ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ, 26/10 - 19:30, NOVASPORTS
-
- navigator11
Re: ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ, 26/10 - 19:30, NOVASPORTS
Ένα στ' αρκίντια μας, φρονώ, ταιριάζει για πάντα ... υπομονετικό εδώ μέσα.
- ΑποστόληςΑ
μετροσπορτ
Ο Αμπέλ Φερέιρα το... σκέπτεται για το βασικό σχήμα, περισσότερο σε ό,τι αφορά 1-2 θέσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Στα γκολπόστ αναμένεται να κάτσει για τέταρτο συνεχόμενο ματς ο Ζίβκοβιτς, την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Ινγκασον, Κρέσπο, Μάτος και Γιαννούλης και αμυντικά χαφ λογικά θα παίξουν οι Μίσιτς και Αουγκούστο. Δεξιά αναμένεται να παίξει ο Λημνιός, αριστερά ο Στοχ και πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι ο Πέλκας ή ο Μπίσεσβαρ.
Όπως ακριβώς το είπα. Πάμε για ένα επαγγελματικά χαλαρό διπλό.
Η σφίνα προβλέπει Εσίτι αντί για Ντούγκλας και Πέλκα πίσω από το φορ.
Ο Αμπέλ Φερέιρα το... σκέπτεται για το βασικό σχήμα, περισσότερο σε ό,τι αφορά 1-2 θέσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή. Στα γκολπόστ αναμένεται να κάτσει για τέταρτο συνεχόμενο ματς ο Ζίβκοβιτς, την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Ινγκασον, Κρέσπο, Μάτος και Γιαννούλης και αμυντικά χαφ λογικά θα παίξουν οι Μίσιτς και Αουγκούστο. Δεξιά αναμένεται να παίξει ο Λημνιός, αριστερά ο Στοχ και πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι ο Πέλκας ή ο Μπίσεσβαρ.
Όπως ακριβώς το είπα. Πάμε για ένα επαγγελματικά χαλαρό διπλό.
Η σφίνα προβλέπει Εσίτι αντί για Ντούγκλας και Πέλκα πίσω από το φορ.
-
- NIKOS_PAOK04
Αυτό με τους δανεικούς που έκανε και κάνει ο γαύρος δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα με τους 6 όταν το σύνθημα του ΠΑΟΚ είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ Ο Βόλος πήρε 6 δανεικούς με ...
Διαμαντή,Λύρατζη,Τσαούση,Μπαλογιάννη από την Κ19
και Μελίσσα ,Μυστακίδη
Ο ΠΑΟΚ και ο Φερέιρα έχουν θεωρειτικά στο ρόστερ μας τους Γαϊτανίδη-Μηχαηλίδη-Παπαδόπουλο από την ίδια Κ19 (θυμίστε μου πότε έπαιξαν) και Βέρνμπλουμ,Μαουρίσιο,Βιερίνια,Ελ Καντουρί και Πέλκα συνεχώς τραυματίες δεν θυμάμαι να αναρωτηθήκαμε αν έχουμε 18αδα ίσα ίσα δεν έχει μπει ο Λ¨΄αμπρου σε αυτήν και γκρινιάζουμε.
Τώρα αν ο Μπέος στήριξε την ομάδα του στα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα «κάψει» στιγματίζοντας τα σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δηλαδή αν είναι υπαίτιοι για την ήττα της ομάδας που αγωνίζονται τώρα ή για την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα που έχουν συμβόλαιο,τα μεγάλα λόγια να δείξουμε την αξία μας για να αναγκάσουμε τον προπονητή να μας σκεφτεί δεν υπάρχουν ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ ποτέ και πουθενά να είχαμε να λέγαμε.
Ο Μπέος ήξερε ότι χρειασθεί η ομάδα του να παίξει με τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να έχει θωρακίσει το ρόστερ του καλύτερα όπως το έκανε ο Ατρόμητος όντας η μια ομάδα από τις 4 που έκοψαν βαθμούς στην περσινή πορεία.
