Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από palok »

από sportnet:

Η κατάσταση θυμίζει κάτι από το προηγούμενο καλοκαίρι... Ο ΠΑΟΚ είναι στο σημείο μηδέν και η αγωνία για την εξεύρεση λύσης είναι διάχυτη. Εξάλλου στον «Δικέφαλο» ξέρουν πως επιβάλλεται άμεσα η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο και μην φτάσει η τελευταία στιγμή -όπως έγινε την φετινή περίοδο- ώστε να προκύψει μια διοίκηση. Οι επαφές διαδέχονται η μία την άλλη με το αποτέλεσμα να μένει ίδιο.

Δηλαδή να μην υπάρχει κάτι το... χειροπιαστό και το χειρότερο να μην διαφαίνεται στον ορίζοντα πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Χθες το βράδυ με αφορμή την αρχική ολοκλήρωση του ελέγχου (μένει να καθαρογραφεί) στα οικονομικά της ΚΑΕ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ παραγόντων της ομάδας, στο Παλατάκι. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι των μετόχων, του Μετώπου Λαικής Βάσης, του Χρυσού Δικεφάλου, των παλαιμάχων, της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων και φυσικά ο αναπληρωτής πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν την τραγική κατάσταση της ομάδας, χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα αναφορικά με την διάδοχη κατάσταση σε διοικητικό επίπεδο.

Η προσοχή εστιάστηκε κυρίως στην ανάλυση των οικονομικών δεδομένων (έσοδα-έξοδα) και στο ποια θα είναι η αντίδραση στο πρόσωπο του Δημήτρη Δρόσου. Εκφράστηκε μάλιστα η άποψη πως εφόσον ο Πατρινός δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Ερασιτέχνης θα κινηθεί νομικά εναντίον του. «Έγινε μια πρώτη συζήτηση. Ο έλεγχος θα συνεχιστεί, απλά θα ζητηθούν ορισμένες διευκρινίσεις για να είναι πιο εμπεριστατωμένο το αποτέλεσμα. Συζητήθηκε και το αθλητικό κομμάτι. Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι παίκτες είναι ήρωες», είπε ο Παπαδόπουλος που επισήμανε πως «ο Δρόσος πρέπει να καλύψει τις υποχρεώσεις που υπέγραψε για την φετινή χρήση».

Σχετικά με τον Μαμούτου Ντιαρά είπε: «Ο Ντιαρά δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Ούτε τα χρήματα του δεν θέλει μας έλεγε». Από εκεί και πέρα θα γίνει η προσπάθεια να εντοπιστεί ο Δρόσος που αυτήν την στιγμή... αγνοείται, να εξηγήσει τα αποτελέσματα του πορίσματος και ίσως να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Όσο για το τι έβγαλε ο έλεγχος; Τα αποτελέσματα δεν έγιναν γνωστά αλλά από αυτόν φαίνεται να προκύπτει πως υπάρχουν έσοδα της τάξεως των 980.000 ευρώ από διαρκείας, εισιτήρια, χορηγίες και τηλεοπτικά. Σχετικά με τα έξοδα φαίνεται να προέκυψαν 690.000 ευρώ προς τρίτους, μισθούς, Φ.Π.Α., ΙΚΑ και Εφορία. Μάλιστα μέσα από τον έλεγχο κάποιες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει ένα έλλειμμα 1.700.000 ευρώ και το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά το εάν μπορεί να εξηγηθεί με στοιχεία η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του 1.500.000 ευρώ.

Εκεί ακριβώς πατούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και σκέφτονται να μηνύσουν τον Δρόσο. Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει ακατόρθωτο να γίνει. Και αυτό γιατί ο τελευταίος φέρεται να είναι... καλυμμένος και να έχει τα στοιχεία που του επιτρέπουν να δικαιολογήσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ίδιος φέρεται να έχει στα χέρια του παραστατικά 680.000 ευρώ από τα συμβόλαια των παικτών του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλα 350.000 ευρώ που πληρώθηκαν για παλιά χρέη. Με λίγα λόγια υπάρχει ένα ποσό του μεγαλύτερου του 1.000.000 ευρώ που δεν φαίνεται μέσα στον έλεγχο. Αν προστεθούν και τα συμβόλαια των παικτών του Τάσου Δελημπαλταδάκη για την επόμενη σεζόν (περίπου 500.000 ευρώ), το ποσό της αύξησης φαίνεται να δικαιολογείται.

