21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Κλασσικό ξεκίνημα mpi ο παίκτης φορμάρεται μετά το Νοέμβρη κάθε χρονιά. φέτος έχει παίξει καλά μόνο σε ένα ματς. Στο Περιστέρι ιδιαιτέρως , κατέστρεψε όλες τιε επιθέσεις που ήρθαν στα πόδια του. Χρειάζεται ξεκούραση . Απλά είναι ντεφορμέ όλοι οι αντικαταστάτες του. Και ο Πέλκας και ο Ακπομ. Εκτός και αν μπει ό Στοχ εκεί. Και αριστερά ποιός ? Δύσκολα να εμπιστευτεί Λάμπρου. Χτες πάντως στο β ημίχρονο ήταν καλός.Αν επανέλεθει κανονικά ο αρχηγός και αν αρχίζει να υπολογίζει Λάμπρου τότε θα έχει και ανατικαταστάτες.
Υπομονη μαγκες.Στους τιτλους που θα σηκωσουμε ΜΒΠ θα ειναι.Γαμησε τους Diego..
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλύτερος ήταν στο Βόλο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θα ανέβει κ άλλο.
Όλες οι άμυνες προσαρμοσμένες πάνω του. Κι με τα περισσότερα κλοτσιδια εναντίον του. Διαφωνο κάθετα ότι είναι κακος.
- Mauricio-8-
Παίξε ένα ματς τέλειο αυτό στις 2/12 στο Καραισκακη.Σε εκεινο το ματς θέλω να σε δω όπως στα ματς με τον Αγίαξ!
Ντιέγκο το βίντεο με τον εύζωνα που γλίστρησε και έπεσε στην παρέλαση δεν έπρεπε να το κοινοποιήσεις στα social media.
Κρίμα γιατί πίστευα πως εκτός από ταλαντούχος αθλητής είσαι και έξυπνος άνθρωπος αλλά...
Κρίμα γιατί πίστευα πως εκτός από ταλαντούχος αθλητής είσαι και έξυπνος άνθρωπος αλλά...
Και τι έγινε ανθρώπινο είναι, που έπεσε ο ευζωνας, και που βγήκε στο ίντερνετ δεν νομίζω να θίχτηκε κάποιος.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε εμένα με στεναχώρησε που είδα τον τσολιά μας να πέφτει.
Με στεναχώρησε γιατί μπορώ να μπω στο μυαλό του.
Με στεναχώρησε γιατί δεν του άξιζε να μείνει για πάντα αποτυπωμένη αυτή η εικόνα.
Όσοι έχουν υπηρετήσει σε ειδικά τμήματα του Στρατού θα καταλάβουν τι εννοώ.
Με στεναχώρησε γιατί μπορώ να μπω στο μυαλό του.
Με στεναχώρησε γιατί δεν του άξιζε να μείνει για πάντα αποτυπωμένη αυτή η εικόνα.
Όσοι έχουν υπηρετήσει σε ειδικά τμήματα του Στρατού θα καταλάβουν τι εννοώ.