Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
LoverBoy

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από LoverBoy »

kostasff έγραψε:
LoverBoy έγραψε: Έβαλε? Ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος που είχε το σθένος να πεί οτι έβγαλε λεφτα. Μαγκιά του, τουλάχιστον δεν καταχράστηκε και μας είχε πρώτους. Ας ξαναέρθει, ας βγάζει χρήματα αρκεί να μας έχει Ευρωλίγκα.
Και βέβαια έβαλε. Όμως με σωστό προγραμματισμό και γενναίες αποφάσεις στο τέλος το ταμείο ήταν θετικό.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι έγκλημα κάποιος επενδυτής να βγάλει χρήματα από την επένδυσή του.
Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ κανένας ποτέ δεν επένδυσε. Απλά καταχράστηκαν και χρέωσαν. Για'αυτό λέω οτι δεν υπάρχουν επενδυτές.

Εξαίρεση ο Αλεξόπουλος που έβγαλε χρήματα και άφησε την ομάδα σχετικά υγιή οικονομικά και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ο Οικονομίδης που έχασε χρήματα και ο Βεζυρτζής που έχασε πολλά χρήματα.

Το πρόβλημά μου με τον Αλεξόπουλο είναι οτι έδιωξε τη μεγαλύτερη σημαία του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, το Μπάνε.
Κατα τ'αλλα οι ξένοι που έφερνε ήταν όλοι παικταράδες.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

LoverBoy έγραψε: Το πρόβλημά μου με τον Αλεξόπουλο είναι οτι έδιωξε τη μεγαλύτερη σημαία του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, το Μπάνε.
Το πόσο με πλήγωσε αυτή η κίνηση δεν περιγράφετε. Επίσης το έκανε με λάθος τρόπο. Σήμερα όμως, κοιτώντας με πιο ψύχραιμη ματιά στο παρελθόν, η απομάκρυνση του Μπάνε ήταν σωστή μιας και ο τίγρης είχε φάει πλέον τα (μπασκετικά) ψωμιά του και δεν υπήρχε η πολυτέλεια να πληρώνουμε το τεράστιο συμβόλαιο της σημαίας. Μακάρι να είχαμε την οικονομική άνεση των Γιαννακοπουλέων που κρατάνε την σημαία τους τον Αλβέρτη χωρίς ουσιαστικά να παίζει. Εμείς για να επιβιώνουμε πρέπει να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις που πονάνε.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

kostasff έγραψε:
LoverBoy έγραψε: Το πρόβλημά μου με τον Αλεξόπουλο είναι οτι έδιωξε τη μεγαλύτερη σημαία του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, το Μπάνε.
Το πόσο με πλήγωσε αυτή η κίνηση δεν περιγράφετε. Επίσης το έκανε με λάθος τρόπο. Σήμερα όμως, κοιτώντας με πιο ψύχραιμη ματιά στο παρελθόν, η απομάκρυνση του Μπάνε ήταν σωστή μιας και ο τίγρης είχε φάει πλέον τα (μπασκετικά) ψωμιά του και δεν υπήρχε η πολυτέλεια να πληρώνουμε το τεράστιο συμβόλαιο της σημαίας. Μακάρι να είχαμε την οικονομική άνεση των Γιαννακοπουλέων που κρατάνε την σημαία τους τον Αλβέρτη χωρίς ουσιαστικά να παίζει. Εμείς για να επιβιώνουμε πρέπει να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις που πονάνε.
Ο Μπάνε είχε τουλάχιστον 2-3 χρόνια καλό μπάσκετ, εξάλλου τις σημαίες δεν τις πουλάς ούτε τους διώχνεις. Ειδικά μια σημαία σαν τον Μπάνε που έχει ματώσει στην κυριολεξία για τον ΠΑΟΚ. Εκει έκανε λάθος ο Αλεξόπουλος. Αυτοί που τον διαδέχθηκαν όμως ήταν το τέλος.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αν και για τα 2-3 χρόνια του Μπάνε αμφιβάλω (λίγα πράγματα στην Μπολόνια όπου "έπεσε" πάνω στον Ντανίλοβιτς και κακή χρονιά στην ΑΕΚ), ωστόσο συμφωνώ με όλα τα άλλα. Δυστυχώς όμως στις μπίζνες δεν υπάρχει συναίσθημα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