Σε κάθε περίπτωση τα οικονομικά έχουν για μια ακόμη φορά την... τιμητική τους στον ΠΑΟΚ και το τοπίο είναι αρκετά θολό, αναφορικά με το πλήρωσε και τι όχι ο Δρόσος. Ο δικηγόρος του τελευταίου κ. Λυχναράς φαίνεται να διεμήνυσε στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη τι ακριβώς θέλουν οι τελευταίοι να πληρώσει ο Πατρινός, ο οποίος φέρεται να έχει εντοπίσει δύο παίκτες από την Κύπρο (ο ένας λέγεται ο Τζόρτζεβιτς και ο άλλος είναι Αμερικανός) αφού υπάρχει ο κίνδυνος αφαίρεσης δύο βαθμών για κάθε παίκτη που δεν αντικαθιστάται.

Ως γνωστόν ο «Δικέφαλος» πρέπει να αντικαταστήσει τους Μουλαομέροβιτς, Γκρέγκορι και Ντιαρά για να έχει τον ίδιο αριθμό ξένων με το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου και να μην υπάρξει η... περιβόητη αλλοίωση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το θέμα του Ντιαρά η φυγή του από την Θεσσαλονίκη είναι θέμα χρόνου, με το μεγάλο ζήτημα για τον Γάλλο να είναι η εξασφάλιση του λέτερ οφ κλίαρενς κάτι που για να γίνει άμεσα θα πρέπει να υπογραφεί η ελευθέρας του από τον Δρόσο (είναι ακόμη τυπικά πρόεδρος) και σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται η πλευρά του παίκτη.

Ο Αλεξόπουλος περιμένει...
Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να βγει από το αδιέξοδο εφόσον αναλάμβανε… δράση αυτή την στιγμή ο Απόστολος Αλεξόπουλος. Το θέμα σχετικά με τον τέως μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου παραμένει στάσιμο και οι πληροφορίες είναι ίδιες. Ο ίδιος συνεχίζει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο της εμπλοκής στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας και δεν έχει κλείσει την... πόρτα στον «Δικέφαλο». Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν άνθρωποι που είναι στο κοντινό περιβάλλον του Αλεξόπουλου.

Όσο για το περιμένει αυτός ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα; Μια οργανωμένη κίνηση από πλευράς κυρίως των συνδεσμιτών της ομάδας που θα αλλάξει το υπάρχων σκηνικό. Αυτό όσο δεν γίνεται, ο Αλεξόπουλος δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αποτελέσει από μόνος του τον σωτήρα για την ομάδα. Με λίγα λόγια περιμένει το κατάλληλο... σπρώξιμο από το οργανωμένο κίνημα του ΠΑΟΚ. Σε αυτό φαίνεται να υπάρχουν ακόμη εκείνοι που δεν καλοβλέπουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και όσο παραμένει αυτή η κατάσταση η κωλυσιεργία στο ζήτημα του Αλεξόπουλου καλά θα κρατεί. Ο τελευταίος γνωρίζει πως κάποιοι δεν επιθυμούν την πιθανή εμπλοκή του στην ομάδα και σε όλα αυτά που γίνονται την δεδομένη χρονική στιγμή έχει ρόλο θεατή.

Μπορεί παράγοντες της ομάδας να προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει την ΚΑΕ, γι' αυτόν όμως δεν αρκεί κάτι τέτοιο. Εκείνο που προέχει για τον Αλεξόπουλο είναι να έχει την καθολική αποδοχή των φίλων της ομάδας αφού οι σχέσεις τους το διάστημα που ήταν πρόεδρος της ομάδας αλλά και μετά από αυτό (π.χ. το επεισόδιο στην γενική συνέλευση πριν από ενάμισι περίπου χρόνο) δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν... άψογες. Σε κάθε περίπτωση εφόσον σταματήσουν οι... εγωισμοί που υπάρχουν σε αυτό το ζήτημα από κάποιους, τότε ίσως ο Αλεξόπουλος μπει τελικά μπροστά και το μέλλον του «Δικεφάλου» να μοιάζει ευοίωνο.
Άβαταρ μέλους
gamgre

Δημοσίευση από gamgre »

kostasff έγραψε:Όποιος αναλάβει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πρέπει να έχει την καθολική στήριξη του κόσμου. Δυστυχώς ο Αλεξόπουλος θα βρει μπροστά του πολλούς πολέμιους και γι αυτό είναι επιφυλακτικός. Δεν είναι παππάς αλλά με τα χρέη που υπάρχουν δεν γίνεται να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και όλοι θα πέσουν με την μία να τον "φάνε"

