PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Είναι θέμα τύχης. Όταν ο σερβερ δεν μπορεί να αντέξει τις συνδέσεις κόβει τυχαία κάποιες για να μπορεί να εξυπηρετήσει τις υπόλοιπες. Σε μια καλοσχεδιασμένη εφαρμογή αυτό θα έπρεπε να λύνεται αυτόματα με την διάθεση νέων πορων. Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν είναι γεγονός. Δεν υπάρχει καλό scaling στην εφαρμογή.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστά!!!
Δημόσιο κάψιμο των συνδέσεων!!!!
Περα από την πλάκα πρέπει να στείλουν όλοι τα προβλήματα που είχαν σήμερα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημόσιο κάψιμο των συνδέσεων!!!!
Περα από την πλάκα πρέπει να στείλουν όλοι τα προβλήματα που είχαν σήμερα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Πρέπει να βελτιωθεί η ανάλυση της εικόνας δεν είναι αυτή εικόνα για κανάλι.Εστω και με μικρή γραμμή ίντερνετ πρέπει να δείχνει τζάμι.Δευτερον πρέπει να φτιάξει μια εφαρμογή η ΠΑΕ όπου θα μπορείς να την κατεβάσεις σε Smart tv smartphone και να μην χρειαζεται να μπει ο άλλος από κάποιο πρόγραμμα περιήγησης.Αυτα τα δύο κομμάτια αν γίνουνε θα αναβαθμιστει πολύ το Paok tv!Και το επόμενο βήμα θα είναι να πάρει πλέον και το Μπάσκετ Βολλευ Χάντμπολ και όλα τα αθλήματα μας.Καποια μέρα θα παρακαλάνε κάποιες ομάδες να μπουνε και αυτές ίσως και στο Paok Tv εδώ θα μαστε..
- ΑποστόληςΑ
θα το κάνω.pilotos έγραψε:Και τώρα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πότε μπορώ να δω hl ή τον αγώνα ξανά;
Έχεις κάνει κάνα ριμπουτ στο ρούτερ σου;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, εμένα στο κινητό έπαιζε τέλεια. Όταν το έβαλα στην τηλεόραση με τον browser της τηλεόρασης samsung 7 2019 μοντέλο 4k κλπ δεν έπαιζε, κάθε 10 δευτερόλεπτα κολλούσε και μαύριζε η οθόνη.
Όταν έκανα προβολή της οθόνης του κινητού στην tv όλα ήταν τέλεια. Οπότε πιστεύω ότι κάτι με τον browser της tv παίζει.
Πραγματικά καλή ιδέα αυτό με την εφαρμογή, θα μας λύσει τα χέρια και θα έχει άμεσο feedback το paoktv.
Όταν έκανα προβολή της οθόνης του κινητού στην tv όλα ήταν τέλεια. Οπότε πιστεύω ότι κάτι με τον browser της tv παίζει.
Πραγματικά καλή ιδέα αυτό με την εφαρμογή, θα μας λύσει τα χέρια και θα έχει άμεσο feedback το paoktv.
Δεν ξέρω από ποιον σέρβερ παίρνει εικόνα το ******, αυτό που ξέρω είναι ότι δύο άτομα με διαφορετικούς παρόχους internet, δεν μπορούσαν να το δούνε λόγω διαρκών κολληματων (πιο διαρκών δε γίνεται και για όλη την διάρκεια του ματς σε σημείο να σιχτιριζεις τα πάντα και τους πάντες) και το ******** το έδειχνε μια χαρά.
Ναι εμείς τα πετσια θα παραμείνουμε πιστοί αλλά να πληρώνεις και να το βλέπεις πειρατικά δείχνει ασοβαρη κατάσταση.
Να μην πιάσουμε και το θέμα της πειρατείας που καλά κρατεί.
Ναι εμείς τα πετσια θα παραμείνουμε πιστοί αλλά να πληρώνεις και να το βλέπεις πειρατικά δείχνει ασοβαρη κατάσταση.
Να μην πιάσουμε και το θέμα της πειρατείας που καλά κρατεί.
-
Κι εμένα τα ίδια. Στο πρώτο ημίχρονο είδα 25 λεπτά τέλεια , μετά τίποτα γιατί όλο κολλούσε. Το δεύτερο το είδα όλο εκτός από το τελευταίο 10λεπτο που πάλι κολλούσε.
Κι εγώ ήθελα να σπάσω κάτι με τα κολλήματα, αλλά ευτυχώς ήταν ήδη 3-0 οπότε ηρέμησα
Κι εγώ ήθελα να σπάσω κάτι με τα κολλήματα, αλλά ευτυχώς ήταν ήδη 3-0 οπότε ηρέμησα

Ούτε εμένα κολλούσε, η ποιότητα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Α και μου την σπάει που δεν σβήνει το ποντίκι και πρέπει να το βλέπω όλη την ώρα.
Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα. Η μαζικοτητα των παραπονων εδω παντως απο ατομα που δεν ειχαν προβλημα σε αλλο ματς πχ μαλλον σημαινει οτι επεσε το ιντερνετ στη μιση ελλαδαTaseos έγραψε:Κ το ******** απο τον σερβερ της παε παιρνει.δεν εχει δικη του καμερα στο γηπεδο

Αυτο που λεει ο lamosas ειναι: δεν σηκωνει τις συνδεσεις λογω επαρκων πορων, και διαλεγει. Το ********* ειναι στο εξωτερικο και πιθανοτατα πολυ κοντα στους σερβερ του paoktv που λογικα θα ναι καπου βορεια ευρωπη, μπορει και να του δινει προτεραιοτητα. Αν και δεν ειναι παντα smooth ουτε το **********
- constadine
Αυτό με το ποντίκι το κάνει και σε εμένα στο edge ,το πηγαίνω όσο δεξιά γίνεται και σχεδόν δεν φαίνεται .Afanas έγραψε:Ούτε εμένα κολλούσε, η ποιότητα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Α και μου την σπάει που δεν σβήνει το ποντίκι και πρέπει να το βλέπω όλη την ώρα.
- ΑποστόληςΑ
Προσπαθείς να ανεβάσεις τις δημοσιεύσεις σου; Είναι το τρίτο ίδιο ποστ σου που βλέπω σήμερα. Μην αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να γράψεις άλλα νούμερα.pyrgioths έγραψε: