ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 1/12 - 19:30, Novasports
- Maximus
Re: ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ, 1/12 - 19:30, Novasports
Καλημέρα ΠΑΟΚια μου! Μεγάλη μέρα σήμερα...!
Ελα να ξυπναμε σιγα σιγα...
Ελα να ξυπναμε σιγα σιγα...
Αντε ομαδαρα μου κανε μας περήφανους για ακομα μια φορα. Οτι και να γινει με τετοια διοικηση λαο και συσπείρωση δεν φοβομαστε κανενα. Αν κερδισουμε τους βαζουμε σε μεγαλες τρικυμιες. Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
Μεγαλη μερα θα ναι οταν σκωσεις την κουπα τον μαιο.προς το παρον ειναι 1 δεκεμβρη
Το σημαντικότερο απο όλα είναι οτι ο γάβρος έχει μόνο να χάσει, εμείς μόνο να κερδίσουμε. Αν φέρουμε Χ ή διπλό θα υπάρξει απίστευτη έκλυση αρνητικής ενέργειας στα περιξ και εντός του ΘΡΥΛΟΥ της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ και της πιο ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΗΣ την τελευταία τριετία (sic) . Και να μη χαιρετίσει ο Μαρτινς την επομένη, θα συμβεί στην επόμενη στραβή. Ο δε ΠΑΟΚ του πρωταθλήματος των Πρεσπών και του Ρωσου χαλίφη που ξεπουλησε ιδεώδη και μηχανορραφει σε βάρος του ελληνικού λαού, αν χάσει απλά θα είναι μια ηττα εκτος έδρας. Θυμίζω οτι το +-3 στο τελος της σεζόν παίζει μικρό ρόλο ελέω playoff.
Για μένα το άσχημο είναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει δείξει σταθερα καλη απόδοση, συνεχίζουμε να έχουμε κάποιες χτυπητές αδυναμίες στα χαφ και στην κατοχή (νομίζω οτι το κέντρο μας είναι το πρόβλημα μας φέτος) ο δε γάβρος κάνει πολλες ευκαιρίες και παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλός στην κατοχή και δημιουργία. Αν καταφέρουμε και επιβληθούμε σε αυτόν το τομέα το διπλό είναι δικό μας. Ο ΠΑΟΚ ακομα ειναι στο 50% της απόδοσής του , ο γαβρος στο 80%. Εχει το προβάδισμα στα προγνωστικά αλλα πλέον άλλος έχει την καρδιά και την ψυχη του πρωταθλητή. Και αυτό μετράει. Μετράει πολύ.
Sent from my Oneplus 7 Pro using both thumbs
Για μένα το άσχημο είναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει δείξει σταθερα καλη απόδοση, συνεχίζουμε να έχουμε κάποιες χτυπητές αδυναμίες στα χαφ και στην κατοχή (νομίζω οτι το κέντρο μας είναι το πρόβλημα μας φέτος) ο δε γάβρος κάνει πολλες ευκαιρίες και παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλός στην κατοχή και δημιουργία. Αν καταφέρουμε και επιβληθούμε σε αυτόν το τομέα το διπλό είναι δικό μας. Ο ΠΑΟΚ ακομα ειναι στο 50% της απόδοσής του , ο γαβρος στο 80%. Εχει το προβάδισμα στα προγνωστικά αλλα πλέον άλλος έχει την καρδιά και την ψυχη του πρωταθλητή. Και αυτό μετράει. Μετράει πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Holypaok την Κυρ 01 Δεκ 2019, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν με πιάνει ύπνος δύσκολος ο αγώνας σήμερα δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα μακάρι να τους γαμίσουμε του απογόνους του στόλου
μεγαλο λαθος φιλε ο πρωτος στην βαθμολογια θα ξεκινησει με περισσοτερους βαθμους απο τον δευτερο και αν εχει και διαφορα ακομη καλυτερα γι αυτον στα π.ο θα προσπαθεις να ανατρεψεις μια κατασταση σαν δευτεροςHolypaok έγραψε:Θυμίζω οτι το +-3 στο τελος της σεζόν παίζει μικρό ρόλο ελέω playoff.
Διαφωνω , συνεπώς οψομεθα
Τα εξωαγωνιστικά επακόλουθα του αγώνα θα είναι πιο σημαντικά απου τους 3 βαθμούς.
Και δεν μιλάω για την παραμονή ή την απόλυση του μαρτινς αλλά για την επίθεση που θα εξαπολύσει ο εσκο για να κλειδώσει το πρωτάθλημα.
Εκκρεμούν άλλωστε τα αποτελέσματα της συνάντησης με αυγενακη. Κατά την γνώμη μου θα είναι πιο δύσκολο το πραξικόπημα μετά από κλαρίνο.
Αγωνιστικά και με το βλέμμα στα πλέι-οφ περιμένω μια εμφάνιση που θα δώσει ελπίδα για την επόμενη κάθοδο στο λιμάνι και για τα επόμενα ντέρμπι.
Τέλος θα ήθελα να τονίσω το εξής παράδοξο. Η χοντρή παρά το γεγονός ότι είναι αδερφή δεν αντέχει το γαμησι. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Επειδή όμως μετά το γαμησι είναι απόλαυση να βλέπεις το παραλήρημα μια μη νηφαλιας αδερφής γαμηστε από το πρώτο λεπτό.
Και δεν μιλάω για την παραμονή ή την απόλυση του μαρτινς αλλά για την επίθεση που θα εξαπολύσει ο εσκο για να κλειδώσει το πρωτάθλημα.
Εκκρεμούν άλλωστε τα αποτελέσματα της συνάντησης με αυγενακη. Κατά την γνώμη μου θα είναι πιο δύσκολο το πραξικόπημα μετά από κλαρίνο.
Αγωνιστικά και με το βλέμμα στα πλέι-οφ περιμένω μια εμφάνιση που θα δώσει ελπίδα για την επόμενη κάθοδο στο λιμάνι και για τα επόμενα ντέρμπι.
Τέλος θα ήθελα να τονίσω το εξής παράδοξο. Η χοντρή παρά το γεγονός ότι είναι αδερφή δεν αντέχει το γαμησι. Ένα περίεργο πράγμα ρε παιδί μου. Επειδή όμως μετά το γαμησι είναι απόλαυση να βλέπεις το παραλήρημα μια μη νηφαλιας αδερφής γαμηστε από το πρώτο λεπτό.
- sourmenetes
- Moderator
-
Πόσες φορές έχουμε βρεθεί εμείς σε ανάλογη θέση...με προπονητή υπό πίεση, ομάδα κατώτερη και να ελπίζουμε περισσότερο στην δύναμη της έδρας παρά στην ομάδα.
Και να έρχεται ο αντίπαλος και να σε κάνει μπ@δελο με μια ήττα...
ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ !!
Και να έρχεται ο αντίπαλος και να σε κάνει μπ@δελο με μια ήττα...
ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ !!
- Μπαρκαρούτσος
PAOK_Antarctica έγραψε:Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, πως τις μανάδες τους τις γαμούσανε κάτι ναυτικοί.
Σαν Ναυτικός, επιβεβαιώνω. Ακούγεται στα καπνιστήρια των βαποριών αυτή η ιστορία, η οποία πλέον έγινε...θρύλος, από τα θρυλικά γαμήσια που έκαναν οι μανάδες των γαύρων.
-
Εγώ προσωπικά αφήνω τα μεγάλα λόγια στην άκρη! Θα ήθελα να δω την ομάδα όπως την είδα το πρώτο ημίχρονο με ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα θέλω όποιοι παίξουν να είναι παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι.
Δεν έχω να περιμένω κάτι για την 11άδα του Φερέιρα. Μας έχει δείξει οτι άπαξ και κολλήσει με μια 11άδα, δεν αλλάζει με τίποτα. Οπότε περιμένω 11άδα λάρισας και οτι αλλαγές προκύψουν (αν και αυτές πάνω κάτω οι ίδιες είναι).
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

