Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Για να μην ενθουσιάζεστε που φτάσαμε τους 42 σερί αγώνες αήττητοι να θυμίσω οτι και τα σκουλίκια θα έχουν να λένε οτι συμπλήρωσαν άλλη μια εβδομάδα αήττητοι εντός έδρας στην Ευρώπη 

Επαγγελματική νίκη σε μάτς όπου καθαρά προσέξαμε τους γρήγορους του Βόλου να μήν βγαίνουν πίσω από τα αμυντικά χάφ και να μήν βγαίνουν στο ένας με έναν με τους αμυντικούς μας.
Θετικό: η απότομη αλλαγή ταχύτητας μεσοεπιθετικά, που έφερε και τα 2 γκόλ. Είναι κάτι που δέν το βλέπαμε πέρυσι. Φέτος πιάνουμε τους αντιπάλους ανέτοιμους και βγάζουμε φάσεις από το τίποτα.
Αρνητικό: υπάρχουν χώροι μεταξύ του μπάκ 4 και των αμυντικών χάφ, στα πέριξ της περιοχής, χώροι που αργούμε να γεμίσουμε, ή ξεχνάμε με απίστευτη χαλαρότητα. Ολες οι φάσεις βγαίνουν όταν ο αντίπαλος πάρει την μπάλα σε αυτές τις περιοχές, κερδίσει φάουλ, πάει στο 1 με 1. Σίγουρα αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν έχουμε καθαρόαιμο αμυντικό χάφ σε αυτούς τους αγώνες.
Θετικό: η απότομη αλλαγή ταχύτητας μεσοεπιθετικά, που έφερε και τα 2 γκόλ. Είναι κάτι που δέν το βλέπαμε πέρυσι. Φέτος πιάνουμε τους αντιπάλους ανέτοιμους και βγάζουμε φάσεις από το τίποτα.
Αρνητικό: υπάρχουν χώροι μεταξύ του μπάκ 4 και των αμυντικών χάφ, στα πέριξ της περιοχής, χώροι που αργούμε να γεμίσουμε, ή ξεχνάμε με απίστευτη χαλαρότητα. Ολες οι φάσεις βγαίνουν όταν ο αντίπαλος πάρει την μπάλα σε αυτές τις περιοχές, κερδίσει φάουλ, πάει στο 1 με 1. Σίγουρα αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν έχουμε καθαρόαιμο αμυντικό χάφ σε αυτούς τους αγώνες.
- NIKOS_PAOK04
Το ματς δεν σηκώνει πολύ συζήτηση και αν ο ΠΑΟΚ δεν χαλάρωνε μετά το 0-2 θα μιλούσαμε για ματς με 1-2 τελικές απέναντί μας.Αυτό που έχει αρχίσει να με «φτιάχνει» είναι ότι ο ΠΑΟΚ πέρα από την διακοπή του γύρω γύρω που παίζαμε πέρσι με μια ανούσια τις περισσότερες φορές κατοχή που σπάνια κατέληγε σε τελικές είναι αυτό το ποδοσφαιρικό ξέσπασμα που βγάζει 4-5 φορές σε κάθε αγώνα η ομάδα και όταν αυτό ξεπεράσει τις 10 θα μιλάμε για μπαλάρα. Αυτές οι 4-5 φάσεις είναι που βλέπεις την δουλειά στην προπόνηση να περνάει μπροστά στα μάτια σου με τον αντίπαλο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στην ταχύτητα και την ακρίβεια των συνδυασμών και να καταλήγει συνήθως σε μια καλή τελική.
Αυτό με τα off-side εντωμεταξύ έχει πολύ πλάκα και πάλι οι επόπτες έκαναν 3 κραυγαλέα λάθη εναντίον μας και τελικά πιστεύω πως οι Έλληνες διαιτητές δεν μπορούν να παίξουν στην ταχύτητα που θέλει και μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ
Αυτό με τα off-side εντωμεταξύ έχει πολύ πλάκα και πάλι οι επόπτες έκαναν 3 κραυγαλέα λάθη εναντίον μας και τελικά πιστεύω πως οι Έλληνες διαιτητές δεν μπορούν να παίξουν στην ταχύτητα που θέλει και μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ
Magpies4
«Τελικά πιστεύω πως οι Έλληνες διαιτητές δεν μπορούν να παίξουν στην ταχύτητα που θέλει και μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ»
Μάλλον δεν τους... επιτρέπεται.
