Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
βρέθηκε παίκτης ποιο αργός από τον παπαδοπουλο,μάνο τον λένε...
-
Ουτε γραμμή, ούτε γάτα, ούτε ζημιά!!!cellophan έγραψε:Καλά αφήστε το πέναλτι τώρα. Όποιος καταφέρει να βρει λήψη από κάμερα στην ευθεία στο δεύτερο γκολ του Σουντανί, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιο. Η φάση είναι για VAR, αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Τέλος, έκπληξη προκαλεί πως το SDNA δεν έχει βγάλει τίποτα ως τώρα. Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.
Για να δούμε τα λεπτά των καθυστερήσεων. Κάτω από 7 λεπτά θα είναι για γέλια.
- Kostomanolis
Αυτος ο Μανος δεν είναι παίκτης του γκευ; Φαν περσι ηταν δανεικός στο Γιαννενο
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω την αλήθεια τρομοκρατήθηκα από αυτό τον Ολυμπιλαγο
Ναι....Kostomanolis έγραψε:Αυτος ο Μανος δεν είναι παίκτης του γκευ; Φαν περσι ηταν δανεικός στο Γιαννενο
Ναι ρε γαμω....6 θα μας ρίξει.renegade έγραψε:Να πω την αλήθεια τρομοκρατήθηκα από αυτό τον Ολυμπιλαγο
-
Αν ήξερε να σουτάρει που είναι βασικό στο ποδόσφαιρο ο όφις θα κέρδιζε σήμερα. Έκανε δύο μπούκες ωραία και σουτάρει με το δεξί χειρότερα από ότι με το αριστερό.gpaok έγραψε:Ασχετο αυτο. Ειναι πολυ κοντρολαρισμενος με καλη τεχνικη και ταχυτητα.
Κιμάς μπορούσε να κόψει βαθμό.
Το είδα σε αργή κίνηση και βοηθάει πολύ η γραμμή της περιοχής. Δυστυχώς δεν είναι οφσάϊτcellophan έγραψε:Καλά αφήστε το πέναλτι τώρα. Όποιος καταφέρει να βρει λήψη από κάμερα στην ευθεία στο δεύτερο γκολ του Σουντανί, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιο. Η φάση είναι για VAR, αλλά δεν ανοίγει ρουθούνι. Τέλος, έκπληξη προκαλεί πως το SDNA δεν έχει βγάλει τίποτα ως τώρα. Μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.
Δυστυχώς Γτ ρε αδερφέ. Δυστυχώς δεν έδωσε το πέναλτυ. Πλέον δεν ψάχνουμε δικαιολογίες γιατί θα το χάσουμε.Πολλά με λίγα στην τούμπα αυτά που δεν φάγανε πέρυσι. Και στο τηγάνι με λίγη τύχη όχι όπως το ματς με την Αεχ θα είναι το πιο εύκολο μας διπλό. Εδώ θα είμαστε θα το δείτε
- Sick Bastard
Η πούτσα που θα φάει ο γαύρος στις 1/12/2019 θα είναι ιστορική.
Το αξίζουμε το δικαιούμαστε.... Να πάρει ότι αξίζει η ντροπή του αθλητισμού....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω να πω οτι τελικα καλα κανουν και τους ανατιναζουν και τους φουρνους, τους καινε τα αμαξια και τους κοπανανε με σφυρια κατω απο τα σπιτια τους. Γιατι προφανως αυτα γουσταρουν να παθαινουν. Δεν προκειται να λυπηθω κανεναν πουστη απο δαυτους, οτι και να παθουν.
Μέτρια ομάδα η οποία και αυτή τρώει διαφήμιση για συγκεκριμένους λόγους.seaman έγραψε:Ο γαύρος δεν σας ανησύχησε. Ο ΟΦΗς;
Μιλάμε για δύο ομάδες σήμερα όπου μετά το 60 ήταν σα να βλέπεις συνταξιούχο να τρέχει να προλάβει το αστικό... χάλι μαύρο