Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020
Re: Volley: αγώνες & νέα 2019 - 2020
Θέλει και ρώτημα?
Από όποιον αποφάσισε να φύγει εκείνος, επιλέγοντας να μείνουν αυτοί οι δύο, που τελείωσαν σήμερα...
Από όποιον αποφάσισε να φύγει εκείνος, επιλέγοντας να μείνουν αυτοί οι δύο, που τελείωσαν σήμερα...
απο τον κατσαρη δηλαδη..
περιμενεις ο κατσαρης να ζητησει συγγνωμη επειδη εφυγε ενας προπονητης? γιατι να το κανει αυτο?
περιμενεις ο κατσαρης να ζητησει συγγνωμη επειδη εφυγε ενας προπονητης? γιατι να το κανει αυτο?
- Μπαρκαρούτσος
Ο Fillipov είχε παράπονα από συγκεκριμένο παράγοντα.. Δεν νομίζω ότι εννοούσε Κατσαρή.
Mea culpa είπα να δηλώσουν, όσοι πήραν την τελική απόφαση...
Επειδή δεν είναι κακό να παραδέχεται κάποιος τα λάθη του...
Κάτι που δεν έχω δει ποτέ ως τώρα να γίνεται, δηλαδή...
Επειδή δεν είναι κακό να παραδέχεται κάποιος τα λάθη του...
Κάτι που δεν έχω δει ποτέ ως τώρα να γίνεται, δηλαδή...
αποφαση κατσαρη ειναι ολα
και δεν γινεται να ζητας συγγνωμη σαν ομαδα σε κανενα αθλητη η προπονητη
συγγνωμη ζητας
εμπρακτως με παραιτηση η στα μελη τους ΑΣ και γενικα στον λαο
και δεν λεω επειδη εφυγε ο καθε φιλιποφ αλλα γιατι τα εχουν κανει σκατα σε 3 αθληματα
και δεν γινεται να ζητας συγγνωμη σαν ομαδα σε κανενα αθλητη η προπονητη
συγγνωμη ζητας
εμπρακτως με παραιτηση η στα μελη τους ΑΣ και γενικα στον λαο
και δεν λεω επειδη εφυγε ο καθε φιλιποφ αλλα γιατι τα εχουν κανει σκατα σε 3 αθληματα
- Μπαρκαρούτσος
Αυτή η αναλγησία, όμως, ειδικά μετά από επαναλαμβανόμενα λάθη και στα τρία, είναι που έχει κουράσει... 
Υπάρχουν και πιο αναλώσιμα στελέχη, απ τους Πατριάρχες, να βγουν για να δηλώσουν ότι κάναμε λάθος... :ugeek:

Υπάρχουν και πιο αναλώσιμα στελέχη, απ τους Πατριάρχες, να βγουν για να δηλώσουν ότι κάναμε λάθος... :ugeek:
Εδώ και 25 χρόνια σε όλα τα αθλήματα θέλουν τον ΠΑΟΚ μικρό με άδειες κερκίδες όπως κατάντησε και στο μπάσκετ. Τον διοικουν σαν μαγαζάκι τους, άλλωστε πολλές φορές τον αποκαλούν και "μαγαζι-γωνια". Δεν θέλουν Πρωταθλητισμο σε κανένα άθλημα. Τους ενοχλεί αφάνταστα όταν ανεβαινουν οι προσδοκίες. Είναι άσχετοι με τον αθλητισμό, αλλά και με το μανατζμεντ, που να το μάθουν άραγε.
Για τον αρχιδεινοσαυρο και τα 5-6 τσιράκια του στον ΑΣ εν έχω να πω τίποτα. Έχω φάει μπάν 2-3 φορές από τον 2005 σε αυτό το φόρουμ για αυτή την ιστορία γι'αυτό έχω πάψει να ασχολουμε με το μπάσκετ.
Μας έκατσε το Τζόκερ Ιβαν Σαββιδης στο ποδόσφαιρο διαφορετικά θα διοικουσαν και εκεί ο Παντελής Κωνσταντινιδης, οι γελοίοι του ΑΣ μαζί με 2-3 βουλευτές Θεσσαλονίκης με τους οποίους διατηρούν και προσωπικά αλισβερισια.
Διαρροές στους κολλητους για 35χρόνο Ολλανδό από Α2 Ολλανδίας. Καλύτερα να κρατούσαν τον Κουβανο. Σε κάθε περίπτωση καμία ομάδα στον πλανήτη δεν διώχνει παίκτη και μάλιστα διαγώνιο την ημέρα του ντέρμπι. Ας περιμέναμε 2 μέρες. Ο Κουντουρης με τον Τσουκαλα να διοικουσαν τόσες διευκολύνσεις στο γαυρο δεν θα κάνανε.
