Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Maximus »

Εγώ βλέπω μια ομάδα, που έχει ξεφουσκώσει ψυχολογικά από πέρσι, που κάποιοι παίχτες έχουν δώσει ότι είχαν να δώσουν και εντέλει ένα ρόστερ που έχει κάνει τον κύκλο του...

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς, ότι οι φετινοι πρωταγωνιστές, η φετινή βασική ενδεκάδα, είναι αλλαγμένη τουλάχιστον στα 5/11...! Και κάποιοι βασικοί περσινοι παίχτες, έχουν προσφέρει, κορεστηκανε, χάσανε τον ευρωπαϊκό στόχο και τέλος...

Νέα πρόσωπα: Ζιβκοβιτς, Μίσιτς, Σβιντερφσκι, Στόχο, Αυγουστής κλπ
Μειωμένη απόδοση: Πέλλας, Μπισεσβαρ, Βαρελά, Ζαμπα, Ακπομ, Πασχάλης κλπ

Προβλέπω πολλές αλλαγές σε Γενάρη και Καλοκαιρι
PatCamps

Δημοσίευση από PatCamps »

Εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι η ομάδα θα ψάξει να πάρει παίχτη στη θέση του Κρέσπο. Και δεν το λέω για το χθεσινό λάθος, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους, αλλά σε πολλά παιχνίδια φαίνεται να μην ακολουθεί το πλάνο του προπονητή. Νομίζω είναι το 4ο παιχνίδι που ακούω να λένε ότι φωνάζει ο Φερέιρα να μην κάνει βαθειές μπαλιές.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Μάξιμε δεν νομίζω πως η ομάδα έχει ξεφουσκώσει , μπορεί να χάθηκε η τόση μεγάλη δίψα που υπήρχε τα προηγούμενα 2 χρόνια αλλά΄αντιθέτως αυτό το refuse to lose που είναι κληρονομιά του λουτσέσκου έχει ξελασπώσει σε 2-3-4 παιχνίδια των Ferreira.

Έχεις μια ομάδα με βασικό κορμό που παίζει 3 χρονιά μαζί και βάση και των κινήσεων σου δεν θεωρείς πως έχει κλείσει ο κύκλος τους και το πρώτο πράγμα που κάνει μέσα στον πανικό σου ( Branco) φέρνεις έναν προπονητή που παίζει κάτι το τελείως διαφορετικό και είναι άπειρος. Και έρχεται ο κάθε μετριοκακός προπονητής της αντίπαλης ομάδας και σε παίζει μονότερμα στο setup της ομάδας και στα ''mind games''.

Ντρέπεσαι να κάνεις αλλαγή στο 25 όταν βλέπεις οτί η ομάδα δεν τραβάει και απλά περιμένεις.Σε παρατηρώ σε κάθε αγώνα και προσωπικά εγώ δεν βλέπω ούτε να προσπαθείς να δώσεις ιδιαίτερες οδηγίες και νομοτελειακά έρχεται και το πρώτο γκολ.Βάζεις τον βιερίνια , σηκώνει όλη την ομάδα σκοράρει και ενώ βλέπεις πως ο παίχτης έχει το momentum του δεν δίνεις μια οδηγία να πηγαίνει η μπάλα σε αυτόν.

Το ποιο εκνευριστικό σε κάθε συνεντεύξη τύπου που δίνεις στο τέλος των αγώνων μοιάζει να μην ξέρεις τι συμβαίνει και λες απλά κάποια επιφανειακά στοιχεία που τα βλέπει και τυφλός.Καλά η δικαιολογία σου τύπου ''ναι αλλά παίζει και ο αντίπαλος μπάλα'' είναι αστεία.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paok x.m. έγραψε:O λουτσεσκου αυτο , ο λουτσεσκου εκείνο και παει λεγοντας....
Ο άνθρωπος αυτος παιζει με εναν χαφ που ηταν εκτος 18αδας (μισιτς) με μειον 2 παικτες στα χαφ κανιας και σακχοφ , χωρις τον μαουριτσιο και χωρις παιχτες οπως ολιβειρα ....και ολα μονο αυτα στα χαφ...

