πέρυσι...
Ο Πέλκας χωρίς ρυθμό καθώς δεν του είχε δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής στα προηγούμενα ματς και ο Μαουρίσιο ανέτοιμος για τέτοιο ματς, κάτι που φάνηκε στην εικόνα του. Σωστή αυτή του Άκπομ, αν και αυτός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο...
Έχει όλα τα φόντα και διορθώνοντας κάποια πράγματα θα βγει η πραγματική εικόνα της ομάδας...
- xrictoforoc
Ποιο ημίχρονο; Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε;gika έγραψε: Από ένα ημίχρονο είχαμε σήμερα απέναντι στον άλλο διεκδικητή του τίτλου.
Σόρρυ αλλά σκατα ήταν.sourmenetes έγραψε:Στο πρώτο ημ ήταν άριστος!boogeyman77 έγραψε:Ξύπνα μεγάλε. Έχεις αναστήσει τον κάθε πεθαμένο...Λες και παίζαμε με την Bayern από το 30 και μετά. Που να μην είχες και ξεκούραστη ομάδα με ένα ματσάκι την εβδομάδα. Διαχείριση αγώνα (Για μια ακόμα φορά)Από τα lidl!
Στο δεύτερο χάλια.
Αν είχε οποιονδήποτε άλλο παίκτη από τον μπίσεσβαρ μέσα θα είχαμε κηδειες από το ημίχρονο.
Μην πω για τον παραγκωνισμό του ακπομπ που το παιδί μπαίνει να παίξει με ψυχολογία στα τάρταρα όπως και ο πελκας.... για να παίζει ο μπισεσβαρ των 0 γκολ 1 ασίστ σε όλο τον πρώτο γύρο.
Εγώ αν ελεγχα τον οργανισμό για το αντιντοπινγκ κοντρολ θα έτρεχε η ομάδα όπως ο γαύρος που έπαιζε προχθές με την τοτεναμ . Αλλά εντάξει είπαμε δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Αυτοί αν χρειαστεί θα στήσουν ντοπέ όλους τους δικούς μας. Θα ουρησει κανα γκουβα ο καραπαπας και θα βγάλουν όλη τη 18α μας ντοπέ...Εδώ θα είμαστε.. δεν παίζουμε μόνοι μας. Έπαιζαν με την πλάτη στον τοίχο αυτοί. Ο χοντρός έχει γαμηθει να θέλει πρωτάθλημα. Ε δεν είμαστε να Ρίχνουμε κ 4αρες οπως φαινεται αλλά ως να τον βγάλουμε άχρηστο απέχει. Αλλά ΠΑΟΚ είσαι. Δεν πειραζει. Γαμιετεν ο θρήνος κι Πειραιάς
- Μπαρκαρούτσος
Σήμερα χάλια. Από τους βασικούς μέχρι τις αλλαγές, δεν του βγήκε τίποτα.
Πάρε δώρο μια Ducatti ξέρω 'γώ για τα χριστούγεννα στον Zivkovic, σε γλίτωσε σήμερα!
Πάρε δώρο μια Ducatti ξέρω 'γώ για τα χριστούγεννα στον Zivkovic, σε γλίτωσε σήμερα!
- paok re niamou
Εδώ και 3 μήνες κοροιδευομαστε μεταξύ μας. την μια θα μας βοηθήσει η διακοπή, την 2ερη πάλι θα μας βοηθήσει η διακοπή και πάει λέγοντας. Χωρίς μεσοβδόμαδα ματς, και με όλο τον χρόνο δικό σου αφού δεν υπάρχουν ταξιδια, είναι απαράδεκτη η εικόνα αυτή. Και από πλευράς τακτικής αλλά και έλλειψης ενέργειας.
Και ο προπονητής αλλά και παίκτες είναι υπεύθυνοι
Και ο προπονητής αλλά και παίκτες είναι υπεύθυνοι
Και εδω που τα λεμε σιγα το αηττητο,με λαμιες,ξανθες,βολους και ψοφιο ποκ.PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ λέω, αντί να μετράμε το αήττητο σερί, να μετράμε το νικηφόρο σερί.