ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ, 26/10 - 19:30, NOVASPORTS
-
Re: ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ, 26/10 - 19:30, NOVASPORTS
Σκοπεύει να πάει κάποιος από εδώ στο Βόλο?? Ξέρω ότι είμαι καινουριος εδώ αλλά για να μοιράσουμε τα έξοδα το λέω πάμε και με το δικό μου δεν με νοιάζει
Εδώ ρε περαστικός ήταν ο άλλος με το 12 έξω από την Τούμπα και τον έβγαλαν στημένο.
Έχουμε απέναντι μας συμμορία, σκέψου να κάνει λάθος ένας δανεικός, ενώ παίζει αντίπαλος μας τί έχουν να πουν οι συμμορίτες
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε απέναντι μας συμμορία, σκέψου να κάνει λάθος ένας δανεικός, ενώ παίζει αντίπαλος μας τί έχουν να πουν οι συμμορίτες
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου κάνει εντύπωση που ο μπεος σε όλες τις δηλώσεις του αυτη την εβδομάδα αναφέρεται στην προσοχή των φιλάθλων στο ματς του Σαββάτου...και λέει για την αστυνομία και τα χημικά. Θέλει πολύ προσοχή
Re: ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ, 26/10 - 19:30, NOVArSPORTS

Sick Bastard έγραψε:Δεν υπάρχουν φιλικά σωματεία.giapas έγραψε:Φιλικό σωματείο είναι λογικά ο Βόλος.
Ή είσαι ΠΑΟΚ ή δεν είσαι.
Δεν ήμαστε ''ο Ηρακλής του Χατζηπαναγή'', ευχάριστοι αλλά ακίνδυνοι, ούτε ο ''Σύλλογος Κυριών για την Αποκατάσταση του Ιερού Ναού των Αγιών Ασωμάτων'' για να μας καλούνε οι ''Φίλοι της Μουσικής Δωματίου Αλμυρού Βόλου'' για πτιφουριάκια και τσαϊ.
Πάμε με προσοχή, να πάρουμε το διπλό, δεν ανοίγει μύτη κι επιστροφή στη βάση.
Πάντως αυτοί οι ΑΡΔ είναι τρις λαλούν και δύο χορεύουν !
Ο ένας γράφει άσπρο ο άλλος μαύρο με την ίδια σιγουριά και οι δύο !!!
Δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα !
εγώ στο ματς την Κυριακή θα ήθελα μέσα βασικό ΑΚΠΟΜ ΚΑΙ ΕΣΊΤΙ για να έχουν ρυθμό για την συνέχεια
Αν ηθελε να τιμωρηθουμε δεν θα μιλουσε καθολου.Οντως,ειναι πολυ ευκολο να υπαρξει μπαχαλο και τιμωρια εδρας με τον βαζελο,αν μαζευτουν τζαμπατζηδες και πεσουν δακρυγονα.Κανονιστε να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας...laska4 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που ο μπεος σε όλες τις δηλώσεις του αυτη την εβδομάδα αναφέρεται στην προσοχή των φιλάθλων στο ματς του Σαββάτου...και λέει για την αστυνομία και τα χημικά. Θέλει πολύ προσοχή
ΑΚΟΥΕΙ Η ΠΑΕ;
- Μπαρκαρούτσος
psiras67 έγραψε:Πάντως αυτοί οι ΑΡΔ είναι τρις λαλούν και δύο χορεύουν !

- ΑποστόληςΑ
Αν ο Αμπελ ακολουθησει τη συνθεση που θα του πω θα εχουμε ενα επαγγελματικο 0-2.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Της προηγουμενης Κυριακης, με μονη ισως αλλαγη τον Πελκα αντι του Μπισε.
- NIKOS_PAOK04
Αν ο Βόλος παίξει με τόσες πολλές αλλαγές όσες ακούγονται τότε νομίζω πως το ματς θα γύρη τελείως προς το μέρος μας και θα γίνει κάτι σαν παράσταση για έναν ρόλο.
Το ματς έχει παγίδες αν κατέβουμε με την βεβαιότητα της νίκης πράγμα που δεν φαίνεται στον ΠΑΟΚ σε κανένα ματς.
Καλή θα είναι μια νίκη με μια καλή εμφάνιση για να δούμε το γαύρο-χάρτινο ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού μπορούμε να πιάσουμε την κορυφή.
Το ματς έχει παγίδες αν κατέβουμε με την βεβαιότητα της νίκης πράγμα που δεν φαίνεται στον ΠΑΟΚ σε κανένα ματς.
Καλή θα είναι μια νίκη με μια καλή εμφάνιση για να δούμε το γαύρο-χάρτινο ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού μπορούμε να πιάσουμε την κορυφή.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εδώ αμφιβάλω αν ο Βόλος καταφέρει να κατεβάσει 18αδα.. ήδη εκτός οι 6 δικοί μας, ο τιμωρημένος Μουνιθ ενώ αμφίβολος είναι και το βασικό τους στόπερ ο Δημόπουλος..
πανελλήνια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ γιορτή θα είναι
κατηφορίζουν οι βόρειοι, ανηφορίζουν τα αλάνια του νότου
γούστα πολλά
κατηφορίζουν οι βόρειοι, ανηφορίζουν τα αλάνια του νότου
γούστα πολλά
- navigator11
Θα παίξουμε και Δευτέρα, κατ' εντολή Φαπβγενάκη, σε περίπτωση που ούτε το Σάββατο ούτε την Κυριακή μπορέσει ο μπεος να μας πάρει ισοπαλία.psiras67 έγραψε:εγώ στο ματς την Κυριακή θα ήθελα μέσα βασικό ΑΚΠΟΜ ΚΑΙ ΕΣΊΤΙ για να έχουν ρυθμό για την συνέχεια