7.Omar El Kaddouri
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Re: 7.Omar El Kaddouri
Ημαρτον!!!
Βρείτε του μια ομάδα να ησυχάσουμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρείτε του μια ομάδα να ησυχάσουμε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Εύκολο το χεις?
Πφφφφφφφφφφεφφφφφφφφφφφφφφεφφφφφφφφφφφφφφφπι.................Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί από την Έμπολι. Ο Μαροκινός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ειναι η ζωντανή απόδειξη του ποσο μεγαλη επιρροη εχουν οι μανατζερς και τα μεγαλα γραφεια στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Φτιαχνουν και καταστρεφουν καριερες οποτε γουσταρουν...
Αυτό βεβαια δεν ειναι μεμπτο, καθώς γίνεται σε όλες τις ομάδες ανά τον κόσμο... απλά πρέπει κάπου να υπάρχει και το όφελος για την ομάδα μέσα από όλο αυτό...μια μεταγραφή πάικτη δλδ ως αντάλλαγμα....εγώ ακόμα περιμένω το γραφείο του Ραιόλα να μας ανταποδώσει την χάρη που τον φορτωθήκαμε...
Αυτό βεβαια δεν ειναι μεμπτο, καθώς γίνεται σε όλες τις ομάδες ανά τον κόσμο... απλά πρέπει κάπου να υπάρχει και το όφελος για την ομάδα μέσα από όλο αυτό...μια μεταγραφή πάικτη δλδ ως αντάλλαγμα....εγώ ακόμα περιμένω το γραφείο του Ραιόλα να μας ανταποδώσει την χάρη που τον φορτωθήκαμε...
- ΑποστόληςΑ
Αυτοί οι τραυματισμοί του δεν έχουν τέλος. Κάτι κατάλαβε η Σταντάρ και έκανε πίσω το καλοκαίρι.
Από την άλλη όμως χαρακτηρισμοί όπως αυτός του Salpigoal είναι απαράδεκτοι για οποιονδήποτε παίκτη του ΠΑΟΚ.
Από την άλλη όμως χαρακτηρισμοί όπως αυτός του Salpigoal είναι απαράδεκτοι για οποιονδήποτε παίκτη του ΠΑΟΚ.
Eortptol τώρα το είδα το μήνυμα. Από ένα site στοιχήματος(livescore) το είδα ότι μπήκε αλλαγή στο 60 κι ότι ξαναέγινε αλλαγή στο 68. Συνήθως δεν κάνουν λάθη, αλλά κρατάω πάντα μία επιφύλαξη. Επειδή όμως μιλάμε για τον Omar δεν κράτησα καν την επιφύλαξη και το έγραψα ως δεδομένο. Μακάρι να έκαναν λάθος και να γινόμουν εγώ ρόμπα, δυστυχώς όμως μάλλον δεν έκαναν.
Πώς κρίνεις ότι μας τον φόρτωσε ο ραιολα?Salpigoal έγραψε:Ειναι η ζωντανή απόδειξη του ποσο μεγαλη επιρροη εχουν οι μανατζερς και τα μεγαλα γραφεια στο συγχρονο ποδοσφαιρο. Φτιαχνουν και καταστρεφουν καριερες οποτε γουσταρουν...
Ο παίκτης πριν τον ΠΑΟΚ είχε γεμάτες χρονιές στο Καμπιονάτο χωρίς προβλήματα.
Η περίπτωση του είναι ανεξήγητη από την υπογραφή του στην ομάδα μας
Άρχοντας! Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο. 
Σε αυτήν τηνπερίπτωση μια που τραυματίστηκε σε διεθνή αγώνα αν δεν απατώμαι μας αποζημιώνει η ΦΙΦΑ;

Σε αυτήν τηνπερίπτωση μια που τραυματίστηκε σε διεθνή αγώνα αν δεν απατώμαι μας αποζημιώνει η ΦΙΦΑ;