Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
l3n@@

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από l3n@@ »

Platon έγραψε:Δηλαδη...αποφασισες να κανεις καριερα σα καφετζου στο "οτι να 'ναι"?

Εγώ βρε πρόεδρε την θέση της make up artist ζήτησα.. Ούτε να παίξω στην ταινία ούτε τίποτα!! Τώρα αν πρώτα πρέπει να περάσω από την θέση της καφετζούς θα το κάνω κ αυτό!!! Άλλωστε άλλο να λες :"Λενάκι μου φέρε μου έναν καφέ" και άλλο να λες την Δέσποινα όποια και αν είναι αυτή!!! Και σε πληροφορώ ότι ξέρω να κάνω πολύ καλό καφέ!!!
Άβαταρ μέλους
the undertaker

Δημοσίευση από the undertaker »

Να και το άλλο γατάκι!!!!!!!!!!
Καλά ρε συ που είναι ο αδερφούλης σου να μας κάνει αέρα;;;;;;;
Πάλι χάθηκε στο διάστημα;;;;
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Έλα ντε.. Κ εγώ τον έχασα σήμερα!!!
Άβαταρ μέλους
the undertaker

Λοιπόν Λένα μου σήμερα στο φλυτζάνι του καφέ είχα δύο μεγάλα σχήματα που μοιάζανε σαν παράθυρα μεταβυζαντινής εποχής εκκλησία!!!!
Μήπως μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για το τι θα έρθει το 241 στο κουπόνι;;;;
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Αν και θέλεις να μου φας την θέση θα σου απαντήσω..

Λοιπόν.. Είδες 2 παράθυρα και μάλιστα εκκλησίας..Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που κυνηγάνε το διπλό είναι πεθαμένοι και δεν πρόκειται με τίποτα να κερδίσουν.. Επίσης επειδή αναφέρεσαι σε μεταβυζαντινή εποχή δλδ σε μία σχετικά παρακμιακή περίοδο, σημαίνει ότι ο αγώνας θα είναι λίγο υποτονικός και στην τελική οι ομάδες θα καταλήξουν ισόπαλες, μην σου πω και 0-0. Να το παίξεις Χ!!!
Άβαταρ μέλους
the undertaker

Δηλαδή δεν έχει κουβά σήμερα;;
Για να δούμε ρε λένα...
Αν πιάσω αυτό το σημείο θα γλυτώσεις από εμένα!!!!!
Άβαταρ μέλους
l3n@@

Δημοσίευση από l3n@@ »

Αν κερδίσεις θέλω ποσοστό από τα κέρδη!!!
Άβαταρ μέλους
gennimenos paok

Δημοσίευση από gennimenos paok »

Ρε παιδιά θα μου εξηγήσει κανεις πιοι σηκωσαν σημαια της βοθλγαριας για γιατι στο ματς με το γαυρο????? δηλαδη για σπασιμο επειδη μας λενε βουλγαρους? για να δειξουμε οτι δεν μασαμε?????
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εγω θελω να μαθω γιατι η γιαγια μου προτιμαει τα κεφτεδακια απο τα μπιφτεκια...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως... 8)

Εδώ μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.... 8)

Το μαγαζί μας διαθέτει τα πάντα. Απο καφετζούδες, μέχρι νεκροθάφτες, σουβλατζίδες, ηθοποιούς και σκηνοθέτες... :lol:

Αν έχετε ξαναδεί τέτοιο τόπικ πουθενά γράφτε μου... :lol:

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Επειδή ο Draculation έχει πάει για καφέ, "ανεβάζω" μόνος μου την εκπομπή μου πριν αποκτήσει μουσιακή αξία!!! Sorry Drac!! Εστω και χωρίς το εντυπωσιακό backround, η στήλη έχει να πει...κάτι! :lol: :lol:

Χημεία και Τέρατα
Volume 4 – By DimisK

Χημεία και Τέρατα έμαθα ότι συνέβησαν στο Fratelli στο πάρτι, χημεία και τέρατα την επόμενη μέρα στην Τούμπα, χημεία και τέρατα καθ’ οδόν προς τη Θεσσαλονίκη. Αυτή δεν ήταν εκδρομή αδέλφια μου Παλαλοί, ήταν η νύχτα των ζωντανών νεκρών! Μπρρρρρρρ! Κι είχες και τον Dreamwarrior να ασχολείται με… αλλότρια! Ο τσαχπινούλης-γιαουρτλού…

Τούλη έμαθα για μια ωραία τσάρκα των Παλαλών στην Ελ. Βενιζέλου ξημερώματα. Να υποθέσω ότι και εκεί συνέβησαν…χημεία και τέρατα; Ή ήσουν κι εσύ μαζί και τους…πρόσεχες;

