PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από lamosas »

Είναι θέμα τύχης. Όταν ο σερβερ δεν μπορεί να αντέξει τις συνδέσεις κόβει τυχαία κάποιες για να μπορεί να εξυπηρετήσει τις υπόλοιπες. Σε μια καλοσχεδιασμένη εφαρμογή αυτό θα έπρεπε να λύνεται αυτόματα με την διάθεση νέων πορων. Δυστυχώς αυτό που φοβόμουν είναι γεγονός. Δεν υπάρχει καλό scaling στην εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εγώ που θα το δω το βράδυ σήμερα ή αύριο θα έχω κολλήματα;
pregame θα δω;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλό είναι να δοθεί ένα feedback στην ΠΑΕ. Ένα ντου και κατάληψη θα ήτο το ιδανικό!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολύ σωστά!!!

Δημόσιο κάψιμο των συνδέσεων!!!!

Περα από την πλάκα πρέπει να στείλουν όλοι τα προβλήματα που είχαν σήμερα..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πρέπει να βελτιωθεί η ανάλυση της εικόνας δεν είναι αυτή εικόνα για κανάλι.Εστω και με μικρή γραμμή ίντερνετ πρέπει να δείχνει τζάμι.Δευτερον πρέπει να φτιάξει μια εφαρμογή η ΠΑΕ όπου θα μπορείς να την κατεβάσεις σε Smart tv smartphone και να μην χρειαζεται να μπει ο άλλος από κάποιο πρόγραμμα περιήγησης.Αυτα τα δύο κομμάτια αν γίνουνε θα αναβαθμιστει πολύ το Paok tv!Και το επόμενο βήμα θα είναι να πάρει πλέον και το Μπάσκετ Βολλευ Χάντμπολ και όλα τα αθλήματα μας.Καποια μέρα θα παρακαλάνε κάποιες ομάδες να μπουνε και αυτές ίσως και στο Paok Tv εδώ θα μαστε..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πότε μπορώ να δω hl ή τον αγώνα ξανά;
Και τώρα.

Έχεις κάνει κάνα ριμπουτ στο ρούτερ σου;

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα το κάνω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σε μένα δεν κόλλησε καθόλου....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Καλησπέρα, εμένα στο κινητό έπαιζε τέλεια. Όταν το έβαλα στην τηλεόραση με τον browser της τηλεόρασης samsung 7 2019 μοντέλο 4k κλπ δεν έπαιζε, κάθε 10 δευτερόλεπτα κολλούσε και μαύριζε η οθόνη.
Όταν έκανα προβολή της οθόνης του κινητού στην tv όλα ήταν τέλεια. Οπότε πιστεύω ότι κάτι με τον browser της tv παίζει.
Πραγματικά καλή ιδέα αυτό με την εφαρμογή, θα μας λύσει τα χέρια και θα έχει άμεσο feedback το paoktv.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Δεν ξέρω από ποιον σέρβερ παίρνει εικόνα το ******, αυτό που ξέρω είναι ότι δύο άτομα με διαφορετικούς παρόχους internet, δεν μπορούσαν να το δούνε λόγω διαρκών κολληματων (πιο διαρκών δε γίνεται και για όλη την διάρκεια του ματς σε σημείο να σιχτιριζεις τα πάντα και τους πάντες) και το ******** το έδειχνε μια χαρά.
Ναι εμείς τα πετσια θα παραμείνουμε πιστοί αλλά να πληρώνεις και να το βλέπεις πειρατικά δείχνει ασοβαρη κατάσταση.
Να μην πιάσουμε και το θέμα της πειρατείας που καλά κρατεί.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι εμένα τα ίδια. Στο πρώτο ημίχρονο είδα 25 λεπτά τέλεια , μετά τίποτα γιατί όλο κολλούσε. Το δεύτερο το είδα όλο εκτός από το τελευταίο 10λεπτο που πάλι κολλούσε.

Κι εγώ ήθελα να σπάσω κάτι με τα κολλήματα, αλλά ευτυχώς ήταν ήδη 3-0 οπότε ηρέμησα :mrgreen:
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Ούτε εμένα κολλούσε, η ποιότητα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Α και μου την σπάει που δεν σβήνει το ποντίκι και πρέπει να το βλέπω όλη την ώρα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Taseos έγραψε:Κ το ******** απο τον σερβερ της παε παιρνει.δεν εχει δικη του καμερα στο γηπεδο
Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα. Η μαζικοτητα των παραπονων εδω παντως απο ατομα που δεν ειχαν προβλημα σε αλλο ματς πχ μαλλον σημαινει οτι επεσε το ιντερνετ στη μιση ελλαδα :mrgreen:

Αυτο που λεει ο lamosas ειναι: δεν σηκωνει τις συνδεσεις λογω επαρκων πορων, και διαλεγει. Το ********* ειναι στο εξωτερικο και πιθανοτατα πολυ κοντα στους σερβερ του paoktv που λογικα θα ναι καπου βορεια ευρωπη, μπορει και να του δινει προτεραιοτητα. Αν και δεν ειναι παντα smooth ουτε το **********
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Afanas έγραψε:Ούτε εμένα κολλούσε, η ποιότητα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά κατά τα άλλα μια χαρά. Α και μου την σπάει που δεν σβήνει το ποντίκι και πρέπει να το βλέπω όλη την ώρα.
Αυτό με το ποντίκι το κάνει και σε εμένα στο edge ,το πηγαίνω όσο δεξιά γίνεται και σχεδόν δεν φαίνεται .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pyrgioths έγραψε::nairepaok:
Προσπαθείς να ανεβάσεις τις δημοσιεύσεις σου; Είναι το τρίτο ίδιο ποστ σου που βλέπω σήμερα. Μην αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να γράψεις άλλα νούμερα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”