Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Besuch 2

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Δεν είπα πουθενά να το παίξεις "μάγκας του χωριού". Δεν είπα πουθενά να "ανοίξεις κοντρα μαζί του". Δεν υπάρχει λόγος όσο δεν μου κλέβει κάτι. Ο γαύρος το έκανε (ααν το έκαναν οι Αγγελόπουλοι για αυτό) γιατί του στερεί τίτλους. Ισονομία θέλω...ούτε αδικία ούτε εύνοια.

Άλλο αυτό λοιπόν κι άλλο να δίνω μεροκάματο στα φιλαράκια του Β για να έχω πιθανή εύνοια. Ειμαι ΠΑΟΚ κι ότι λέμε κατά καιρούς κάποιοι από εμάς το εννοούμε.

Αν τα 40χιλ θα δίνονταν για εξαγορά σωτηρίας κι όχι για έναν καλό προπονητή χαίρομαι που δεν τα δώσαμε. Θα σωθούμε όπως σωθηκαμε πριν 12 χρόνια. Κ αν παλι δεν, θα είμαι οκ εγώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτό. ΠΑΟΚ πάνω από όλα, ποιος Βασιλακόπουλος; Καλύτερα Α2 με λεβεντιά, παρά Α1 με εύνοια και πουστιά.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Besuch 2 έγραψε: ..
Άλλο αυτό λοιπόν κι άλλο να δίνω μεροκάματο στα φιλαράκια του Β για να έχω πιθανή εύνοια. Ειμαι ΠΑΟΚ κι ότι λέμε κατά καιρούς κάποιοι από εμάς το εννοούμε.
Συμφωνώ!
Το να παρακαλαμε τον γέρο-Βασιλακοπ για εύνοια και να δεχτούμε προπονητή τον "εκλεκτό" του θα ήταν τεράστια ξεφτίλα.
Εδω και 3-4 χρόνια παλεύουμε με εχθρικές διαιτησίες (Τονυ, Τσαρουχα κλπ) και είμαστε μαθημένοι σε κακοτραχηλους δρόμους.
Κι οτι προκύψει.
"ΠΑΟΚ πάνω από όλα"! Συμφωνώ!!
hellrider

Δημοσίευση από hellrider »

Ακομα και αυτη η λογικη της ξεφτιλας δεν ξερω αν εχει καποια βαση....την χρονιά που τον εβαλε ο γέρος στην Εθνικη ειχε καταφερει να ριξει τον Απολλωνα Π. στην Α2 και την επομενη καταφερε παλι να κινδυνεψει η Λάρισα ενω ειχε καλο ροστερ.
Τι να τον κανεις τον περίγελο του καλοκαιριου,τον εθνικο ταβερνιαρη;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

hellrider έγραψε:Τα γραφομενα του marley4 αποδεικνυουν αυτο που ειχα γραψει λιγο πιο πανω....οσοι γυροφερνουν την κουβεντα στην προηγουμενη διοικηση θελουν να καλυψουν τις ευθυνες του ερασιτεχνη "που εφτασε στα ορια του"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαλιστα..

για πες μου εσυ αν αναλαβεις την καε με 1 εκ χρεη και χωρις εσοδα για φετος δεν φταιει η προηγουμενη?
επρεπε να μεινει η προηγουμενη διοικηση να μην κατεβασουμε ομαδα για να καταλαβεις τι εχει γινει?

τελος αυτο
μετα δεν ειπα πουθενα πως δεν εχει ευθυνη ο ΑΣ το θεμα ειναι γιατι δεν σταματησε τον κατηφορο και δεν ειναι ευκολο να εξηγηθει θα μιλαμε ωρες
...................................................................................................................................