Λοιπόν στο 60-65 μπαίνει ο Μάνος στον αγώνα γαύρος - ΟΦΗ θυμίστε μου πόσες τελικές είχε ο ΟΦΗ πριν και πόσες μετά με το δεδομένο ότι ο γαύρος για κάποιον λόγο είχε σκάσει και δεν μπορούσε να ανέβει το κέντρο
Εγώ βλέποντας να μπαίνει ο Μάνος ήμουν σίγουρος για την εξέλιξη του Ματς εσείς ΟΧΙ ? Μου θύμισε Τερζή η φάση που ο Σκώληξ χάνει μια ευκαιρία βγαίνοντας στην κόντρα στο 25' περίπου και ο Τερζής (εμείς το μάθαμε μέσω σπίκερ) λέει στην ομάδα του να κατεβάσει ρυθμό γιατί αυτός ο ρυθμός βολεύει τον γάυρο....
Στο 35' το ματς ήταν 1-2 και στο δεύτερο ημίχρονο οι τελικές εξαφανίστηκαν
Λοιπόν δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ συμφωνώ ότι οι δανεικοί δεν πρέπει να παίζουν απέναντι στην ομάδα που έχουν συμβόλαιο γιατί σε κάθε περίπτωση θα βγουν χαμένοι άρα ή κάνεις αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ ή σταματάς τους δανεισμούς πράγμα που θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία
Διαμαντή,Λύρατζη,Τσαούση,Μπαλογιάννη από την Κ19
και Μελίσσα ,Μυστακίδη
Ο ΠΑΟΚ και ο Φερέιρα έχουν θεωρειτικά στο ρόστερ μας τους Γαϊτανίδη-Μηχαηλίδη-Παπαδόπουλο από την ίδια Κ19 (θυμίστε μου πότε έπαιξαν) και Βέρνμπλουμ,Μαουρίσιο,Βιερίνια,Ελ Καντουρί και Πέλκα συνεχώς τραυματίες δεν θυμάμαι να αναρωτηθήκαμε αν έχουμε 18αδα ίσα ίσα δεν έχει μπει ο Λ¨΄αμπρου σε αυτήν και γκρινιάζουμε.
Τώρα αν ο Μπέος στήριξε την ομάδα του στα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ αυτό δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα «κάψει» στιγματίζοντας τα σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δηλαδή αν είναι υπαίτιοι για την ήττα της ομάδας που αγωνίζονται τώρα ή για την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα που έχουν συμβόλαιο,τα μεγάλα λόγια να δείξουμε την αξία μας για να αναγκάσουμε τον προπονητή να μας σκεφτεί δεν υπάρχουν ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ ποτέ και πουθενά να είχαμε να λέγαμε.
Ο Μπέος ήξερε ότι χρειασθεί η ομάδα του να παίξει με τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να έχει θωρακίσει το ρόστερ του καλύτερα όπως το έκανε ο Ατρόμητος όντας η μια ομάδα από τις 4 που έκοψαν βαθμούς στην περσινή πορεία.
Λοιπόν στο 60-65 μπαίνει ο Μάνος στον αγώνα γαύρος - ΟΦΗ θυμίστε μου πόσες τελικές είχε ο ΟΦΗ πριν και πόσες μετά με το δεδομένο ότι ο γαύρος για κάποιον λόγο είχε σκάσει και δεν μπορούσε να ανέβει το κέντρο
Εγώ βλέποντας να μπαίνει ο Μάνος ήμουν σίγουρος για την εξέλιξη του Ματς εσείς ΟΧΙ ? Μου θύμισε Τερζή η φάση που ο Σκώληξ χάνει μια ευκαιρία βγαίνοντας στην κόντρα στο 25' περίπου και ο Τερζής (εμείς το μάθαμε μέσω σπίκερ) λέει στην ομάδα του να κατεβάσει ρυθμό γιατί αυτός ο ρυθμός βολεύει τον γάυρο....
