UEFA Youth League 2019 - 2020
Re: UEFA Youth League 2019 - 2020
Μπράβο στα παιδιά, είδα το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 80.
Εντυπωσιάστηκα από την τεχνική μας κατάρτιση αλλά και τη θέληση
Μπράβο
Εντυπωσιάστηκα από την τεχνική μας κατάρτιση αλλά και τη θέληση
Μπράβο
- giwrgos04dex
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νοοτροπία και την νίκη τους, γιατί νίκη ήταν άσχετα αν ρισκάροντας για το 3ο γκολ δέχθηκαν τα γκολ στις καθυστερήσεις.
Έχω παρατηρήσει ότι ενώ στις επίσημες συνθέσεις της ΠΑΕ δίνεται από την αρχή ως κεντρικός μέσος ο Γιάξης, ο σπήκερ του PaokTv τόσο στο σημερινό μάτς όσο και στο μάτς με την ΑΕΛ δεν αναφέρει τον Γιάξη αλλά τον Θεοδωρίδη που είναι όμως εκτός αποστολής. Στην ροή του αγώνα αλλάζει και αναφέρεται τελικά στον Γιάξη χωρίς να μας πει που πήγε ο Θεοδωρίδης που έλεγε ότι έπαιζε.
Έχω παρατηρήσει ότι ενώ στις επίσημες συνθέσεις της ΠΑΕ δίνεται από την αρχή ως κεντρικός μέσος ο Γιάξης, ο σπήκερ του PaokTv τόσο στο σημερινό μάτς όσο και στο μάτς με την ΑΕΛ δεν αναφέρει τον Γιάξη αλλά τον Θεοδωρίδη που είναι όμως εκτός αποστολής. Στην ροή του αγώνα αλλάζει και αναφέρεται τελικά στον Γιάξη χωρίς να μας πει που πήγε ο Θεοδωρίδης που έλεγε ότι έπαιζε.
Θα μπορούσαμε να χαμε προκριθεί.Δυο πράγματα ήταν καθοριστικά, τα σωματικά προσόντα των Ουκρανών και η κούραση που έβγαλαν κάποια παιδιά απο το 60 και μετά.
Προκλητικότατοι οι Ουκρανοί στο τέλος, λίγο ήθελε για να γίνει το ντού.
Προκλητικότατοι οι Ουκρανοί στο τέλος, λίγο ήθελε για να γίνει το ντού.
- ΑποστόληςΑ
Είδα το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τα πρώτα 10 λεπτά από το δεύτερο. Κρίμα που δεν περάσαμε γιατί το αξίζαμε!
- V-olakiotis
Μπράβο στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελειο της ομάδας!
Θα έρθουν και οι μεγάλες προκρίσεις!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Θα έρθουν και οι μεγάλες προκρίσεις!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, μπήκαν όλοι οι χειροκροτάκηδες παμπλοφύλακες...
Στην ήττα "μπράβο" και "συγχαρητήρια";;;; Μη μικραίνετε άλλο τον ΠΑΟΚ!!
Η ομάδα έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στα χαφ. Προφανώς το σύστημα δεν έχει αφομοιωθεί (δεν ξέρω τι κάνει ο Ουρουγουανός στις προπονήσεις....), αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι ποδόσφαιρο! Δεν ξέρω πώς θα γίνει να πάρουμε πρωτάθλημα, στην Ευρώπη πάλι φάπα... Τον Γενάρη θα χρειαστούμε 2 χαφ, έναν εξτρέμ, έναν CB, έναν βασικό δεξιό μπακ και έναν CF για αλλαγή.
Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή μπαρουτοκαπνισμένο, εγνωσμένης αξίας, με ευρωπαίικη εμπειρία..όχι άλλο μαθητευόμενο μάγο!
Στην προπόνηση της Παρασκευής θα πάμε ένα κλιμάκιο 200 οπαδών για.....υγιή συζήτηση και εμψύχωση, εν όψει του αγώνα με τον σκατόγαυρο.
Στην ήττα "μπράβο" και "συγχαρητήρια";;;; Μη μικραίνετε άλλο τον ΠΑΟΚ!!
Η ομάδα έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στα χαφ. Προφανώς το σύστημα δεν έχει αφομοιωθεί (δεν ξέρω τι κάνει ο Ουρουγουανός στις προπονήσεις....), αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι ποδόσφαιρο! Δεν ξέρω πώς θα γίνει να πάρουμε πρωτάθλημα, στην Ευρώπη πάλι φάπα... Τον Γενάρη θα χρειαστούμε 2 χαφ, έναν εξτρέμ, έναν CB, έναν βασικό δεξιό μπακ και έναν CF για αλλαγή.
Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή μπαρουτοκαπνισμένο, εγνωσμένης αξίας, με ευρωπαίικη εμπειρία..όχι άλλο μαθητευόμενο μάγο!
Στην προπόνηση της Παρασκευής θα πάμε ένα κλιμάκιο 200 οπαδών για.....υγιή συζήτηση και εμψύχωση, εν όψει του αγώνα με τον σκατόγαυρο.
Μπράβο στα παιδιά, που το πάλεψαν, ειδικά μετά το 1ο μας γκολ και παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα τους...
Πολύ καλό δίδυμο στα κεντρικά χαφ μας οι Γρόσδης και Τσιγγάρας και μεγάλο πάθος απ όλα τα παλικαράκια...
Όταν ξεμείνανε από δυνάμεις, οι παίχτες-αλλαγές που μπήκαν, σε μένα φάνηκε να χουν χαμηλότερη ποιότητα...
Όταν άρχισε το 2ο, νόμιζα ότι τον έκανε αλλαγή στην ανάπαυλα και αναρωτήθηκα αν τυχόν τραυματίστηκε...
Ο Γιάξης, που τον ανέφερε αρκετές φορές στο 1ο ημίχρονο, νόμιζα ότι έπαιζε χαφ και στο 2ο τον πήγε στόπερ...
Πολύ καλό δίδυμο στα κεντρικά χαφ μας οι Γρόσδης και Τσιγγάρας και μεγάλο πάθος απ όλα τα παλικαράκια...
Όταν ξεμείνανε από δυνάμεις, οι παίχτες-αλλαγές που μπήκαν, σε μένα φάνηκε να χουν χαμηλότερη ποιότητα...
Στο χθεσινό, πάντως, εγώ πάλι άκουσα να λέει "Παναγιώτου", 2-3 φορές τουλάχιστον, αλλά μόνο στο 1ο ημίχρονο!tzelas έγραψε:Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νοοτροπία και την νίκη τους, γιατί νίκη ήταν άσχετα αν ρισκάροντας για το 3ο γκολ δέχθηκαν τα γκολ στις καθυστερήσεις.
Όταν άρχισε το 2ο, νόμιζα ότι τον έκανε αλλαγή στην ανάπαυλα και αναρωτήθηκα αν τυχόν τραυματίστηκε...
Ο Γιάξης, που τον ανέφερε αρκετές φορές στο 1ο ημίχρονο, νόμιζα ότι έπαιζε χαφ και στο 2ο τον πήγε στόπερ...
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Αν το γαμοδόκαρο ήταν γκολ στην κενή εστία και γινόταν το 3-0 τώρα θα λέγαμε άλλα. Δυστυχώς η πόρνη η μπάλα τιμωρεί ...