ο ερασιτεχνης αν δεν κανω καποιο λαθος πρεπει βαση νομου να εχει ενα εκπροσωπο στην διοικηση 1 οχι κανενα η δυο

εσοδα δεν υπαρχουν
ο σαββιδης δινει 40χιλ καθε μηνα για εφορια
ο ασ πληρωνει ρευμα και λειτουργικα εξοδα
τα λεφτα απο αμοιριδη αλλους χορηγους και τα διαρκειας εχουν φυγει σε χρεη
ο ασ καλυπτει και αλλα εξοδα μικρα η εκτακτα
ΑΡΑ αν θες να παρεις προπονητη και παιχτες θα πληρωσεις με αερα κοπανιστο δηλαδη μελλοντικες χορηγιες η θα τα βαλει ο ΑΣ
εσοδα απο tv δεν εχουμε για φετος τα εχει δεσμευσει η προηγουμενη για χρωστουμενα

αυτη ειναι η κατασταση στην καε

μας σωζει μια μεγαλη χορηγια για την φανελα που ψαχνουν η να ανοιξει την κανουλα ο ιβαν μπροστα στον κινδυνο της καταστροφης
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Σε ευχαριστώ ρε marley.. μπέσα.

Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι στόχος της διοίκησης είναι να βγαίνει ο μήνας (ούτε 5άδα, ούτε 8άδα, ούτε 12άδα), αλλά δεν τα ξέραμε με λεπτομέρειες...
marley 4

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε ευχαριστώ ρε marley.. μπέσα.

Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι στόχος της διοίκησης είναι να βγαίνει ο μήνας (ούτε 5άδα, ούτε 8άδα, ούτε 12άδα), αλλά δεν τα ξέραμε με λεπτομέρειες...
δεν ειπα κανενα μυστικο γνωστα ειναι αυτα εχουν ειπωθει δημοσια απλα πρεπει να ενωσεις τα κοματια

θα πρεπει να υπολογιζεις πλεον και χρεη προς τον φλεβαρακη εχεις και ban...
υπαρχει κινδυνος σοβαρος να σωζεσαι αγωνιστικα αλλα να διαλυθει η ομαδα οικονομικα

για αυτο θελω μπιδη στον παγκο και να δωθουν τα χρηματα σε παιχτη

να βγει η κολοχρονια και να ψαχνουμε και διοικηση και χορηγους μαζι με ενα αγωνιστικο πλανο απο το καλοκαιρι και ελπιζουμε..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Διερωτώμαι τι από τα δύο δεν ισχύει...

1...Ο Σαββίδης δίνει 40.000 τον μήνα (άραγε για πόσους μήνες γίνεται/θα γίνεται, ακόμα, αυτό?), για εφορία...
2...Το ετήσιο μπάτζετ, επί 9ετίας, προηγούμενων διοικήσεων, πλην της τελευταίας χρονιάς, ήταν έως 500.000...

Υ.Γ. Τελικά, μήπως το μπάτζετ, που αναφέρθηκε ο Τέλης, "λεπτομερώς και με νούμερα", είναι "tax free"?
marley 4

goran 64 έγραψε:Διερωτώμαι τι από τα δύο δεν ισχύει...

1...Ο Σαββίδης δίνει 40.000 τον μήνα (άραγε για πόσους μήνες ακόμα γίνεται/θα γίνεται αυτό?), για εφορία...
2...Το ετήσιο μπάτζετ, επί 9ετίας, προηγούμενων διοικήσεων, πλην της τελευταίας χρονιάς, ήταν έως 500.000...

Υ.Γ. Τελικά, μήπως το μπάτζετ, που αναφέρθηκε ο Τέλης, "λεπτομερώς και με νούμερα", είναι "tax free"?
τα 40χιλ ειναι η συμφωνια κατσαρη ιβαν το καλοκαρι οταν (στην ουσια)δεν ειχαμε δικαιωμα να κατεβασουμε ομαδα
πληρωσε ο ιβαν εφορια ικα και θα πληρωνει μεχρι το τελος .. για του χρονου δεν ξερω

δεν λεει κατι λαθος ο τελης αλλα νομιζω 2 χρονιες ξεφυγε απο τα 500 απλα την τελευταια παραξεφυγε και εφτασε τα 800
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

marley 4 έγραψε:υπαρχει κινδυνος σοβαρος να σωζεσαι αγωνιστικα αλλα να διαλυθει η ομαδα οικονομικα

Αυτό είναι γνωστό και αντιληπτό από Σεπτέμβρη!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σε έναν απ τους 2 πρώτους φετινούς μας αγώνες, δεν θυμάμαι ποιον, ο σπήκερ της ΕΡΤ, ο Χατζηγεωργίου, ανέφερε ότι ο Ιβάν ανέλαβε να πληρώνει "τα σπασμένα", μέσω ένταξης της ΚΑΕ στον νόμο περί των 120 δόσεων...