Αν ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια να είσαι σίγουρος οτι όλοι αυτοί που τον κατηγορούν και δεν τον θέλουν θα είναι μαζί του. Και στο φινάλε θα πρέπει να καταλάβει και τον κόσμο που έχει τυρανηθεί τόσα χρόνια. Εγώ πάντως το μόνο που του προσάπτω είναι οτι δεν βοηθάει τώρα στα δύσκολα.

kostasff έγραψε:Ο Γαλατσόπουλος δεν δείχνει να έχει το ειδικό βάρος που χρειάζεται στην παρούσα φάση. Πέρυσι όμως κατάφερε ένα θαύμα. Να σώσει την ομάδα από βέβαιο υποβιβασμό. Κι όμως. Δεν άκουσε ένα μπράβο ή ένα ευχαριστώ. Το θεωρώ απαράδεκτο από την πλευρά μας. Τώρα θα του ζητήσουμε και τα ρέστα? Όσο για τα συμβόλαια των παικτών, νομίζω πως ήταν "κατόρθωμα" του Πανελούδη (δεν είμαι σίγουρος)

Οτι δεν έχει το ειδικό βάρος συμφωνώ. Αλλά δεν συμφωνώ οτι αυτός έσωσε τον ΠΑΟΚ πέρυσι. Η μοναδική του σωστή επιλογή ήταν ο Φλεβαράκης (πάντα τηρουμένων των αναλογιών). Γιατί μην μου πεις οτι επιλογές τύπου Jordan ήταν αξιόλογες? Όσο για τα μπράβο τα άκουγε να είσαι σίγουρος και ακόμα τα ακούει. Αν θα πας στα VIP θα δεις οτι αρκετοί του τα λένε σε κάθε αγώνα.

kostasff έγραψε:Αυτό μπορεί να είναι και ένα ατυχές περιστατικό. Εμένα με ενόχλησε περισσότερο όταν απείχε από τους αγώνες της ομάδας μας (νομίζω με τον Άρη) προκειμένου να εκβιάσει την διοίκηση Αλεξόπουλου, για να αλλάξει τον όρο στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι μετά το ΝΒΑ δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη Ελληνική ή ευρωπαϊκή ομάδα παρά μόνο στον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως κατάφερε μόνο το δεύτερο. Γι αυτό στην Ελλάδα δεν μπορεί να παίξει σε καμία ομάδα χωρίς την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ. (εκτός κι αν με απατά η μνήμη μου)

Σε πληροφωρώ οτι μόνο ατυχές δεν είναι το γεγονός. Και έχω κι άλλα "ραματα για την γούνα του" αλλά δεν είναι του παρόντος. Όπως έχω και για άλλους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι οτι χρειάζεται τόλμη και λίγο θράσος για να αναλάβεις μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Πιστεύετε οτι ο Ζαγοράκης ή η ομαδα που διοικεί την ΠΑΕ έβαλε χρήματα?
Άποψη μου είναι οτι έκανε σωστή διαχείρηση ΜΟΝΟ.
Και τα χρέη της ΠΑΕ ήταν πολύ περισσότερα από της ΚΑΕ.
Σκεφτήτε οτι αν έχεις τα ίδια διαρκείας με πέρυσι έχεις 500. 000.
Μια καλή χορηγία άλλες 500.000
ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά 600.000.
Με τα Ελληνικά δεδομένα αν κάνει μια ομάδα με μπάτζετ 1.000.000 θα πάρεις μια θέση μεταξύ της 10ης και της 6ης. και θα έχεις και 200.000 περίσευμα. (Τα 300.000 θα πάνε σε έξοδα ταξιδίων, πετρέλαιο, ενοίκια κ.λ.π.).
Αν τώρα βρούμε 10 άτομα να βάλουν από 50.000 για να βοηθήσουν την ρευστότητα της ομάδας είμαι σίγουρος οτι με σωστή διαχείρηση μπορούν να πληρωθούν με έναντι οι περισσότεροι "προμηθευτές" και να αρχίζει να καθαρίζει η κατάσταση.
Και θα έχεις αποπληρώσει περίπου 700.000 από το χρέος.
Για πειτε μου αν τα δει αυτά ο φιλαθλος τι πιστεύετε οτι θα σταθεί στο αν τα έκανε ο Αλεξόπουλος ή ο Kostasf ή ο gamgre?(τυχαία τα ονόματα)
Και αν το δούμε και αγωνιστικά θα είμαστε μια ομάδα που θα πληρώνονται όλοι κανονικά, θα υπάρχει σταθερή διοίκηση που θα λειτουργεί και ο προπονητής μαζί με τους παίκτες θα προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και μόνο αυτό.