palok έγραψε:Διαβάσατε το πρωτοσέλιδο στη sport day για κίνδυνο των ομάδων της Α1 που δεν έχουν πλέον το ίδιο roster στο τέλος του 2ου γύρου με αυτό στον πρώτο???Οικονομίδηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Όχι ακριβώς το ίδιο ρόστερ.
Την ίδια αναλογία Ελλήνων-ξένων σε σύγκριση με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, για να μην υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος....
Πρέπει να ζορίστηκαν αρκετά για να το σκεφτούν...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έχεις δει κάπου τον κανονισμό???ενδιαφέρον αυτό. πρώτη φορά το ακούω ειλικρινά. οπότε αυτή τη στιγμή είμαστε μείον gregory, mula και diarra (εκτός αν δεν πιάνεται ο mula επειδή δεν τον πήραμε από την αρχή της χρονιάς???). Δεν πρέπει να πάρουμε λοιπόν 3 ξένους για να μη χάσουμε βαθμούς και υποβιβαστούμε???Έχει μεριμνήσει κανείς γι αυτό???Μπορεί να φαίνεται βλακεία αλλά το πρώτο πράγμα νομίζω που πρέπει να διευθετήσουμε είναι αυτό!!!
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Ευτύχως εκεί στο ΕΣΑΚΕ δεν νοιώθουν και πολύ όταν κάνουν κανονισμούς και δεν αναφέρουν πουθενά για το πότε πρέπει να αντικασταθούν αυτοί οι παίχτες. Οπότε έχουμε χρόνο ακόμα μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος να πάρουμε 3-4 ξένους για ένα παιχνίδι και να μην τιμωρηθούμε αλλά και να μην πληρώσουμε σχεδόν τίποτα.

Έτσι και αλλιώς ο κανονισμός πρέπει να λέει για -2 βαθμούς συνολικά και όχι για κάθε ξένο που λείπει οπότε ίσως περιμένουν να δουν την διαφορά με τον 2ο υποψήφιο προς φούντο και αν δεν μας φτάνει να φάμε το -2. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς στο να παίξει η ομάδα playoff
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εννοείται οτι δεν ανησυχώ για τα playoffs αλλά να μείνουμε Α1. καλύτερα να μην παίξουμε για να μην ξεφτιλιστούμε κιόλας...
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

+1000

σιγουρα θα παιξουμε με τους γαυροβαζελους και θα ξεφτιλιστουμε περισσοτερο.ματζικ μπες μπροστα παρε εναν ρωσο απο οικοδομη και δυο αλβανους απο χωραφια για ξενους και σωσε την ομαδα απο ενδεχομενο κυνδινο
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

palok έγραψε:έχεις δει κάπου τον κανονισμό???ενδιαφέρον αυτό. πρώτη φορά το ακούω ειλικρινά. οπότε αυτή τη στιγμή είμαστε μείον gregory, mula και diarra (εκτός αν δεν πιάνεται ο mula επειδή δεν τον πήραμε από την αρχή της χρονιάς???). Δεν πρέπει να πάρουμε λοιπόν 3 ξένους για να μη χάσουμε βαθμούς και υποβιβαστούμε???Έχει μεριμνήσει κανείς γι αυτό???Μπορεί να φαίνεται βλακεία αλλά το πρώτο πράγμα νομίζω που πρέπει να διευθετήσουμε είναι αυτό!!!
μεσα σε μια μαυρη και μιζερη κατασταση δεν ανησυχω καθολου για τους τρεις ξενους....το σεναριο ειναι δοκιμασμενο στο παρελθον...
οταν φτασει νεο καραβι στο λιμανι αγοραζουμε αλαν-μπαιανο και ιντιο...
τα κανουν ολα και συμφερουν που λεει και η διαφημιση... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Νομίζω πως ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να τελειώσεις το πρωτάθλημα με τον ίδιο αριθμό ξένων που τελείωσες τον πρώτο γύρο. Με κάθε επιφύλαξη.
Ο κανονισμός, ή μάλλον το σκεπτικό δεν είναι λάθος. Απλά χρειάζεται βελτίωση. Θυμηθείτε πέρυσι όπου χάσαμε στην Πάτρα από την Ολυμπιάδα και μετά έδιωξε όλους τους ξένους παίκτες, με αποτέλεσμα να περάσουν όλοι οι διώκτες μας με εύκολη νίκη από εκεί. Δεν είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος αυτό?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