Ξέρουμε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, τελικά, Marley?

Υ.Γ. Κάποιος είχε πει ότι θα το έψαχνε, επισταμένως, αλλά δεν θυμάμαι ποιος και δεν είδα να γράφεται κάτι....
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Ο Σκουρτοπουλος παιζει να ζητησε περισσοτερα απο τον ΠΑΟΚ απο οσα του δινει ο Σωληνας για την εθνικη.Σιγα τον Ποποβιτς.Ολοι οι Ελληνες διαθεσιμοι προπονητες πανω κατω στο ιδιο επιπεδο ειναι.Τι Μεξας,τι Σκουρτοπουλος.
hellrider

marley4 εχω πει πως δεν θα μπω σε μια κουβεντα(παλι) σχετικα με την προηγουμενη διοικηση....τα εχω χιλιογραψει.....αλλα ρε εσυ marley4 οταν μιλαμε για ευθυνες του ερασιτεχνη εσυ καταλαβαινεις σε σχεση με την προηγουμενη χρονια;
Δηλ. το οτι εχει βαλει 3 διοικησεις πρωτοδικειου και 11 χρονια τωρα δεν εχει παρουσιασει 1(ετσι για δειγμα) υποψηφιο ιδιοκτητη;
Οτι ηξερε απο το καλοκαιρι του 2018 οτι θα παραιτηθει ο ΜΠΑΝΕ και περιμενε μεχρι την 1η Ιουλιου του 2019 την παραιτηση ΜΠΑΝΕ για να κανει τις κινησεις δημιουργιας νεας διοικησης;

Κοιταξε marley4 ουτε η προηγουμενη διοικηση ειχε εσοδα....ολα με διακανονισμους και με "ενεσεις" χρηματοδότησης απο Σαββιδη,Αμοιριδη και λοιπους επιβιωνε η ομαδα. Το θεμα ειναι οτι επι της ουσιας απο τον Μαη η ομαδα ηταν χωρις διοικηση και η νεα διοικηση εκανε τις πρωτες της κινησεις αρχες Αυγουστου.
Η δημιουργια αυτου του επιπεδου ομαδας ειναι αποτελεσμα καθυστερησης και οχι χρηματων.....συν οτι ο ζουρνατζιδης ηταν υπ'ατμον και ο σταυροπουλος απων λογω προβληματος υγειας.
Δεν υπηρχαν ανθρωποι να "τρεξουν" την ομαδα και την ευθυνη γι'αυτο φερει 100% ο ερασιτεχνης και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Να σημειωθεί ότι στη ΓΣ του ΑΣ τον Μάιο (στην οποία ήμουν παρών), δεν ειπώθηκε ΚΑΜΙΑ ουσιαστική κουβέντα για τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Μα ΚΑΜΙΑ! Μόλις λύθηκε η συνεδρίαση, καναδυό είπαν "για το μπάσκετ δεν θα πούμε τίποτα;!" και απάντηση δεν πήραν. Γαλατσόπουλου παρόντος όλα αυτά...

Αρκέστηκε ο Κατσαρής σε 2 λόγια στα ΜΜΕ για την υπόθεση Καραμάνου...αυτό.
hellrider

Ρε εσυ Μπαρκαρουτσο δεκαρα δεν εδιναν εκει στον ερασιτεχνη για το μπασκετ....ειχαν τοσα χρονια το ΚΟΡΟΙΔΟ που ετρεχε και εριχνε τα μουτρα του να παρακαλαει Μαλελη,Κοντομηνα και Σαββιδη για κανενα φραγκο!
Goran64 αν στην 9ετια βαζεις και τις 2 χρονιες διοικησης Κανωτα τοτε εχεις λαθος. Με κανωτα τα μπατζετ ηταν πολυ πανω απο το 1 εκ. με τους πανακριβους(για τα δεδομενα μας) Παπαδοπουλο,μονρο,γκεργκορι,μαρσαλ και λοιπους!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”