Δεν έχω να περιμένω κάτι για την 11άδα του Φερέιρα. Μας έχει δείξει οτι άπαξ και κολλήσει με μια 11άδα, δεν αλλάζει με τίποτα. Οπότε περιμένω 11άδα λάρισας και οτι αλλαγές προκύψουν (αν και αυτές πάνω κάτω οι ίδιες είναι).
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

οι προπονητες θα παιξουν μεγαλο ρολο στο στησιμο των ομαδων και την νοοτροπια που θα κατεβασουν ....υπερεχουμε σε αυτον το τομεα πιστευω και ο φερευρα θα δωσει ρεσιταλ σημερα , ο αρχηγος επεστρεψε just on time , εχουμε δεσει σαν ομαδα και διορθωσαμε τα οποια λαθη μας εχοντας αποκτηση σταθερο κορμο και αποφυγη του ευκολου γκολ , ξερουμε να κραταμε την μπαλα και να ξεπερναμε το πρεσιγκ, ειμαστε πιο ξεκουραστοι, αναμενουμε μια επαγγελματικη νικη , ευκαιρια να αποδειξουμε την ανωτεροτητα μας με ξενους διαιτητες ....ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ

Δυο πραγματα φοβαμαι: 1ον τη διαδρομη προς το γηπεδο -δε θυμαμαι ποια χρονιά η αποστολη του ΠΑΟ επεσε σε τριτοκοσμικο μπλοκο στο δρομο και εφτασε με τρομερη καθυστερηση και ψυχολογικη πιεση στο γηπεδο. 2ο την ατμοσφαιρα στα αποδυτηρια και στους εσωτερικους χωρους- ελπιζω να λειτουργουν οι καμερες αυτη τη φορά και να μην υπαρχει ψυχολογικη και σωματικη βια στους παιχτες μας. Απο κει και περα, με ξενους διαιτητες θα παιχτει μπαλα, και ο,τι θελει ας γινει.
Μπήκα να διαβάσω το αντίστοιχο τόπικ του πέρσι μας αγώνα και.... φίλε CCCP πέθανα στα γέλια, είσαι μοναδικός.SunAce16 έγραψε:Παίκτες του ΠΑΟΚ, ο αγώνας αυτός, σε περίπτωση που τον νικήσετε, θα είναι ο ιστορικότερος των τελευταίων 30 ετών. Όχι για τον ΠΑΟΚ μας, αλλά για όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στείλτε τους στα άδυτα της αβύσσου. ΜΠΟΡΕΙΤΕ