ΥΓ.1 Admin sorry δεν κατάφερα να κρατήσω τον λόγο μου για τα σεντόνια!!!

ΥΓ.2 Αυτά που γράφω δεν έχουν σκοπό να θείξουν τον οποιονδήποτε και δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν από τους φίλους του forum, είναι σκέψεις δικές μου με βάση την πληροφόρηση που έχω.
Άβαταρ μέλους
gamgre

Δημοσίευση από gamgre »

DimisK έγραψε:Τελειώνει η σεζόν και η ομάδα απλά δεν υπάρχει...
Μόνο τα καθίσματα θα μείνουν στο Παλατάκι. Γιατί απο παίκτες....
Και ξεκινάμε πάλι από το μηδέν...

Κι όμως σε πληροφωρώ οτι υπάρχουν παίκτες που θα είναι στο "σβέρκο" μας και του χρόνου.
Δες ποιοί έχουν διετές συμβόλαιο!!!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

gamgre έγραψε:Αν ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια να είσαι σίγουρος οτι όλοι αυτοί που τον κατηγορούν και δεν τον θέλουν θα είναι μαζί του. Και στο φινάλε θα πρέπει να καταλάβει και τον κόσμο που έχει τυρανηθεί τόσα χρόνια. Εγώ πάντως το μόνο που του προσάπτω είναι οτι δεν βοηθάει τώρα στα δύσκολα.

Θεωρητικά ναι. Στην πράξη, μετά τα πρώτα κλαρίνα, το παλατάκι θα ερημώσει. Ο κόσμος θέλει αποτελέσματα για να γεμίσει το παλατάκι. Θυμήσου φέτος τι έγινε μετά τα δύο διπλά από Πανιώνιο και Πανελλήνιο. Και μην συγκρίνεις την υπομονή του κόσμου με το ποδόσφαιρο. Καμία σχέση.

gamgre έγραψε:Οτι δεν έχει το ειδικό βάρος συμφωνώ. Αλλά δεν συμφωνώ οτι αυτός έσωσε τον ΠΑΟΚ πέρυσι. Η μοναδική του σωστή επιλογή ήταν ο Φλεβαράκης (πάντα τηρουμένων των αναλογιών). Γιατί μην μου πεις οτι επιλογές τύπου Jordan ήταν αξιόλογες? Όσο για τα μπράβο τα άκουγε να είσαι σίγουρος και ακόμα τα ακούει. Αν θα πας στα VIP θα δεις οτι αρκετοί του τα λένε σε κάθε αγώνα.

Τον Jordan μπορούσε να φέρει, αυτόν έφερε. Το ότι ανέλαβε την ομάδα όταν κανένας δεν έβαζε το χέρι του στην φωτιά δεν μετράει? Απλά έφερε το Φλεβαράκη και τέλος? Αν δεν ήταν αυτός τι θα συνέβαινε? Θα υπήρχε σωτηρία με τον Πανελούδη? Γιατί κανένας δεν εμφανίστηκε να σώσει την ομάδα από τον βέβαιο υποβιβασμό? Όσο για τα μπράβο από τα VIP τι να λένε? Ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ τι έκανε? Τον κατηγορούσε ότι είναι άνθρωπος του Πανελούδη. Για να υπερβάλω και λίγο, θα έπρεπε να του κάνουμε ένα άγαλμα.

gamgre έγραψε:Σε πληροφωρώ οτι μόνο ατυχές δεν είναι το γεγονός. Και έχω κι άλλα "ραματα για την γούνα του" αλλά δεν είναι του παρόντος. Όπως έχω και για άλλους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ.

Δυστυχώς το ξέρω φίλε μου. Ωμός εκβιασμός ήταν. Τίποτα λιγότερο.

