PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν περιμένω από τους παίκτες να καταλάβουν, αλλά εγώ ακόμα θυμάμαι τον Σπάθα. Θυμάμαι καθαρά το που ήμουν, που καθόμουν, τι φορούσα, τι έπινα ενώ μας έκλεβαν το πρωτάθλημα.
Θυμάμαι ακόμα το γκολ-οφσάιντ του Ζιλμπέρτο για να βγει με το στανιό ο βάζελος στα προκριματικά τσουλού.
Θυμάμαι ακόμα τον τελικό του 2014, που μας γέμισαν κόκκινες στον ημιτελικό και ο βάζελος χαιρόταν που έριξε τέσσερα στον μισό ΠΑΟΚ.
Φυσικά θυμάμαι ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που άνοιξα την αθλητική εφημερίδα και διάβασα ότι ο βάζελος πήρε τον Σαλπιγγίδη για ένα κομμάτι ξερό ψωμί.
Και προφανώς θυμάμαι το τουπέ και την υπεροψία των βάζελων οπαδών απέναντι σε όλα αυτά. Αυτών που τώρα έχουν εξαφανιστεί και περιμένουν να ξαναπάρει μπρος η ομάδα τους για να εμφανιστούν και να μας ζαλίσουν τα αρχίδια με ιστορίες για μεγάλες ομάδες και κουραφέξαλα.
Δεν περιμένω από τους παίκτες μας να έχουν ιδέα για όλα αυτά. Θέλω όμως η π@@τσα που θα φάνε αυτοί οι σιχαμένοι σήμερα να τους μείνει αξέχαστη και να τους βουτήξει στην μιζέρια τους για άλλα τόσα χρόνια.
Εγω θυμαμαι και την αρπαγη του Δημοπουλου από το αεροδρομιο μια μερα πριν τον τελικο με τη Λαρισα…
Το ματς δεν θα είναι ευκολο….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Γι'αυτο θελω να δω τους παικταράδες μας να μπαινουν με το μαχαιρι στα δοντια και με ματια που γυαλιζουν!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!