Θα τον βγάλει στο επόμενο ματς και θα τον ξαναβάλει σε 120 παιχνίδια όπως με Πέλκα, Πασχαλάκη, Στοχ κλπ. Για να τον αποτελειώσει 100 τοις 100.Photis έγραψε:100%. Απαράδεκτη εμφάνιση το 2ο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Και η εμμονή στον Μπίσεσβαρ άρχισε να κουράζει! Αν είναι δυνατόν..kotsidas9 έγραψε:Κοιμασαι Αμπελ και κοιμασαι βαρια...
Abel Fernando Moreira Ferreira
-
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω γιατί ενώ στο πρώτο ημίχρονο τους έχουμε κάνει πλάκα, στο δεύτερο μπαίνουμε και κάνουμε διαχείριση ενώ μπορούμε να τους σκοτώσουμε. Συνέχεια αυτό γίνεται
- PAOK_Antarctica
Τι καθόμαστε και συζητάμε; Σε ΠΑΟΚ-γαύρος δεν έβαλε Βιεϊρίνια. Μόνο αυτό φτάνει.
Μικρός προπονητής, τους Βόλους και τις Λαμίες τους κερδίζω και εγώ με αυτό το ρόστερ.
Στα ντέρμπυ αποδεικνύεται πολύ λίγος.
Ούτε οι ραφές από τον σκούφο του Λουτσεσκου δεν είσαι.
Υγ πόσες νίκες σε ντέρμπι έχεις στην καριέρα σου αμπελ?
Υγ πόσες νίκες σε ντέρμπι έχεις στην καριέρα σου αμπελ?
- paok re niamou
καποιος να του μεταφέρει αυτά που γράφονται για την πάρτη του εδω. Μέχρι σήμερα τον υποστήριζα θερμά, αλλά φέρει μεγάλο ποσοστό για την άσχημη εικόνα 3 μήνες τώρα
Λίγος. Δυστυχώς για αυτό το επίπεδο είναι ακόμα πολύ λίγος.
Εύχομαι να είναι έξυπνος και να μαθαίνει από τα λάθη που κάνει.
Γιατί μέχρι στιγμής και στα 4 ντέρμπι παίρνει αρκετά κάτω από τη βάση κυρίως στη διαχείριση.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύχομαι να είναι έξυπνος και να μαθαίνει από τα λάθη που κάνει.
Γιατί μέχρι στιγμής και στα 4 ντέρμπι παίρνει αρκετά κάτω από τη βάση κυρίως στη διαχείριση.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως η ομάδα με αυτόματο πιλότο καλά τα πάει..
Ο άνθρωπος είναι λες και έχει αποφασίσει από πριν τις αλλαγές και ότι και να γίνει θα τις κάνει στο λεπτό και με τη σειρά που έχει προαποφασισει..
Να μη μιλήσω για το γεγονός ότι με ένα παιχνίδι τη βδομάδα, περπατάμε απίστευτα, και που να είχες και Ευρώπη.. 0/4 σε ντέρμπι και ούτε ξέρεις που βρίσκεσαι μου φαίνεται..
Ο άνθρωπος είναι λες και έχει αποφασίσει από πριν τις αλλαγές και ότι και να γίνει θα τις κάνει στο λεπτό και με τη σειρά που έχει προαποφασισει..
Να μη μιλήσω για το γεγονός ότι με ένα παιχνίδι τη βδομάδα, περπατάμε απίστευτα, και που να είχες και Ευρώπη.. 0/4 σε ντέρμπι και ούτε ξέρεις που βρίσκεσαι μου φαίνεται..
-
- Επικοινωνία:
Ξύπνα μεγάλε. Έχεις αναστήσει τον κάθε πεθαμένο...Λες και παίζαμε με την Bayern από το 30 και μετά. Που να μην είχες και ξεκούραστη ομάδα με ένα ματσάκι την εβδομάδα. Διαχείριση αγώνα (Για μια ακόμα φορά)Από τα lidl!
- navigator11
Κότσος once again ο Βάνιας!XZZ έγραψε:Μικρός προπονητής, τους Βόλους και τις Λαμίες τους κερδίζω και εγώ με αυτό το ρόστερ.
Μιστερ εχεις καψει το μισο ροστερ με τις ρμμονες σου στους ιδιους και στους ιδιους...
Απαραδεκτη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο.
Απαραδεκτες αλλαγες ακομη μια φορά.
Συνεχισε να βαζεις τον ανετοιμο Μαουριτσιο και να μην βγαζεις τον εμφανως ντεφορμε Μπισε και στοντελος δεν θα χεις ουτε ενδεκαδα για να παιξεις.
Εκανες τον γαυρο να μοιαζει μπαρτσελονα στο δευτερο ημιχρονο.
Περα ομως απο τις ευθυνες σου, η ομαδα εχει τεράστια κενα σε ολες ςχεδον τις γραμμες.
Δεν γίνεται να εχουμε μονο ενα εξτρεμ (Λημνιος) και αυτος να ειναι ενας ανερχομενος με σκαμπανεβασματα 21χρονος.
Εχουμε το πιο αργο κ στατικο κεντρο που υπαρχει.
Ο προγραμματισμος ηταν τραγικος και μερικοι απο μας το φωναζαμε απο το καλοκαιρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απαραδεκτη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο.
Απαραδεκτες αλλαγες ακομη μια φορά.
Συνεχισε να βαζεις τον ανετοιμο Μαουριτσιο και να μην βγαζεις τον εμφανως ντεφορμε Μπισε και στοντελος δεν θα χεις ουτε ενδεκαδα για να παιξεις.
Εκανες τον γαυρο να μοιαζει μπαρτσελονα στο δευτερο ημιχρονο.
Περα ομως απο τις ευθυνες σου, η ομαδα εχει τεράστια κενα σε ολες ςχεδον τις γραμμες.
Δεν γίνεται να εχουμε μονο ενα εξτρεμ (Λημνιος) και αυτος να ειναι ενας ανερχομενος με σκαμπανεβασματα 21χρονος.
Εχουμε το πιο αργο κ στατικο κεντρο που υπαρχει.
Ο προγραμματισμος ηταν τραγικος και μερικοι απο μας το φωναζαμε απο το καλοκαιρι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έγινε; Τώρα γύρισα από το χωράφι...
Πόσο χάσαμε;;;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πόσο χάσαμε;;;;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Βρηκαμε τωρα νεα καραμελα με τα ντερμπι.

Ποιος περιμενει τωρα μεχρι τα πλειοφ μηπως κανουμε καμια ηττα..;

Ποιος περιμενει τωρα μεχρι τα πλειοφ μηπως κανουμε καμια ηττα..;