tsou έγραψε:τεράστιο δίκιο έχεις. ο μόνος λόγος που έγινα ΠΑΟΚ ήταν αυτή η ευρυματικότητα σε συνδυασμό με την τεράστια ένταση, αυτό το αλεό, το αμπαλαέα. αυτό πάει χάθηκε. να ζήσουμε να το θυμόμαστε. δυστυχώς.renegade έγραψε:Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της γενιάς μου έγινε ΠΑΟΚ αποκλειστικά και μόνο λόγω του μεγαλείου του κόσμου του.
Σήμερα αυτή η κερκίδα δεν μπορεί να κάνει ούτε μισό ΠΑΟΚτση.
Είναι ντροπή για τα ιστορικά τσιμιντα της Τούμπας να ακούγονται συνθήματα πιο υποτονικά και από ερωτική μπαλάντα των πιξ λαξ.
Ένας από τους κυριότερους λόγους που ειδικά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει έδρα Τούμπα είναι αυτό.
Δεν περιμένω καμία αλλαγή γιατί ο εγωισμός κάποιων είναι πολύ μεγαλος για να παραδεχτούν ότι βαδίζουν σε πολύ λάθος δρόμο
τα λέμε εδώ μεταξύ μας και δεν αλλάζει τίποτα. νταμπλούχος ΠΑΟΚ παίζει με βάζελο, τον βάζει στα δίχτυα, ισοφαρίζει, πάει φούλ για νίκη και 1η θέση και εκεί που η Τούμπα πρέπει να αρχίσει να σείεται, αρχίζει να ακούγεται το νανούρισμα τι κι αν περάσαν τα χρόνια σε απίθανο ριπίτ. ξανά και ξανά και ξανά μπας και το υιοθετήσει και η υπόλοιπη Τούμπα.
τί να πω, μεγάλωσα, γέρασα και παραξένεψα; ένα ΠΑΟΚάρα βάλε και άλλο γκολ ρε πούστη μου.
δεν φταίνει όμως μόνο οι της 4 που ξεκινάνε τα συνθήματα, και οι άλλοι πεθαμένοι είναι.
αυτή ειναι η αλήθεια.
Ρε εδώ δεν είπαν μια φορά για το γαμωτο το εμπρός αετε τι να λέμε τώρα