Abel Fernando Moreira Ferreira
- V-olakiotis
- painkiller4
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Η διαχείριση είναι δύσκολη, οι απαιτήσεις είναι ήδη αυξημένες φυσικά και ο πήχης έχει ανέβει, καλείσαι να κρατήσεις τα κεκτημένα σε πρώτη φάση.
Παίζει η ομάδα σε γενικές γραμμές καλύτερη μπαλίτσα από πέρσι, όμως κανείς δε θα σου την πει αν κερδίζεις τα ντέρμπι με ποδόσφαιρο σκοπιμότητας.
Όταν περνάει ο καιρός το αποτέλεσμα θα θυμούνται όλοι.
Θέλει ατσάλινο στομάχι και θέληση διψασμενου τώρα σε αυτό το κρίσιμο σημείο που βρισκόμαστε.
Πρέπει να είναι είμαστε έτοιμοι για όλα εκεί και αγωνιστικά όπως πρέπει σε ένα άκρως πολεμικό κλίμα.
Η ομάδα αρχίζει και προσαρμόζεται στα δικά σου θέλω και όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εμφανήτα σημάδια.
Σιγουρα τα αποτελέσματα μετράνε όμως τίποτα δεν κρίνεται από τώρα αλλά όταν έρθει ο Μάης που θα γίνει το ταμείο.
Όλα θέλουν τον χρόνο τους και ο ΠΑΟΚ νίκες.....
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Έχουν ξανασυναντηθεί στην Πορτογαλία και τότε η ομάδα του Άμπελ είχε κερδίσει 4-0.Μαυρο Χιονι έγραψε:Γεννημένος για τέτοια ματς! Μαιτρ της τακτικής! Πάρτου τα σωβρακα του Πορτογάλου του μπειραιωττη!
- Notorious4
Εντωμεταξύ ντέρμπι δεν έχει κερδίσει. Το ματς προβλέπεται σούπα 0-0.
Απλά προσπαθώ να διαβάσω πίσω απ τις λέξεις...Γι αυτό, άλλωστε, αναρωτιέμαι με νόημα κι όχι με βεβαιότητα...Μπαρκαρούτσος έγραψε:goran 64 έγραψε:Μέρος όσων απάντησε, χθες, στην συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε για τις περιπτώσεις Στοχ και Λάμπρου:
Μήπως τα λόγια του, όσα επεσήμανα, με τα τονισμένα γράμματα, "τα λέει στην νύφη για να τ ακούει η πεθερά"?"Γιατί έβαλα Αντρέ σήμερα κι όχι τον Λημνιό; Πρώτο κριτήριο μου είναι η συμπεριφορά. Όποιος δεν συμπεριφέρεται καλά μένει έξω και μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για κανέναν παίκτη μου, από άποψη συμπεριφοράς. Δεύτερο κριτήριο είναι η απόδοση και τρίτο η στρατηγική.
Ο Αντρέ σκόραρε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Λημνιός είναι σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι και με εμάς και με την Εθνική. Οπότε έχουμε 2 παίκτες που είναι άψογοι από άποψη συμπεριφοράς, είναι πολύ καλά σε απόδοση και καθαρά με βάση της στρατηγικής επιλέξαμε σήμερα τον Αντρέ, που μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερα ρήγματα.
Σε κάθε περίπτωση το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Όπως και η ζωή του προπονητή, που έχει να κάνει κάποιες επιλογές και οι παίκτες πρέπει να τις σέβονται."
Τα κόκκινα δεν τα είδες;
Πιο πολύ με τσιγκλίζει το γεγονός ότι, ενώ ερωτάται για Στοχ και Λάμπρου, ξεκινάει απαντώντας για Βιέρι-Λημνιό!
Υπάρχει, άραγε, προπονητής που, ενώ όλα τα "συμπεριφορικά", της ομάδα του, λειτουργούν ρολόι, μέχρι και τον τελευταίο του παίχτη, εκείνος, ερωτώμενος για ποιους λόγους δεν παίζει ο Α' ή ο Β', απαντάει έτσι, θέτοντας σαν πρώτη προτεραιότητα του την "συμπεριφορά" και ακολούθως την απόδοση των παιχτών και την στρατηγική του?
Ή μήπως υπάρχει προπονητής που, θα είχε "προβλήματα συμπεριφοράς", με όσους-όποιους παίχτες του και θα βγαινε να τους δώσει φόρα παρτίδα, στεγνά, στους όποιους ΑΡΔ και μάλιστα τις παραμονές ενός τέτοιου αγώνα?
Φυσικά και δεν εννοώ ότι και καλά, "κάτι τρέχει", αλλά η επιμονή του σε ντεφορμέ παίχτες, ε, με προβληματίζει...
Μακάρι τώρα να πάμε να τσαλακώσουμε πουστόγαυρο σαγανάκι, με όποιες επιλογές του και το ξανασυζητάμε...
- Μπαρκαρούτσος
Μπορεί να θέλει να πει "Δεν φταίνε αυτοί που δεν παίζουν, αλλά οι άλλοι που τους βάζω και παίζουν καλά (πχ Λημνιός)".. Δεν ξέρω, τι να σε πω.
- Maximus
Ρε παιδιά, αντικειμενικά να το δούμε, είναι υπεράριθμο το ρόστερ για 1 παιχνίδι την βδομάδα!