«Τελικά πιστεύω πως οι Έλληνες διαιτητές δεν μπορούν να παίξουν στην ταχύτητα που θέλει και μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ»
Μάλλον δεν τους... επιτρέπεται.
Άλλο ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα .Ανεβάζουμε στροφές πλέον όλοι ,ομάδα ,διοίκηση ,φίλαθλοι .Περιμένουμε με ετοιμότητα και επαγρύπνηση τον Παναθηναϊκό .Πάμε για μια ακόμη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι .Π.Α.Ο.Κ. το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει . :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:

Στα θετικά του αγώνα η βελτίωση που εμφανίζει η ομάδα αργά αλλά σταθερά. Αν και το επίπεδο του αντιπάλου δεν βοηθάει για σωστά συμπεράσματα, η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το 0 στην άμυνα δείχνουν ότι ανεβαίνει η ομάδα. Πριν ένα μήνα με αντιπάλους χειροτερους του Βόλου τρώγαμε τα νύχια μας στις καθυστερήσεις μήπως γίνει καμία στραβή. Πάντως ο Μπεος έχει ικανότητα να βρίσκει λαβρακια από τα αζήτητα και να φτιάχνει αξιομαχες ομάδες από το μηδέν.
- Μπαρκαρούτσος
ΑΠΟΨΕ 23:59 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ PAOK TV!!!!
Πληροφορίες εδώ:
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... -paokmania
Συμμετοχές εδώ:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 9#p1630949
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΠΟΣΤΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ
ΟΧΙ 2ο ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ!
Αν ξανακάνετε όμως ΕΝΑ, είναι δεκτό.
Πληροφορίες εδώ:
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... -paokmania
Συμμετοχές εδώ:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 9#p1630949
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΠΟΣΤΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ
ΟΧΙ 2ο ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΑ!
Αν ξανακάνετε όμως ΕΝΑ, είναι δεκτό.
- ΑποστόληςΑ
Καλή εμφάνιση από την ομάδα, επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας. Μεσοεπιθετικά η ομάδα αρχίζει να βγάζει αυτοματισμούς και φαίνεται να έχει πολλές επιλογές ανάπτυξης. Αμυντικά η ομάδα είναι πιο ήρεμη και καλύτερα στημένη με συγκροτημένη κίνηση. Ατομικά τώρα, ο Ζιβκοφιτς φαίνεται να έχει φέρει μία ηρεμία στην αμυντική γραμμή που έλειψε στις πρώτες φετινές εμφανίσεις του Πασχαλάκη. Για τον Ιγκανσον θα διαφωνήσω με τους περισσότερους, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, καλύτερες από τον Βαρέλα, αλλά σε σχέση με αυτόν φυσικά υστερεί στο ένας με έναν. Θα βασιστούμε σε αυτόν, καθώς ο Βαρέλα με το επιβαρυμένο κορμι του δύσκολα θα βγάζει συνεχόμενους αγώνες. Ο Αουγκούστο δεν είναι για πολλά και θα πρέπει να καταλάβει ότι στη θέση που παίζει κουβαλημα της μπάλας και λάθη δεν συγχωρούνται. Τέλος ο Μπισε για μένα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, άλλωστε το επιβεβαιώνει και ο Φερέιρα με την επιμονή του σε αυτόν. Μόνιμη πηγή κινδύνων, αστείρευτες εμπνεύσεις, δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα. Μπόνους το πέναλτι στον Πέλκα για να βρει ψυχολογία, κανονικά θα έπρεπε να το πάρει ο Σβιντε καθώς είναι πρώτος σκόρερ. Ο ακπομ έχει βγει εκτός ρυθμου, ίσως δούμε κάτι τον Ιανουάριο για έναν από τους δύο.
