Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Το παλικάρι δε κάνει ούτε για τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πραγματικά θέλει προσπάθεια σε πρωτάθλημα της πλάκας και χωρίς Ευρώπη να είσαι κάθε ματς και χειρότερος

- ΑποστόληςΑ
Επαιξε καλυτερα στο β που ηταν χαφ. Ως εξτρεμ δενβοηθαει.Maximus έγραψε:Tην καθετη πασούλα πάντως μια χαρά την έβγαλε ο Καντουρι ε?
Δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι και έξω άμπαλος... Αυτη ειναι η κρίση μας δηλαδή?
Αν κατεληγε γκολ η καθετη του, τι θα λέγαμε τώρα?
Πάρε αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή τόσο απλά. Σήμερα η εμφάνιση απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο ήταν τραγική όσο αναφορά το σκοράρισμα και την θεληση για γκολ .
Υ.Γ. Πάρε ένα ντέρμπι .
:ugeek: :ugeek: :ugeek:  :ugeek:
  :ugeek:  :ugeek:

Υ.Γ. Πάρε ένα ντέρμπι .
:ugeek: :ugeek:
 :ugeek:  :ugeek:
  :ugeek:  :ugeek:- ΑποστόληςΑ
giapas έγραψε:Το παλικάρι δε κάνει ούτε για τον Αστέρα Αμαλιάδας. Πραγματικά θέλει προσπάθεια σε πρωτάθλημα της πλάκας και χωρίς Ευρώπη να είσαι κάθε ματς και χειρότερος

Σακουλέψου και ζουμπαδιάσου, να ούμε και παίξ' το αλλιώς το νταλαβέρι, την άλλη Κυριακή, ξέρω γω, ξέρω γω!!

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα για έναν προπονητή από ένα παιχνίδι στην έδρα του άλλου διεκδικητή του τίτλου.
Πέρσι κοιμήθηκε ο Θεός στο αντίστοιχο παιχνίδι. Ή καλύτερα, δεν κοιμήθηκε, ήταν ξύπνιος και απέδωσε δικαιοσύνη για το προπερσυνα καραγκιοζιλικια τους.
Φέτος θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι. Έχω δει τον Ολυμπιακό να παίζει καλά στην Ευρώπη και να μοιάζει ομάδα β Εθνικής στην Ελλάδα. Και τον ΠΑΟΚ να πιάνει απόδοση τρομερή με Άγιαξ και να λέμε πως είναι δυνατόν και λίγους μήνες μετά να μας εξαφανιζει ο βαζελος.
Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, και κάθε παιχνίδι φέτος με τον γαύρο, κρινει από 20% του πρωταθλήματος. Είναι σαν τελικοί του μπάσκετ. Πρέπει να τους σπάσουμε την έδρα για να το σηκώσουμε.
Δεν ξέρω αν θα γίνει τώρα, ή στα play off. Ξέρω όμως ότι αν χάσουμε θα σπάσει ένα ρεκόρ αήττητου και ότι μέχρι τον δεύτερο γύρο θα είμαστε στα σχοινιά γιατί οποιαδήποτε γκέλα θα μας οδηγήσει σε μεγάλη απόσταση.
Ελπίζω οι παίκτες μας να έχουν το σωστό μενταλιτι και ο αμπελ να δει το σωστό ονειρο αποβραδίς.
Με διπλό στο τηγανι, ή ακόμα και ισοπαλία, περνούμε σημαντικό προβάδισμα και προχωράμε πολύ πιο ξέγνοιαστα.

Πέρσι κοιμήθηκε ο Θεός στο αντίστοιχο παιχνίδι. Ή καλύτερα, δεν κοιμήθηκε, ήταν ξύπνιος και απέδωσε δικαιοσύνη για το προπερσυνα καραγκιοζιλικια τους.
Φέτος θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι. Έχω δει τον Ολυμπιακό να παίζει καλά στην Ευρώπη και να μοιάζει ομάδα β Εθνικής στην Ελλάδα. Και τον ΠΑΟΚ να πιάνει απόδοση τρομερή με Άγιαξ και να λέμε πως είναι δυνατόν και λίγους μήνες μετά να μας εξαφανιζει ο βαζελος.
Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, και κάθε παιχνίδι φέτος με τον γαύρο, κρινει από 20% του πρωταθλήματος. Είναι σαν τελικοί του μπάσκετ. Πρέπει να τους σπάσουμε την έδρα για να το σηκώσουμε.
Δεν ξέρω αν θα γίνει τώρα, ή στα play off. Ξέρω όμως ότι αν χάσουμε θα σπάσει ένα ρεκόρ αήττητου και ότι μέχρι τον δεύτερο γύρο θα είμαστε στα σχοινιά γιατί οποιαδήποτε γκέλα θα μας οδηγήσει σε μεγάλη απόσταση.
Ελπίζω οι παίκτες μας να έχουν το σωστό μενταλιτι και ο αμπελ να δει το σωστό ονειρο αποβραδίς.
Με διπλό στο τηγανι, ή ακόμα και ισοπαλία, περνούμε σημαντικό προβάδισμα και προχωράμε πολύ πιο ξέγνοιαστα.
- ilovegame27
Ακόμα με τον προπονητή ασχολούμαστε αν μας κάνει η όχι?
Για όλα τα φυντάνια που τον κράζουν στείλτε στο instagram στον Γιωργάκη για τον Μαουρίτσιο (Ποκετινο) που είναι ακόμα ελεύθερος!