gamgre έγραψε:Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε είναι οτι χρειάζεται τόλμη και λίγο θράσος για να αναλάβεις μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Πιστεύετε οτι ο Ζαγοράκης ή η ομαδα που διοικεί την ΠΑΕ έβαλε χρήματα?
Άποψη μου είναι οτι έκανε σωστή διαχείρηση ΜΟΝΟ.
Και τα χρέη της ΠΑΕ ήταν πολύ περισσότερα από της ΚΑΕ.
Σκεφτήτε οτι αν έχεις τα ίδια διαρκείας με πέρυσι έχεις 500. 000.
Μια καλή χορηγία άλλες 500.000
ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά 600.000.
Με τα Ελληνικά δεδομένα αν κάνει μια ομάδα με μπάτζετ 1.000.000 θα πάρεις μια θέση μεταξύ της 10ης και της 6ης. και θα έχεις και 200.000 περίσευμα. (Τα 300.000 θα πάνε σε έξοδα ταξιδίων, πετρέλαιο, ενοίκια κ.λ.π.).
Αν τώρα βρούμε 10 άτομα να βάλουν από 50.000 για να βοηθήσουν την ρευστότητα της ομάδας είμαι σίγουρος οτι με σωστή διαχείρηση μπορούν να πληρωθούν με έναντι οι περισσότεροι "προμηθευτές" και να αρχίζει να καθαρίζει η κατάσταση.
Και θα έχεις αποπληρώσει περίπου 700.000 από το χρέος.
Για πειτε μου αν τα δει αυτά ο φιλαθλος τι πιστεύετε οτι θα σταθεί στο αν τα έκανε ο Αλεξόπουλος ή ο Kostasf ή ο gamgre?(τυχαία τα ονόματα)
Και αν το δούμε και αγωνιστικά θα είμαστε μια ομάδα που θα πληρώνονται όλοι κανονικά, θα υπάρχει σταθερή διοίκηση που θα λειτουργεί και ο προπονητής μαζί με τους παίκτες θα προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους μέσα στο γήπεδο και μόνο αυτό.

Πρώτον δεν νομίζω ο Ζαγοράκης να έκανε μόνο μια απλή διαχείριση των χρημάτων. Πιστεύω πως υπάρχει και κάποιος-κάποιοι αιμοδότες. Τα οικονομικά μεγέθη πάντως δεν έχουν καμία σχέση. Αν επαναληφθεί το περσινό ρεκόρ εισιτηρίων θα μιλάμε για κανένα 400άρι χιλιάδες. Χορηγίες και tv δεν νομίζω να φτάνουν το εκατομμύριο.
Στα έξοδα υπολόγισε ότι κάθε ματς στο παλατάκι κοστίζει 10.000€ περίπου. Βάλε τις μετακινήσεις εκτός. Θυμήσου και ότι τα χρέη μας είναι πολλά (μπορεί και πάνω από 3.000.000) Βάλε και τις ατυχίες που μπορεί να έχεις στην επιλογή παικτών. Κάποιοι δεν θα σου βγουν και θα πρέπει να δαπανήσεις ένα σεβαστό ποσό για να τους αλλάξεις. Φέτος με 3.500.000 μπάτζετ δεν κάναμε τίποτα. Θα μου πεις πολλές οι λάθος επιλογές αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.
Το κλειδί σε όλα, είναι ότι κανένας στο μπάσκετ (πλην ελαχίστων περιπτώσεων) δεν πρόκειται να έχει την στήριξη που έχει ο Ζαγοράκης. Αν και πιστεύω πως αυτός την "γλυτώνει" και λόγω αποτελεσμάτων. Το αγαπημένο σπορ του Παοκτζή (και γενικά του Έλληνα) είναι η γκρίνια. Φοβάμαι πως μετά τα play off του ποδοσφαίρου θα τα ακούσει κι αυτός.
Φιλικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Στα… χειρότερα λόγω μετοχών η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

http://www.metropolisradio.gr/6131

πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Δρόσος είναι στο νησί στις Μαλδίβες για κάποιους ή Μαλβίδες για άλλους που δεν υπάρχει για να αντιμετωπίσει την αρρώστια στο μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

....που για κανεναν δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ο όρος "παπατζής" επαναπροσδιορίζεται. Στα λεξικά η νέα της επεξήγηση είναι "Δρόσος".

Παπα-δρόσος....

Ουστ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ!

ΟΥΣΤ!!!
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Από ότι καταλαβαίνω ο Δρόσος δεν πρέπει να έχει μία. Η οικονομική κρίση τον τσάκισε έπαιξε μετά το θέατρο σκιών με την αρρώστια του και περίμενε ότι θα κατάφερνε να απεμπλακεί σχετικά εύκολα χωρίς να πληρώσει μία. Αλλά μάλλον έμπλεξε άσχημα αν ο ΑΣ κάνει το χρέος του να διασφαλήσει τουλάχιστον τα λεφτά του φετινού ανοίγματος.