Στο 35' το ματς ήταν 1-2 και στο δεύτερο ημίχρονο οι τελικές εξαφανίστηκαν
Λοιπόν δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ συμφωνώ ότι οι δανεικοί δεν πρέπει να παίζουν απέναντι στην ομάδα που έχουν συμβόλαιο γιατί σε κάθε περίπτωση θα βγουν χαμένοι άρα ή κάνεις αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ ή σταματάς τους δανεισμούς πράγμα που θα ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία
- NIKOS_PAOK04
Wonderland έγραψε:Taseos έγραψε:Καλα αυτοι υποτιθεται οτι δεν ασχολουνται με τον ΠΑΟΚακο αλλα 100 ποστ αντεχουν να κανουν για να πουν τα δικα τους.
Τι να πω για σενα, αυτό καταλαβες....καθομουνα ενα χρονο μεροδουλι μεροφαι να φτασω τα 100 ποστ να λεω τα δικα μου. Μαλιστα, μιλαμε ειχα σχεδιο οχι αστεια.Αφου σκεφτηκες αυτην την μεγα εξυπναδα σε ρωταω: Ειναι δλδ φυσιολογικό μια ομαδα, οποιαδηποτε, να δινει 6 δανεικους παιχτες σε αλλη ομαδα στην ιδια κατηγορια; Οποια ομαδα να ναι κι αυτη, ποσω μαλλον ο ΠΑΟΚ, που το πρωτο πραγμα που ενδιαφερει τον ΠΑΟΚτση ειναι το κουτελο καθαρο και το κεφαλι ψηλά., οι τιτλοι ερχονται μετα αλλα μαλλον ειστε νεοκοποι που εχετε καλο-μαθει στις νικες.
Δεν εχει να κανει με το περσυνο πρωταθλημα, ουτε με παρί ουτε με λοιπες ιστοριες. Αν το θεωρειτε φυσιολογικό, το χουμε χασει το παιχνιδι οπαδικα για τα καλά.
Φίλε μου πότε ο ΠΑΟΚ ήταν σε θέση να δώσει δανεικούς ?
Όταν σου έπαιρναν τον Δημόπουλο μέσα από το αεροπλάνο ? όταν σου έπερναν ότι καλό έβγαζες ?
ή όταν ξεπουλούσες Βιερίνια και Σταφυλίδη γιατί θα σε έτρωγαν τα χρέη ?
Μην γράφετε βαρύγδουπα πράγματα χωρίς λόγο.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τους τίτλους και πόσο μάλλον αυτούς που ψηλόχοντρόεννοείς ότι πάμε να πάρουμε ή πήραμε !!!! Ο ΠΑΟΚ ακριβώς το αντίθετο κάνει μη επιτρέποντας τους δανεικούς να παίξουν απέναντι του δεν αφήνει να μπουν σύννεφα στην απόδοση του αντιπάλου.-
Το μόνο μη φυσιολογικό είναι πράγματι το πλήθος (6) και πράγματι ακούγετε μεγάλο ,αλλά μιλάμε για 4 παιδιά 19 χρονών που γνωρίζαμε πως δύσκολα θα παίξουν όλοι μαζί και ο κυρίως λόγος παραχώρησης ήτανε να μην μείνουν ανενεργά.
- john4serres
Παλικάρια, ξέρετε καθόλου που θα μπορούσα να δω τον αγώνα στο εξωτερικό? Είμαι Νάπολι, Ιταλία. Θυμάμαι πέρυσι πως η ΠΑΕ έδινε επιλογή να το δεις με pay per view.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κοψτε χαρακτηρισμους αμεσα, και οποιος το ξανακανει θα φευγει βδομαδα+
Η με θεωρειτε πολυ μαλακα, ή δεν εγινα κατανοητος. ΤΕΛΟΣ το witch hunting. Taseos δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις νομιζω
Μαυρο Χιονι έγραψε:Η αθλητική ζώνη jpaok είναι μια καλή αρχή
Thanks για την απάντηση. Αυτό τι είναι? site?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρόγραμμα είναι στον υπολογιστή. Ψάξτο στα αγγλικά και κατέβασε το. Λογικά θα το έχει εκεί