Για όλα τα φυντάνια που τον κράζουν στείλτε στο instagram στον Γιωργάκη για τον Μαουρίτσιο (Ποκετινο) που είναι ακόμα ελεύθερος!
Ωχ τελευταία ευκαιρία, λου γύρνα πίσω πήρες και ασιατικό τσου λου.... Εγώ λέω την άλλη Κυριακή να φύγουν και δύο Πορτογάλοι μαρτινς φερειρα δεν μπορούν τα παλληκάρια.... Όπως δεν μπορούσε στην αρχή ο λουτσεσκου ο ιβιτς.... Ο γιανουλης ο κρεσπο κλπ κλπ υπομονή μηδέν...... Ελπίζω η διοικηση να έχει υπομονή.....Totem_pk έγραψε:Αγαπητε προπονητη. Ξερω οτι ισως ειμαι αδικος αλλα για μενα την αλλη κυριακη στο τηγανι ειναι η τελευταια σου ευκαρια. για μενα ξαναλεω. Εκει θα δω αν εισαι προπονητης η γατακι. Μεχρι τωρα αυτο που βλεπω δεν ειναι ΠΑΟΚ. Με τετοιο υλικο να παρουσιαζουμε τετοιο προσωπο. Α και να μην το ξεχασω. Ντερμπυ δεν εχεις κερδισει φετος. Και εδωσες αρκετα.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εμμονικος με τον Μπισε αλλα αν ο Μπισε κανει μια τετποια εμφανιση και χασει η ομαδα θα τους παρει η οργη του κοσμου παραμαζωμα...
τεσπα μακαρι να παμε καλα και επιτελους να δουμε λιγη μπαλα 

τεσπα μακαρι να παμε καλα και επιτελους να δουμε λιγη μπαλα

Eorptol, για μενα λεω. Σαφως και πρεπει να κανουμε υπομονη και να στηριζουμε, αυτο θα κανουμε και αυτο θα κανω και εγω. Αλλα οπως λεω παραπανω γιαμενα στο μυαλο μου θα ειναι γατακι. Τι να κανουμε να περιμενουμε να τραυματιστει καποιος για παιξει ξερω εγω ο Πελκας και να αλλαξει η ομαδα οπως καποτε στην ξανθη. Υποτιθεται οτι ειναι καλος ο τυπος. Τι Ειναι αυτο που βλεπουμε....

- 
				PAOK LARISSA
Εμμονικό πάντως τον λες... Και με τους παίκτες που δε χρησιμοποιεί και με το σύστημα που δεν φαίνεται να τραβάει .. το αποτέλεσμα θα δείξει. Αλλά μη τρελενεστε και μερικοί που τα βάζετε με όσους κάνουν κριτική. Εδώ κριτική άκουγε ο Σάντος που είχε και κάποιες κούπες. Ο Φερέιρα που όλο κι όλο μια 4η θέση με τη Μπράγκα έχει να επιδείξει στην καριέρα του δεν θα έχει κριτική...

- thodoris31
Αν είσαι έτοιμος να την δεχτείς, η καλοπροαίρετη κριτική σε κάνει καλύτερο.PAOK LARISSA έγραψε:Αλλά μη τρελενεστε και μερικοί που τα βάζετε με όσους κάνουν κριτική.
Δεν ξέρω αν φτάνει στον Άμπελ μια αίσθηση ότι η ομάδα δεν πείθει.
Προσωπικά εκτιμώ ότι το ρόστερ είναι δύο επίπεδα πάνω από αυτό που παρουσιάζει.
Επίσης διακρίνω μια τάση από τον αμπελ να κερδίσει επικοινωνιακά τον κόσμο. Τύμπανα, ινσταγκραμ, ανοιχτές προπονήσεις. Κενά περιεχομένου όσο δεν πείθει η ομάδα. Ιθαγενείς είμαστε αλλά με την κακή έννοια. Ανθρωποφάγοι. Όχι από αυτούς που θα μας κοροϊδέψει κάποιος με τρικ της πλάκας.
Για την Κυριακή να πω την αλήθεια προπονητικά μου είναι αδιάφορο. Υπάρχει ανάγκη για ένα καταπληκτικό δίμηνο και όχι απλά για ένα διπλό στο τηγάνι. Να εδραιωθεί ξανά η άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αν όποιος πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα να μπουσουλαει στο πρωτάθλημα και να πετάει στα πλέι-οφ θα διαψευστεί οικτρά.
- Notorious4
Μακάρι τα cojones των παιχτών που μεγάλωσαν με τον προκατοχο σου να δώσουν τη νίκη για την Κυριακή γιατί αγαπητέ μου δεν πείθεις με τίποτα.