Το θέμα είναι που θα τα βρεί ο Δρόσος που μόνο κάτι επιταγές Μάλτας και μάλιστα ακάλυπτες του έχουν μείνει καιτο μόνο που κάνει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι να αλλάζει τις ημερομηνίες στις επιταγές για να μην λήξουν.

'Οποιος αναλάβε λοιπόν θα έχει να διαχειριστεί ένα φέσι συνολικά με τα παλιά χρωστουμενα μπορεί και κοντά στα 4 ή 5 μύρια οπότε το χλωμό γίνεται χλωμότερο και η κατρακύλα μεγαλύτερη.

Κάποιος έγραψε πιο πάνω μην μείνουν μόνο τα καρεκλάκια έγω φοβάμαι πλέον μην μας πάρουν και το γήπεδο στο τέλος

Η κατάντια δεν έχει όρια και κάτι επαίτιοι όπως η χθεσινή της κατάκτησης του Κόρατς μας κάνουν ακόμα πιο στεναχωρημένους για το που έφτασε/έφτασαν αυτή την ομάδα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πρέπει να διευκρινιστεί από τον ΑΣ οι παίκτες που πάρθηκαν φέτος πώς πληρώθηκαν (ή καλύτερα τι ακριβώς υπέγραψαν για να πληρωθούν). Δεν είμαι νομικός αλλά έχω την εντύπωση οτι εάν οι παίκτες έχουν υπογράψει με τον ίδιο τον Δρόσο (με αυτό το καθεστώς νομίζω υπέγραφαν και στην ΑΕΚ πέρισυ) κάποιο συμβόλαιο και όχι με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ (με την υπογραφή του Δρόσου ως προέδρου του ΔΣ) δεν υπάρχει κάποια ευθύνη στην ΚΑΕ.
Άβαταρ μέλους
KOITS

Δημοσίευση από KOITS »

Για να δούμε..............
Θετικά νέα για ομαλή απεμπλοκή Δρόσου.........
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=182968
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Ας ξεκινησουμε απλα,κατ'αρχην ριξτε ονοματα κοινης αποδοχης και μετα παμε παρακατω-ονομα που μπορεινα συσπειρωση τους φιλαθλους
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

billsko έγραψε:Από ότι καταλαβαίνω ο Δρόσος δεν πρέπει να έχει μία. Η οικονομική κρίση τον τσάκισε έπαιξε μετά το θέατρο σκιών με την αρρώστια του και περίμενε ότι θα κατάφερνε να απεμπλακεί σχετικά εύκολα χωρίς να πληρώσει μία.

Δηλαδή ισχυρίζεσαι οτι είχε λεφτά πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ ? ? ? :mrgreen:

Η οικονομική κρίση χτύπησε υπαρκτές επιχειρήσεις όχι νησιά της φαντασίας...

kostasff έγραψε:[Τον κατηγορούσε ότι είναι άνθρωπος του Πανελούδη. Για να υπερβάλω και λίγο, θα έπρεπε να του κάνουμε ένα άγαλμα.

Άνθρωπος του Παντελωνάτου? Εννοείς αχυράνθρωπος.

Να του κάνεις ενα άγαλμα και να του το βάλεις στον πάτο.
Φιλικά
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Διαβάσατε το πρωτοσέλιδο στη sport day για κίνδυνο των ομάδων της Α1 που δεν έχουν πλέον το ίδιο roster στο τέλος του 2ου γύρου με αυτό στον πρώτο???Οικονομίδηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

Επικοινωνία Δημοκράτη Παπαδόπουλου με Δρόσο

Χθες το βράδυ ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος είχε απευθείας επικοινωνία με τον Δημήτρη Δρόσο και από ότι φαίνεται πλησιάζει η μέρα της απεμπλοκής του δεύτερου από την ομάδα. «Θέλω να τελειώνουμε. Πέστε μου τι πρέπει να γίνει, για να προχωρήσουμε» φέρεται να έχει πει ο Δρόσος στον προεδεύοντα του ΑΣ και σήμερα θα σταλούν στο e mail του πρώην προέδρου αυτά που ο Ερασιτέχνης ζητά να τακτοποιήσει ο Δρόσος. Μάλιστα έδειξε θετικός να παραδώσει και τις μετοχές του στον ΑΣ, βασικό σημείο για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη μέρα. Ο Δρόσος θα παραλάβει σήμερα αυτά τα δεδομένα και αναμένεται να απαντήσει άμεσα. Και αν το κάνει, έστω την τελευταία στιγμή θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα που εγκατέλειψε άρον άρον.

http://www.metrosport.gr/?p=17157
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”