axl4 έγραψε: οταν φτασει νεο καραβι στο λιμανι αγοραζουμε αλαν-μπαιανο και ιντιο...
Που τους θυμήθηκες αυτούς βρε Αλέξανδρε...Μπρρρρ! Τους θυμάμαι και παγώνω!!!
Φυσικά και συμφωνώ με τα παιδιά. Δεν θέλω play off, αρκετά ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας, δεν θέλουμε και βοήθεια...
Δεν έχω πια το κουράγιο να γράφω σε τούτο το τόπικ...Είμαι τόσο κουρασμένος με αυτά που συνέβησαν φέτος στο τμήμα... :(
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε στα play off, εγώ θα ήθελα να παίξουμε και ας χάσουμε περίπατο. Δεν πρέπει να φυγομαχούμε. Πρέπει πάντα να στοχεύουμε για όσο το δυνατό ψηλότερα. Δεν πρέπει να το βάζουμε στα πόδια....... :D
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

DimisK έγραψε:
axl4 έγραψε: οταν φτασει νεο καραβι στο λιμανι αγοραζουμε αλαν-μπαιανο και ιντιο...
Που τους θυμήθηκες αυτούς βρε Αλέξανδρε...Μπρρρρ! Τους θυμάμαι και παγώνω!!!
Φυσικά και συμφωνώ με τα παιδιά. Δεν θέλω play off, αρκετά ξεφτιλιζόμαστε μόνοι μας, δεν θέλουμε και βοήθεια...
Δεν έχω πια το κουράγιο να γράφω σε τούτο το τόπικ...Είμαι τόσο κουρασμένος με αυτά που συνέβησαν φέτος στο τμήμα... :(
αδερφε Δημητρη ηταν μια προσπαθεια αυτοσαρκασμου μεσα σε μια δυσαρεστη κατασταση...
παντως αυτοι οι 3 βραζιλιανοι ηρθαν μολις πριν απο 2 χρονια περιπου αλλα στο βαθος του μυαλου μας (λογω της τεραστιας προοδου της ΠΑΕ) μας φαινονται μαθουσαλες!
εγω ειμαι αισιοδοξος και για το μπασκετ!
καποιοι θα με πουνε ρομαντικο(λαλακα) και ισως με το δικιο τους αλλα δεν μπορει ενα τετοιο σωματειο που κουβαλαει τοση ιστορια και τρελαμενους οπαδους να μη βρει το δρομο του.
δεν ξερω πως θα γινει αυτο, αλλα αν συνειδητοποιησουμε οτι εχουμε φτασει πιο κατω και απο το μηδεν τοτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κοιταζουμε ψηλα...
η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια και εχουμε περασει πολλα ως οπαδοι.
για εμενα υπαρχει χρονος για να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση αφου η φετινη χρονια ηταν και αυτη απλα ημερολογιακη ευτυχως χωρις αγωνιστικες δυσαρεστες εκπληξεις για το τελος...
κουραγιο παιδια και τα συγχαρητηρια μου σε οσους λιγους ''μοικανους'' ασχολουνται με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ τμημα του ΠΑΟΚ σε τετοιους δυσκολους καιρους! :) :)
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ξεχασα...
μηπως ξερει κανεις αν οι συνδεσμοι ή καποιοι αλλοι ''επιφανεις'' ΠΑΟΚτσηδες εχουν χτυπησει την πορτα του Μπανε για να αναλαβει?
οπως τοτε με ζαγορακη...
δεν εχω βρει κατι σχετικο στην ειδησεογραφια και μου προκαλει εντυπωση αν το σκεφτονται,αν οντως πηγαν και τι αποτελεσμα βγηκε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”