9. Karol Swiderski
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 9. Karol Swiderski
Ασχετα αν δεν σκοραρε μου αρεσε και σημερα,συμετοχικος στην αναπτυξη και πιεση της ομαδας μας.
Αν ο μπισεσβαρ δε βγάλει μια, αν ο Γιαννούλης εν μπορεί, λογικό είναι να σε κάνουν αόρατο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω εχω πει πως εκτος του ρολου του δευτερου φορ και της χρυσης αλλαγης, αυτος ο παικτης δεν μου αρεσεις μονος ως φορ κορυφης.Επι 90 λεπτα σημερα ηταν αορατος και οποτε βρεθηκε με μπαλα εκτος περιοχης ευκολο θυμα για τους αμυντικους.Οση ικανοτητα και αν εχει στο one touch goal ,ενα φορ πρεπει να κανει πολλα περισοτερα πραγματα στο γηπεδο εκτος απο αυτο και βρισκω αδικο να εχει χασει τη θεση του βασικου ο Ακπομ.
Πώς θα παίξει δεύτερος φορ όταν έξω από το κουτί έχει μεγάλα κενά στο παιχνίδι του?
Σήμερα δεν βάλαμε καθόλου την μπάλα στην περιοχή και λογικό ήταν να μη φανεί
εδώ έρχεται όμως και η δουλειά του προπονητή και η μαγκιά του.
Όταν έχεις δύο τόσο καλούς επιθετικούς οι οποίοι είναι τόσο διαφορετικοί στα χαρακτηριστικά, επιλέγεις ποιον θα βάλεις πουν.
Δηλαδή το να δω τον πολωνό στο Καραϊσκάκης σε ένα ματς που ο αντίπαλος θα πιέσει και θα έχει την άμυνα του ψηλά θεωρώ ότι θα είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και σημερα ειδικά σε συνδυασμό και με κάποιους άλλους που ήταν βασικοί σήμερα
Σήμερα δεν βάλαμε καθόλου την μπάλα στην περιοχή και λογικό ήταν να μη φανεί
εδώ έρχεται όμως και η δουλειά του προπονητή και η μαγκιά του.
Όταν έχεις δύο τόσο καλούς επιθετικούς οι οποίοι είναι τόσο διαφορετικοί στα χαρακτηριστικά, επιλέγεις ποιον θα βάλεις πουν.
Δηλαδή το να δω τον πολωνό στο Καραϊσκάκης σε ένα ματς που ο αντίπαλος θα πιέσει και θα έχει την άμυνα του ψηλά θεωρώ ότι θα είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και σημερα ειδικά σε συνδυασμό και με κάποιους άλλους που ήταν βασικοί σήμερα
Δευτερο φορ μονο σε παιχνιδια απεναντι σε λεωφορεια οταν και δεν χρειαζεται να βγει εκτος περιοχης και σε διαστηματα που πιεζεις για γκολ απεναντι σε αδυναμους αντιπαλους.Φορ που μπορει να αναδειχθει μονο με ταισμα χωρις μαλιστα να μπορει να απασχολησει και να βαλει δυσκολα στα αντιπαλα στοπερ οπως πχ ο Πριγιοβιτς δεν μπορει να παιζει βασικος στη θεση του Ακπομ ακομα και αν ειναι καλυτερος,αν ειναι,στα τελειωματα.
Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 7 γκολ σε 650 λεπτά,αν έκανε και αυτά που κάνει ο ακπομπ έξω από το κουτί θα άφηνε τον λεβα στον πάγκο στην εθνική της χώρας του.
Υγ ο πριγιοβιτς τις υποδοχές που κάνει ο Πολωνός δεν τις είχε, απλά ίσως ήταν λίγο καλύτερος με μέτωπο.
Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα δεν ήταν αυτός για το σημερινό χάλι
Υγ ο πριγιοβιτς τις υποδοχές που κάνει ο Πολωνός δεν τις είχε, απλά ίσως ήταν λίγο καλύτερος με μέτωπο.
Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα δεν ήταν αυτός για το σημερινό χάλι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Στην ηλικία του Πολωνού τι είχε καταφέρει ο Prijovic;renegade έγραψε:Υγ ο πριγιοβιτς τις υποδοχές που κάνει ο Πολωνός δεν τις είχε, απλά ίσως ήταν λίγο καλύτερος με μέτωπο.
Σε μένα τα λες?
Ο Πολωνός έτσι όπως δουλεύει συν το απίστευτο ταλέντο στο σκοράρισμα θα πάει πολύ πιο ψηλά από τον πριγιο
Ο Πολωνός έτσι όπως δουλεύει συν το απίστευτο ταλέντο στο σκοράρισμα θα πάει πολύ πιο ψηλά από τον πριγιο
https://youtu.be/kAepUHnrk7Q?t=233sn0ufel4 έγραψε:δεν εκανε μισο σωστο. μισο. ουτε εξω ουτε μεσα στην περιοχη
- ΑποστόληςΑ
Δεν το (την) λέω σε κάποιον, απλά χρησιμοποιώ το δικό σου ποστ για να υπενθυμίσω κάτι.renegade έγραψε:Σε μένα τα λες?
- ΑποστόληςΑ
Στο πέναλτυ όντως το κοντρόλ του Πολωνού στην περίεργη μπαλιά του Μπισε είναι άψογο. Και μαρκαρισμένος θανάσιμα..
Εγω θα γκρινιαξω και σημερα εδω.Παικτης που κανει τοσο λιγες δουλειες μεσα στο γηπεδο εκτος του γκολ δεν μπορει να εχει ρολο βασικου στον ΠΑΟΚ αλλα μονο ειδικο ρολο που και παλι τον καθιστα εξαιρετικα σημαντικο.3ο σερι παιχνιδι αορατος καθως λειπουν ΠΟΛΛΑ στοιχεια απο το παιχνιδι του και ειναι αδικο για τον Ακπομ να εχει χασει τη θεση του.Μονη δικαιολογια το οτι η ομαδα πασχει γενικα σε τελειωματα και για αυτο τον λογο επιμενει σε αυτον ο Πορτογαλος.