Για τον αρχιδεινοσαυρο και τα 5-6 τσιράκια του στον ΑΣ εν έχω να πω τίποτα. Έχω φάει μπάν 2-3 φορές από τον 2005 σε αυτό το φόρουμ για αυτή την ιστορία γι'αυτό έχω πάψει να ασχολουμε με το μπάσκετ.
Μας έκατσε το Τζόκερ Ιβαν Σαββιδης στο ποδόσφαιρο διαφορετικά θα διοικουσαν και εκεί ο Παντελής Κωνσταντινιδης, οι γελοίοι του ΑΣ μαζί με 2-3 βουλευτές Θεσσαλονίκης με τους οποίους διατηρούν και προσωπικά αλισβερισια.
Διαρροές στους κολλητους για 35χρόνο Ολλανδό από Α2 Ολλανδίας. Καλύτερα να κρατούσαν τον Κουβανο. Σε κάθε περίπτωση καμία ομάδα στον πλανήτη δεν διώχνει παίκτη και μάλιστα διαγώνιο την ημέρα του ντέρμπι. Ας περιμέναμε 2 μέρες. Ο Κουντουρης με τον Τσουκαλα να διοικουσαν τόσες διευκολύνσεις στο γαυρο δεν θα κάνανε.
- thanos-xanthi
ερασιτεχνισμός σε όλο το μεγαλείο του...
προσφορές στην εγκληματική οργάνωση κάνουμε κάθε χρόνο
απογοητευση και θλιψη να βλεπεις αυτο που καταφερανε
καμια αντισταση στον γκευ, ομαδα χαμηλου επιπεδου χωρις διαγωνιο, χωρις μπλοκ
προσφορές στην εγκληματική οργάνωση κάνουμε κάθε χρόνο
απογοητευση και θλιψη να βλεπεις αυτο που καταφερανε
καμια αντισταση στον γκευ, ομαδα χαμηλου επιπεδου χωρις διαγωνιο, χωρις μπλοκ
Ο ανωμαλος είναι 2 επίπεδα πιο κάτω σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα χρόνια, απλά ΔΕΝ υπάρχει ΠΑΟΚ. Κλασσικά καραγκιοζιλικια με το Σωτηρίου σε ρόλο διαγωνίου ανύπαρκτο μπλοκ και έναν προπονητή εκτός τόπου και χρόνου να αλλάζει πασαδόρους.
Αυτό το "πράγμα" το σχεδιάζαν και το προετοιμάζαν δήθεν από τον Μαΐο. Πρέπει να ντρέπονται όλοι τους.
Αυτό το "πράγμα" το σχεδιάζαν και το προετοιμάζαν δήθεν από τον Μαΐο. Πρέπει να ντρέπονται όλοι τους.
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή το χω χάσει λίγο. Φύγανε οι 2 Κουβανοί και περιμένουμε κάποιον ή κάποιους ή κανέναν;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο προπονητής....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερω αν θα κερδισουμε...μαλλον οχι. Αλλα ο σχιεδιασμος αυτης της ομαδας ειναι ντροπη. Κριμα και για τα παιδια που ειναι τωρα στην ομαδα, δεν φταινε αυτοι. Αλλα πως αυτο το τμημα παει απο χρονο σε χρονο τοσο χειροτερα ειναι τρομερο.
Descartes έγραψε:Ο ανωμαλος είναι 2 επίπεδα πιο κάτω σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα χρόνια, απλά ΔΕΝ υπάρχει ΠΑΟΚ. Κλασσικά καραγκιοζιλικια με το Σωτηρίου σε ρόλο διαγωνίου ανύπαρκτο μπλοκ και έναν προπονητή εκτός τόπου και χρόνου να αλλάζει πασαδόρους.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
- thanos-xanthi
σιγουρα θα φερουν αντικαταστατεςsourmenetes έγραψε:Επειδή το χω χάσει λίγο. Φύγανε οι 2 Κουβανοί και περιμένουμε κάποιον ή κάποιους ή κανέναν;;;
για αρχη σιγουρα διαγωνιο, κλασικα καθε χρονο σ αυτη τη θεση παμε με πειραματα και αλχημειες
κεντρικο μπορουμε αργοτερα να κανουμε τη δευτερη αλλαγη
ενταξει τζαμπα κατεβηκαμε σημερα
καμια αντισταση