Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ωραια παστα παικτη ο τζολης και απο οτι βλεπω τον βαζουν και γραμμη φετος , απο εκει που επαιζε καθαρα περιοχη, και τα παει και εξαιρετικα .. μακαρι να συνεχισει ετσι..
παλαιοτερα οταν εφυγε για γερμανια, ενας απο ΠΑΟΚ μου ειχε πει οτι χασαμε το μεγαλυτερο ταλεντο που εχουν βγαλει εβερ οι ακαδημιες.. για να δουμε..
Πολύ καλή όλη η άμυνα. Καλά τον Μιχαηλίδη τον ξέραμε. Αλλά οι Καλουτσικίδης (δεξί μπακ), Τάχατος (αρ. μπακ) και Παναγιώτου (δεξί στόπερ) με εξέπληξαν. Ο Πουρναράς δεν με έχει αρέσει σε κανένα αγώνα που τον είδα. Ο Πανίδης σήμερα έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και γενικά δεν φάνηκε. Τα στόπερ του ΠΑΟ ήταν πολύ καλά, ιδιαίτερα ο ξανθός (Αλβανός νομίζω).
Πολύ καλός ο τερματάς μας (Ταλιχμανίδης).
Ο Τσιγγάρας έχει κάνει και πολύ καλύτερα παιχνίδια, ενώ ο Τζόλης θα είναι, νομίζω, το next big thing του ΠΑΟΚ.
Κι ο Κιουσης που μπήκε στο β΄ έκανε δύο πολύ καλές επελάσεις από τα αριστερά.
Πέρυσι έπαιζαν στην Κ17 οι: Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Γροσδής και Τζόλης, όπως και ο αναπληρωματικός μας τερματοφύλακας (Μπαλωμένος) που είναι επίσης πολύ καλός.