PAOK TV & PAOK New Media
- ΑποστόληςΑ
Re: PAOK TV
Από το 25 και μετά μπάλα δεν είδα. Με 50 άρα fiber και καλώδιο. Πρέπει να το δει η ΠΑΕ το θέμα
Για να προλαβω μερικους: Το οτι εσεις (οπως και γω) δεν ειχατε θεματα, δε σημαινει πως ειναι προβλημα των υπολοιπων χρηστων. Σε προηγουμενα ματς ειχα και γω θεμα με ακριβως ιδιο ιντερνετ και εξοπλισμο.
Αυτο εχει να κανει και με το hub ππυ κλειδωνει η συνδεση.δεν ειναι θεμα σερβερ της παε
Της παε θα ηταν αν ειχε προβλημα γενικα.
Της παε θα ηταν αν ειχε προβλημα γενικα.
Φυσικα και ειναι της ΠΑΕ. Θα υπηρχε γενικα αν ηταν καταστροφικο σφαλμα. Αν ο σερβερ που εχουν επιλεξει δεν σηκωνει τοσες συνδεσεις και απλα κοβει/κανει throttling τις υπολοιπες, ποιος φταιει;
Δεν ειναι ενας και δυο που χουν προβληματα
Δεν ειναι ενας και δυο που χουν προβληματα
- ΑποστόληςΑ
Η ώρα είναι 20:00 και λόγω των συνεχώς κολλημάτων ο αγώνας ακόμη δεν έχει λήξει. Ο διαιτητής τώρα ανακαλεί την κόκκινη.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, ξέρω μόνο ότι δεν φταίω εγώ. Στο β΄ ημίχρονο δεν είδα σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο.
Δεν ξέρω ποιος φταίει, ξέρω μόνο ότι δεν φταίω εγώ. Στο β΄ ημίχρονο δεν είδα σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 20 Οκτ 2019, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Και τώρα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πότε μπορώ να δω hl ή τον αγώνα ξανά;
Έχεις κάνει κάνα ριμπουτ στο ρούτερ σου;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα ήταν αδύνατο να δεις το ματς.
Κολλούσε συνεχώς, κάθε 5-10 δευτερόλεπτα.
Δύο άτομα, πληρώσαμε μαζί 140 ευρώ και το είδαμε απ' το πειρατικό που δεν κολλούσε.
Απαράδεκτο....
Κολλούσε συνεχώς, κάθε 5-10 δευτερόλεπτα.
Δύο άτομα, πληρώσαμε μαζί 140 ευρώ και το είδαμε απ' το πειρατικό που δεν κολλούσε.
Απαράδεκτο....
Στη Λαρισα με 24αρα γραμμη ειδα μεχρι το 30' στο πρωτο (παλι καλα) και το 45-60' στο δευτερο χωρις κολληματα! Το υπολοιπο αστα να πανε . . . Παντως σε ολα τα προηγουμενα ειχα τελεια εικονα.
- navigator11
Εμένα από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα δεν έχει κολλήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ούτε ένα.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα αλλά δεν είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ αυτο
Ναι δεν είμαι τεχνικός δικτύων αλλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Γιατί δηλαδή ο σέρβερ έχει πρόβλημα για όσους είναι εντός Ελλάδος και όχι για τους εκτός;
Αν κάποιος είναι τεχνικός ας το αναλυσει
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα αλλά δεν είναι ευθύνη του ΠΑΟΚ αυτο
Ναι δεν είμαι τεχνικός δικτύων αλλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω. Γιατί δηλαδή ο σέρβερ έχει πρόβλημα για όσους είναι εντός Ελλάδος και όχι για τους εκτός;
Αν κάποιος είναι τεχνικός ας το αναλυσει