Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Πρέπει να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει κάπως να μάθουν οι παίχτες και ο προπονητής τι λέγεται για αυτούς. Πρέπει να τους γ@μησουμε φέτος. Η φούτσα θα πονέσει απίστευτα πολύ. Τα έχουν στήσει όλα και πάλι μιλάνε τα τσουτσεκια. Αυτό ήταν και το μεγάλο θετικό του Λουτσεσκου. Επειδή ήταν χρόνια εδώ ένιωθε τι ακριβώς γίνεται.
καποια στιγμη ομως, πρεπει και μεις να τον βαλουμε στη θεση του τον λευτερακη. οχι απ το ινσταγκραμ εννοειται.
Πουτάνας γιος υφυπουργός.
Σάββα ψόφα μια ώρα νωρίτερα ρε πουστόγερε να ξεβρωμίσει ο τόπος. Κρίμα το οξυγόνο που χαλάς ρε σάπιε.
Σάββα ψόφα μια ώρα νωρίτερα ρε πουστόγερε να ξεβρωμίσει ο τόπος. Κρίμα το οξυγόνο που χαλάς ρε σάπιε.
Παραδοσιακά φωνάζει αυτός που δεν έχει τα κοζια.
Εγώ αυτό ξέρω.
Δεν δίνω καμία σημασία στον αυτοεξευτελισμο του αυγενακη. Δεν έχω να φοβηθω τίποτα από έναν τύπο που λέει αυτά που θέλει να ακούσει οτο αφεντικό.
Δεν μπορεί να κουνήσει την ΕΠΟ, δεν μπορεί να ξηλώσει το βαρ. Σκύλος που γαυγιζει....
Όσο τους ακούω μεγαλώνει η αισιοδοξία μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εγώ αυτό ξέρω.
Δεν δίνω καμία σημασία στον αυτοεξευτελισμο του αυγενακη. Δεν έχω να φοβηθω τίποτα από έναν τύπο που λέει αυτά που θέλει να ακούσει οτο αφεντικό.
Δεν μπορεί να κουνήσει την ΕΠΟ, δεν μπορεί να ξηλώσει το βαρ. Σκύλος που γαυγιζει....
Όσο τους ακούω μεγαλώνει η αισιοδοξία μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Συμφωνώ και πρέπει να είναι κάτι βαρύ αν ξεφύγει κι άλλο.. Εκτός αν περιμένουμε την έγκριση της Τούμπας.jibbie έγραψε:καποια στιγμη ομως, πρεπει και μεις να τον βαλουμε στη θεση του τον λευτερακη. οχι απ το ινσταγκραμ εννοειται.
Και έχει κι ο κος το δίκιο του.
- V-olakiotis
Στήνουν κλίμα γιατί φέτος ακόμα υπάρχουν ξένοι διαιτητές και το πράγμα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς.
Από του χρόνου αν φύγουν οι ξένοι διαιτητές τα χειρουργεία θα θυμίσουν αξέχαστες εποχές.
Αυτές οι κουφάλες οι μακεδονομάχοι βουλευτές της Β. Ελλάδας έχουν φωνή ή είναι όλα οκ επειδή βγαλαμε τον Κούλη;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Από του χρόνου αν φύγουν οι ξένοι διαιτητές τα χειρουργεία θα θυμίσουν αξέχαστες εποχές.
Αυτές οι κουφάλες οι μακεδονομάχοι βουλευτές της Β. Ελλάδας έχουν φωνή ή είναι όλα οκ επειδή βγαλαμε τον Κούλη;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Sick Bastard
Ακομα και να φυγουν οι ξενοι διαιτητες, θα μας εχει μεινει το βαρ και αυτο ειναι το πιο βασικο. Με βαρ δεν μπορουν να κρυφτουν. Δεν γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη να καθαρισει ενα συστημα 30 και βαλε ετων. Το βαρ και τα ματια μας. Μπορει να μην υπαρξει ποτε το 50-50, αλλα θα ξερουν οτι τους βλεπουμε πλεον και οτι καθε εσκεμμενο λαθος δεν θα μπορει να παρουσιαστει σαν ανθρωπινο. Με την εικονα του βαρ πλεον μπορεις να τους ξεφτιλισεις στον ουδετερο παρατηρητη και να παρεις με το μερος σου την κοινη γνωμη.
ναι φετος τους βλεπουμε πραγματικα χεσμενους πανω τους που τους βλεπουμε..ειδικα στο τηγανι, δεν τολμουν να κανουν καμια μλκια..τα δινουν ολα!
Απαντήθηκε σήμεραSick Bastard έγραψε:Πάρα πολύ καλή ερώτηση
- Sick Bastard
Ποιος ειναι αυτος ο ιος ο Sudikobi
ρε παιδια που "χτυπησε" την καημενη την γενικη γραμματεια αθλητισμου και μπορει λεει να "χαθηκαν" και καποια εγγραφα. Τετοιους κομπογιαννιτες πραγματικα δεν θυμαμαι αλλη φορα.

- navigator11