και μπορει με αυτον τον πολυ κακο για την ποιοτητα του μπισεσβαρ , να παραγει ποδοσφαιρο....Με εναν ζαμπα που πλεον δεν υπαρχει σε σχεση με περυσι....και χωρις τον περσινο βαρελα και πασχαλακη...

Ο λουτσε τι θα εκανε με αυτους αραγε???

Νομιζω σε λιγους μηνες και με παιχτες που θα εξυπηρετουν το συστημα του η ομαδα θα πεταει....
Ο λουτσεσκου ειχε εναν σεληνιασμενο πριγιοβιτς που εβαζε γκολ απο τα αποδυτηρια. Μην τρελαινεστε. Μια χαρα ειναι ο αμπελ. Για θυμηθειτε λιγο οποιος μας ετρεχε τι παθαινε ο λουτσεσκου, για θυμηθειτε στην τριπολη, για θυμηθειτε στον γκει που παιζαμε λες και ημασταν η προοδευτικη. Με τσελσι που δεν περασαμε το κεντρο, και ναι ηταν η τσελσι αλλα τοσο παθητικο ρολο στην τουμπα δεν ειχαμε με κανεναν.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε λεω να κραξουμε τον... Ιβαν φυσικα αλλα αν ειναι δυνατον να βλεπεις το παρων ροστερ και να σου φταιει ο προπονητης και οχι η δοιηκηση.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αν ειναι να λεμε για το δευτερο γκολ που φαγαμε (απο αντεπιθεση που γλυστραει παικτης μας στο κεντρο), ας πουμε και για το οτι οταν η ομαδα ειναι πισω στο σκορ φετος, ακομα και στο 93' ξερεις οτι θα βαλει γκολ. Χτες επι ενα ημιχρονο το γηπεδο εγερνε, κι αν ειχαμε παικτες σε καλυτερη βραδια μια χαρα θα εμπαινε και γκολ. Ορισμενοι πρεπει να καταλαβουν μεχρι που φτανουν οι ευθυνες του προπονητη, δεν υπαρχει ανθρωπος που θα σου δωσει γκολ μονο με τακτικη. Η ομαδα δοκιμασε πολλα πραγματα, αλλα οι τελικες προσπαθειες (πασες στην περιοχη, πασες για ασιστ, σεντρες) ηταν τραγικες. Ποσα ανεβασματα συμπαικτων του σκοτωσε ο Μπισεσβαρ? Ποσες σεντρες απο το κλασικο του σημειο που δινει ασιστ εβγαλε λαθος ο Γιαννουλης? Ποσες πασες στην περιοχη δεν βρηκαν συμπαικτη για λιγα εκατοστα? Για μενα η πιο σοβαρη κριτικη που οντως εχει να κανει με το πως κατεβηκε η ομαδα, ειναι η αποσταση Αουγκουστο με τα υπολοιπα χαφ, που μας στοιχισε τον ελεγχο του αγωνα στο πρωτο ημιχρονο που ο Παναθηναϊκος ειχε δυναμεις. Κατα τ'αλλα θεωρω αδιανοητο να λεμε οτι ο Αμπελ δεν κανει γιατι ο Κρεσπο κανει τσαφ διοτι δεν υπολογιζει το βαρυ τεραιν, ή επειδη 2 στα 3 γκολ που τρωμε ειναι για συλλογη με γκαφες αμυντικων. Ουτε να γκρινιαζουμε για το οτι η ομαδα δεν δημιουργει οσο θελουμε, οταν αποθεωναμε Λουτσεσκου που παιρναμε πολλα γκολ απο την ποιοτητα των παικτων με 2-3 ευκαιριες. Ο Φερεϊρα παιζει εν πολλοις με τα περσινα "δευτερα" μας (Γιαννουλη, Μισιτς, Λημνιο, Σβιντερφσκι, χωρις κανενα απο τα βασικα μας χαφ), και με τους βασικους που τραβηξαν το κουπι 3 χρονια τωρα να εχουν αλλο εναν χρονο στην πλατη τους και να ειναι 32 στα 33 με ατελειωτες χρονιες να τους επιβαρυνουν. Χαλαρωστε επιτελους, αυτο το συνδρομο ομαδας που απαγορευεται να μην κερδιζει με 4αρες πρεπει να φυγει απο πανω μας.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έτσι είναι. Με τόσο άθλιες επιλογές χτες στα της απόπειρας για τελική προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και το γκολ-χορηγία του Κρέσπο, νομίζω πως υφίσταται κριτική δυσανάλογη της πραγματικής του ευθύνης. Σε αυτό που δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω με τίποτα ωστόσο είναι στο ότι έδωσε 90 λεπτο στον αφάνα. Μου φάνηκε εξοργιστικά ατυχής επιλογή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Maximus έγραψε:Εγώ βλέπω μια ομάδα, που έχει ξεφουσκώσει ψυχολογικά από πέρσι, που κάποιοι παίχτες έχουν δώσει ότι είχαν να δώσουν και εντέλει ένα ρόστερ που έχει κάνει τον κύκλο του...