Τέλος το ματσάκι για την Κούλα σήμερα είναι ουσιαστικά do or die καθώς με ήττα είναι ,μειον 6 από εμάς και μείον 8 από γαύρο, όποτε αντίο CL. Για να δούμε..
Τέλος το ματσάκι για την Κούλα σήμερα είναι ουσιαστικά do or die καθώς με ήττα είναι ,μειον 6 από εμάς και μείον 8 από γαύρο, όποτε αντίο CL. Για να δούμε..
θα μου επιτρέψετε ένα off topic παίδες, διότι δεν θα ήθελα να ανοίξει σχετικό θέμα αν δεν υπάρχει όντως ενδιαφέρον.
Τους εντός έδρας, τους βλέπω στο γήπεδο (κάτοχος διαρκείας).
Τους εκτός, στου πατέρα μου που έχει συνδρομή.
Σε κάθε αγώνα λοιπόν, έχω την ίδια συζήτηση με τον πατέρα μου.
''Από ποιόν θα προτιμούσαμε να χαθεί το σερί αήττητου'';
Κάποια στιγμή, θα χάσουμε (εύχομαι να είναι πολύ μακρινή αυτή η στιγμή).
Είναι αναπόφευκτο.
Από ποιον θα προτιμούσαμε να χαθεί το σερί;
Από έναν δυνατό αντίπαλο, που θα παίξει μπαλάρα και θα μας κερδίσει δίκαια;
Από έναν τυχερό αντίπαλο, που ενώ θα τον έχω κλείσει στην εστία, με σωρεία ευκαιριών, αυτός θα σκοράρει
με μια αντεπίθεση;
Από έναν κακό διαιτητή που με τα σφυρίγματά του δεν θα μου επιτρέψει να κερδίσω έναν κατά πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο;
Από έναν αντίπαλο που με ανέντιμα μέσα μου κλέψει την νίκη;
Ίσως θα είχε ενδιαφέρον να μοιραστούμε τις απόψεις μας σε αυτό το θέμα.
Αν συμφωνείτε, ανοίγουμε ένα σχετικό θέμα.
Τους εντός έδρας, τους βλέπω στο γήπεδο (κάτοχος διαρκείας).
Τους εκτός, στου πατέρα μου που έχει συνδρομή.
Σε κάθε αγώνα λοιπόν, έχω την ίδια συζήτηση με τον πατέρα μου.
''Από ποιόν θα προτιμούσαμε να χαθεί το σερί αήττητου'';
Κάποια στιγμή, θα χάσουμε (εύχομαι να είναι πολύ μακρινή αυτή η στιγμή).
Είναι αναπόφευκτο.
Από ποιον θα προτιμούσαμε να χαθεί το σερί;
Από έναν δυνατό αντίπαλο, που θα παίξει μπαλάρα και θα μας κερδίσει δίκαια;
Από έναν τυχερό αντίπαλο, που ενώ θα τον έχω κλείσει στην εστία, με σωρεία ευκαιριών, αυτός θα σκοράρει
με μια αντεπίθεση;
Από έναν κακό διαιτητή που με τα σφυρίγματά του δεν θα μου επιτρέψει να κερδίσω έναν κατά πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο;
Από έναν αντίπαλο που με ανέντιμα μέσα μου κλέψει την νίκη;
Ίσως θα είχε ενδιαφέρον να μοιραστούμε τις απόψεις μας σε αυτό το θέμα.
Αν συμφωνείτε, ανοίγουμε ένα σχετικό θέμα.
- V-olakiotis
Αντί να ονειρευομαστε που θα φτάσει το αήττητο να σκεφτομαστε ποιος θα το σπάσει;
ΠΑΣΟΚ είμαστε;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΠΑΣΟΚ είμαστε;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Θέλω να περάσουμε τους 60 αγώνες αητητοι για να σπάσουμε κάθε ρεκόρ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι μόνες πιθανές έδρες να χάσουμε φέτος είναι το σαραιταύλι και η σκουληκοφωλειά.. Αν δεν χάσουμε σε αυτές του χρόνου πάλι...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στην σκουλικοφωλια φέτος θα φάνε μια φουτσα που δεν έχει υπάρξει στα χρονικά.. δωράκι για το Χ της Τούμπας.