ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 1/12 - 19:30, Novasports
- Mauricio-8-
-
- john4serres
Re: ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 1/12 - 19:30, Novasports
Ειναι φαουλ αλλα οχι καρτα σε καμια περιπτωσηGI4NNEN4 έγραψε:Βρήκε με έναν περίεργο τρόπο η μπάλα στο χέρι του.potamda έγραψε:Γιατί να αποβληθεί; Δεν έκανε κάτι!
ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΣΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΛ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ
4-3-3
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΛ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ
4-3-3
- paok re niamou
Εγώ πάλι γιατί φοβάμαι τον Μάτος?
Μου φαίνεται αργός, αφήνει πολύ απόσταση από τους αντιπάλους του και τρώει εύκολα προσποιήσεις.
Ευτυχώς μέχρι τώρα ο Μασούρας που έπαιζε από εκεί ήταν ανύπαρκτος... με τον Τσιμίκα όμως δεν μου ενέπνεε καμία σιγουριά (άσε που όλες οι σέντρες βγήκαν από τα δεξιά μας)
Μου φαίνεται αργός, αφήνει πολύ απόσταση από τους αντιπάλους του και τρώει εύκολα προσποιήσεις.
Ευτυχώς μέχρι τώρα ο Μασούρας που έπαιζε από εκεί ήταν ανύπαρκτος... με τον Τσιμίκα όμως δεν μου ενέπνεε καμία σιγουριά (άσε που όλες οι σέντρες βγήκαν από τα δεξιά μας)
Αυτό. Προσοχή. Ο Μπις παίζει με τη φωτιά. Ο Αύγουστος λόγω θέσης δε θα μπορεί να μαρκάρει.PAOK_Antarctica έγραψε:Παίζουμε καλύτερα
Ντάγκλας και Ντιέγκο είναι επίφοβοι.
Πάμε και τους γαμησαμε.
Μια χαρα το πάμε το παιχνίδι.
Βασικά θέλει Βιερίνια κ Ακπομ να παίρνει τα βολέ του Ζίφκο και να κάνει τον Αβράμη χαζό.
- PAOKevolution
Πρέπει να γίνουν αλλαγές για να κλειδώσουμε το ματς. Φοβάμαι τον Αγκούστο λόγω νεανικής επιπολαιότητας και τον Μπίσε λόγω εγκεφαλικής κόπωσης.
Η μπάλα βρήκε από κόντρα, πρώτα στο στήθος του και μετά στο χέρι του.pgetsos έγραψε:Ειναι φαουλ αλλα οχι καρτα σε καμια περιπτωσηGI4NNEN4 έγραψε:Βρήκε με έναν περίεργο τρόπο η μπάλα στο χέρι του.potamda έγραψε:Γιατί να αποβληθεί; Δεν έκανε κάτι!
Όταν ο επιτιθέμενος παίρνει πλεονέκτημα έτσι, είναι φάουλ, αλλά τίποτα παραπάνω.
-
Παίζουμε με 9 ,ο Μπισεβαρ είναι τραγικός χαλάει όλες τις επιθεσεις,.Δεν φαίνεται ο Πολωνός καθόλου και τον παίρνει στο λαιμό του. Έχουμε πατήσει τρεις φορές την περιοχή και δεν τελειώσαμε φάση που θα μπορούσε να το είχαμε κάνει εκεί.Λιγη προσοχή και οξυδέρκεια από τον κοουτς και προσοχή στις κάρτες. Δυστηχως δεν κάνει αλλαγές στο ημίχρονο θα συνεχίσουμε με 9.
Ο Ισλανδός από την Παρασκευή στους κινηματογράφους.
Ο Ισλανδός από την Παρασκευή στους κινηματογράφους.
- Μπαρκαρούτσος
Ακριβώς.Azrael έγραψε:βιερινια στην θεση μπισε ωστε καντουρι να παει πισω απο σβι
- Maximus
Πολύ καλή διαχείριση του ματς από Αμπελ... Γρήγορος ρυθμός με αντεπιθέσεις, πίεση ψηλά, τους τρέχει!
Αν δεν έχουν πάρει χυμούς, μετά το 65' θα κάνουμε πάρτυ, να μου το θυμηθείτε!
Θα έχει μπει και ο αρχηγός...
Αν δεν έχουν πάρει χυμούς, μετά το 65' θα κάνουμε πάρτυ, να μου το θυμηθείτε!
Θα έχει μπει και ο αρχηγός...
ΝΤΡΟΠΗ στον διαιτητη.
Εχει ξεκαθαρη αποστολη να κιτρινισει ολη την ομαδα μας ενοψι του επομενου παιχνιδιου στην τουμπα με ξανθη.
Το νου σας εκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Εχει ξεκαθαρη αποστολη να κιτρινισει ολη την ομαδα μας ενοψι του επομενου παιχνιδιου στην τουμπα με ξανθη.
Το νου σας εκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