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και μπορείτε να το διαπιστώσετε και εσείς, ότι οι φετινοι πρωταγωνιστές, η φετινή βασική ενδεκάδα, είναι αλλαγμένη τουλάχιστον στα 5/11...! Και κάποιοι βασικοί περσινοι παίχτες, έχουν προσφέρει, κορεστηκανε, χάσανε τον ευρωπαϊκό στόχο και τέλος...

Νέα πρόσωπα: Ζιβκοβιτς, Μίσιτς, Σβιντερφσκι, Στόχο, Αυγουστής κλπ
Μειωμένη απόδοση: Πέλλας, Μπισεσβαρ, Βαρελά, Ζαμπα, Ακπομ, Πασχάλης κλπ

Προβλέπω πολλές αλλαγές σε Γενάρη και Καλοκαιρι
Ε ναι κορεστηκαν μετά από ένα πρωτάθλημα...εγώ λέω να τους διώξουμε και να φέρουμε καμια δεκαριά νέους που δεν είναι κορεσμενοι
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν είναι απλά ένα πρωτάθλημα, είναι μια γεμάτη τριετία με 3 κύπελλα, 2 πρωταθλήματα εκ των οποίων το ένα κλεμμένο...

Η ομάδα έχει κλείσει τον κύκλο της (μαζί με τον προπονητή της που έφυγε ήδη) και οι 30φευγα παίχτες δεν έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Εσύ renegade μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις, αλλά του χρόνου από τους περσινους πρωταθλητές, θα υπάρχουν 1-2 βασικοί μόνο... Ήδη από φέτος άρχισε η ανανέωση. Εγώ μιλάω με επιχειρήματα και ο χρόνος θα δείξει, ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:... Για μενα η πιο σοβαρη κριτικη που οντως εχει να κανει με το πως κατεβηκε η ομαδα, ειναι η αποσταση Αουγκουστο με τα υπολοιπα χαφ, που μας στοιχισε τον ελεγχο του αγωνα στο πρωτο ημιχρονο που ο Παναθηναϊκος ειχε δυναμεις...
Τακτικά, κι εγώ μόνο αυτό έχω να προσάψω για την εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν ήταν κατόπιν σχεδίου αγώνα Ή αν απλά πέντε(5) συμπαίχτες του Αύγουστου (Λημνιός, Μπις, Μίσιτς, Γιαννούλης, Στοχ) βαριόντουσαν να κουνήσουν τον ποπό τους 5-10 μέτρα προς τα πίσω και περίμεναν έτοιμη τροφή μπροστά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Δεν ηξερα που να τα γραψω αυτα και μου φαινεται το σχετικοτερο.