Ειδικά με την επιστροφή του Βιερίνια.
Και σκεφτείτε ότι για λόγους τακτικης σε μερικά ματς,δεν θέλει να παίζει με δυο εξτρεμ και στις δύο πλευρες...
Άντε πειτε μου εσείς, ποιον να βαλει?!?
Δεν καταλαβαινω γιατί σαν φαίνονται παράλογες οι δηλώσεις τους...
Οκ, να βαλει Λαμπρου. Και να αφήσει έξω Βιερίνια, Λημνιό...
Εγώ δεν θα το έκανα.
Αν είχατε το αγγουράκι στο κ@λ), ούτε και εσείς θα το κάνατε... Πιστέψτε με...
Ειδικά με την επιστροφή του Βιερίνια.
Και σκεφτείτε ότι για λόγους τακτικης σε μερικά ματς,δεν θέλει να παίζει με δυο εξτρεμ και στις δύο πλευρες...
Άντε πειτε μου εσείς, ποιον να βαλει?!?
Δεν καταλαβαινω γιατί σαν φαίνονται παράλογες οι δηλώσεις τους...
Οκ, να βαλει Λαμπρου. Και να αφήσει έξω Βιερίνια, Λημνιό...
Εγώ δεν θα το έκανα.
Αν είχατε το αγγουράκι στο κ@λ), ούτε και εσείς θα το κάνατε... Πιστέψτε με...
- ΑποστόληςΑ
Ο αρχηγός δεν μπορεί να μείνει έξω από έναν τέτοιο αγώνα. Ούτε ο Λημνιός.
- xrictoforoc
Τον φοβάμαι σε αυτό το ματς
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τριμπαλο τον έχω βάλει στη πρώτη πτήση για γκιμαραες με το sick bastard για αεροσυνοδό.
Το νου σας
Το νου σας
Φερτε παικτες !!ενισχυστε την ομαδα ! Ο προπονητης να δειξει τι θελει απο παικτες και να κριθει γιαυτυς πουν θα εγκρινει ο ιδιος .
Θα ειμασταν αηττητοι τωρα αν ερχονταν 2-3 μεγαλοι παικτες αντι για ..αλλαγες που δεν παιζουν ουτε καν ελαχιστα ( Σ αυτο ευθυνεται ο αποκλεισμος και η διοργανωση του κυπελλου οπως αλλαξε). Αλλα φερτε π,αικτες να μην γκελαρουμε πουθενα , και ας παρθουνε και καποιες γενναιες αποφασεις. Βερμπλουμ λυση συμβολαιου τωρα και με χασουρα γιατι κερδος εδω δεν προκειται να υπαρξει , πελκας πωληση, πασχαλακις πωληση, καντουρι καλη τυχη στο βελγιο, λαμπρου να παει να παιξσει δανεικος καπου αφου δεν τον παει, και στοχ δεν γινειται ενα μυρριο να καθεται στο παγκο και στο παγο. Εδω θα φανει ο προπονητης.
Εξοικονομεις χρηματα , απελευθερωνεις το ροστερ απο βαριδια, 'διωχνεις ' 6και φερνεις 2-3 ετοιμους!!! και μειωνεις και το ροστερ βασικο για να μην γκρινιαζουν. απλα πραγματα.
Την Κυριακη χαλαρο διπλο θα φανε τρυπημα στο κεντρο της αμυνας .
Θα ειμασταν αηττητοι τωρα αν ερχονταν 2-3 μεγαλοι παικτες αντι για ..αλλαγες που δεν παιζουν ουτε καν ελαχιστα ( Σ αυτο ευθυνεται ο αποκλεισμος και η διοργανωση του κυπελλου οπως αλλαξε). Αλλα φερτε π,αικτες να μην γκελαρουμε πουθενα , και ας παρθουνε και καποιες γενναιες αποφασεις. Βερμπλουμ λυση συμβολαιου τωρα και με χασουρα γιατι κερδος εδω δεν προκειται να υπαρξει , πελκας πωληση, πασχαλακις πωληση, καντουρι καλη τυχη στο βελγιο, λαμπρου να παει να παιξσει δανεικος καπου αφου δεν τον παει, και στοχ δεν γινειται ενα μυρριο να καθεται στο παγκο και στο παγο. Εδω θα φανει ο προπονητης.
Εξοικονομεις χρηματα , απελευθερωνεις το ροστερ απο βαριδια, 'διωχνεις ' 6και φερνεις 2-3 ετοιμους!!! και μειωνεις και το ροστερ βασικο για να μην γκρινιαζουν. απλα πραγματα.
Την Κυριακη χαλαρο διπλο θα φανε τρυπημα στο κεντρο της αμυνας .
κι εγωxrictoforoc έγραψε:Τον φοβάμαι σε αυτό το ματς
- ΑποστόληςΑ
Εγώ όχι, για τον απλό λόγο ότι έχει δείξει ότι αλλάζει, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και έχει και σχετικά ώριμη κρίση, για την ηλικία του. Ξέρει (πλέον) πού βρίσκεται και με ποιους έχει να κάνει.
- Sick Bastard
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται. Ή παίρνει σκύλο.
Με αγάπη από ένα Αμπελόσκυλο.
Με αγάπη από ένα Αμπελόσκυλο.