Εκείνος ο αψηλός που ήταν σε όλες τις φωτογραφίες δίπλα στον Deko στο Fratelli, ποιος ήταν βρε παιδιά; Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ, αλλά δεν μπορώ. Νομίζω ότι κάποια φορά, πριν πολλά χρόνια είχε βάλει ένα γκολ στην Άρσεναλ στο Χάιμπουρι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ…

Αλτζχάιμερ συνέχεια: Eκείνος ο καραφλός με την κόκκινη στολή που κάθε φορά που πλησίαζε στην 4Α έπεφτε κάτω σα να τον χτύπησε κεραυνός, τώρα είναι καλά στην υγεία του; Για να του στείλω λουλούδια σπίτι του το λέω βρε. Θα μου πει κανείς τη διεύθυνσή του; Δεν θα την πω πουθενά. Μόνο στο Paokmania θα τη δημοσιεύσω.

Κύριε Σάντος από αύριο ξεκινάμε παρέα μαθήματα Νέων Ελληνικών. Η πρώτη λέξη που θα μάθουμε είναι «επιθετικότητα». Κομπρέντε; Και μην ακούσω να μου λες «Νο κομπρέντε νάδα» γιατί σε έκανα…μουέρτο! (3 μέρες Βαρκελώνη και τα έμαθα...τουρσί τα ισπανικά!!!)

Τα δακρυγόνα που έπεσαν έμαθα ότι ήταν ληγμένα. Ούτως ή άλλως και το πρωτάθλημα…ληγμένο είναι και φέτος, οπότε πήγαν ασορτί. Ληγμένα πρωταθλήματα, ληγμένα κύπελλα, ληγμένες διαιτησίες. Κι όλα αυτά από….ληγμένους ανθρώπους.

«Οι δεινόσαυροι είναι η απόδειξη ότι το μεγάλο δεν είναι πάντα και το καλύτερο». Τ’ ακούς Σωκράτη;

«Τα ελαττώματα των μεγάλων ανδρών είναι η παρηγοριά των μικρών ανθρώπων». Τάδε έφη Αριστοτέλης. Μπορείτε να ταιριάξετε το γνωμικό όπου θέλετε.

«Καλός είναι ο δάσκαλος που κάνει τον εαυτό του όλο και λιγότερο απαραίτητο για το μαθητή».
Τι με έπιασε με τα γνωμικά απόψε. Από το τζετ λάνγκ θα είναι…

Μία γυναίκα ανακάλυψε πως ο 6ετής γάμος της έλαβε τέλος όταν ο σύζυγος της έστειλε μήνυμα μέσω Facebook. Η 35χρονη Emma Brady, δήλωσε πως ενημερώθηκε για το διαζύγιο όταν ο σύζυγός της άλλαξε την κατάστασή του στο Facebook και εμφανίστηκε το μήνυμα «Ο Neil Brady έδωσε τέλος στο γάμο του με την Emma Brady»……….Γυναίκααααααααα, έχεις μήνυμα!

Οι γιατροί ενός νοσοκομείου έμειναν έκπληκτοι όταν μία 92χρονη Κινέζα, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε τελικά για 60 ολόκληρα χρόνια το αγέννητο παιδί της. Ρε μπας και δεν έχω γεννηθεί ακόμα και ζω τα…προεόρτια;

Όσοι έχετε καραφλίτσα και μουσάκι καλό είναι να ξυριστείτε γιατί η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει ακόμα προμηθεύσει όλα τα όργανα με φωτογραφία του Παλαιοκώστα. Είδατε τι έπαθε ο τρικαλινός.

Καλή συνέχεια αδέλφια και μακριά από ελικόπτερα, δακρυγόνα, γιαουρτλού, Κάκους και κακούς. Α, και αποφεύγετε το κόκκινο. Γενικώς….
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το καλύτερο σου άρθρο αδερφέ.
Ας το κοιτάξει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ για ανάρτηση στην κεντρική.
Συγχαρητήρια Dimisk.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Να σαι καλά βρε Gash! Το κάνω με κέφι γι' αυτό έχει πλάκα...αλλά και ουσία.

ΥΓ: Είμαι ανοικτός στις προτάσεις.. 8)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δημητρη αν ανοιξω το στομα μου για αυτα που εγιναν καθ' οδον και εις την Θεσσαλονικη, θα κλεισουν υπηρεσιες, σπιτια και περιπτερα!!!

Μην ανοιξω το στομα μου!!!! Σημεια και τερατα!!!!!Μονο αυτο σε λεω!!!!!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Μη ρε θα τρομάξουν τα γυναικόπαιδα!!!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”