Λοιπον η ομαδα σε εξι ντερμπυ δεν νικησε φετος. Μιλαω για αγιαξ 2, σλοβαν, αεκ αρη και παο. Μεχρι τωρα απολαυστικοι ημασταν στο πρωτο ημιχρονο με τη αεκ και στα ματς με αγιαξ. Βασιστηκαμε ομως στην διαθεση και στις εμπνευσεις ποδοσφαιριστων που ειναι στο ροστερ καιρο με εγνωσμενη ποιοτητα. Χτες επρεπε να μπει ο βιερινια για να δωσει το κατι παραπανω. Η ομαδα δεν ενισχυθηκε επιτυχως το καλοκαιρι παρολο που ξοδεψαμε χρημα. Βασιζομαστε σε παικτες κορμου των τελευταιων τριων ετων και δεν υπαρχει κατι νεο να κανει το απροβλεπτο. Μας εχουνε μαθει ολοι. Ο προπονητης θαβει παικτες στην προσπαθεια του να περασει τα συστηματα του και ειναι στην τελικη πολυ καινουργιος και οχι πολυ εμπειρος. Αν η ελπιδα του ειναι η επιστροφη του μαουριτσιο τοτε παμε στην περσυνη ομαδα με αλλο σχημα που μπορει οι βασικοι μας να μην μπορουν να ικανοποιησουν. Γενικα θεωρω οτι δεν γινεται καλη διαχειρηση στους παικτες. Το χτεσινο ματς πχ ηταν το καταλληλοτερο για πελκα αλλα εμεινε παγκο. Ο ζαμπας που εσκισε περσυ τον γαυρο αδιαφορος και εκτος ομαδας. Ο ματος τριτο στοπερ μεχρι να γινει ετσι τοπαιχνιδι που να απαιτειται να ανεβει.

Εχουμε πολλα προβληματα και δυστυχως δεν βλεπω εξελιξη. Μακαρι το χτεσινο να ειναι η αφορμη να το ξανασκεφτουνε ολοι και να ξαναβρουν την περσυνη κ@βλα.

Δεν την λεω στον προπονητη. Απλα ανησυχω ρε μαμωτο.....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Maximus έγραψε:Δεν είναι απλά ένα πρωτάθλημα, είναι μια γεμάτη τριετία με 3 κύπελλα, 2 πρωταθλήματα εκ των οποίων το ένα κλεμμένο...

Η ομάδα έχει κλείσει τον κύκλο της (μαζί με τον προπονητή της που έφυγε ήδη) και οι 30φευγα παίχτες δεν έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Εσύ renegade μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις, αλλά του χρόνου από τους περσινους πρωταθλητές, θα υπάρχουν 1-2 βασικοί μόνο... Ήδη από φέτος άρχισε η ανανέωση. Εγώ μιλάω με επιχειρήματα και ο χρόνος θα δείξει, ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι...
Sorry αλλά κρεσπο Βαρέλα είναι στην καλύτερη ηλικία για στόπερ.
Μάτος δεν βρίσκεις εύκολα και με την ζωή που κάνει καμιά διετία θα είναι για πλάκα το καλύτερο δεξί Μπακ στην Ελλάδα αν δεν έχει κανένα τραυματισμό.
Μάου να παρακαλάμε να υπογράψει γιατί ξοδέψαμε 7 εκατομμύρια για την συγκεκριμένη θέση και δεν είναι ούτε μια τρίχα απ' του μαουρίτσιο.
Βιερίνια...απλά βαλσαμωμα .

Μεσοεπιθετικά οι περισσότεροι είναι νεαροί πλην του μπισεσβαρ που αγνοείται.
Για ποιο κλεισιμο του κύκλου μιλάμε?
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Κ@φαλιτσα, ας μην είχες βάλει τον στοχ και θα σου λεγα τι θα άκουγες εδώ μέσα :D
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κοίτα να πάρεις διπλό στη Κρήτη με καλή εμφάνιση γιατί ο Κάναντι είναι ελεύθερος και θα περιμένει στο ακουστικό του , παρέα με Παντελίδη - Ουζουνίδη . Κι ο Τούντορ νομίζω διαθέσιμος είναι.

Το νου σου ομορφόπαιδο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”