Pc support
Re: Pc support
Εάν μετά από ένα μήνα εξακολουθείς να έχεις το ίδιο πρόβλημα θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω λίγο...gate4mitsos έγραψε:Παιδια εγω δν εχω προβλημα με το pc αλλα με το κινητο![]()
Εχω το σονι εριξον w660 και πριν καμια 10αρια μερες κατεβασα 15 παιχνιδια...
1 μερα μετα τα παιχνιδια αρχισαν να πολλαπλασιαζονται,να μην παιζουν και να μην μπορουν να διαγραφουν...
Σημερα μου εχουν γεμισει ολη την 1gb και το κινητο κολλαει τρομερα,ενω φορτωνει κανονικα για διαγραφη στη συνεχεια μου λεει η ενεργεια απετυχε...
ΥΓ1 χρηματα για καινουργια καρτα η για αναβαθμιση δν υπαρχουν αρα αμα γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει...
ΥΓ2 απο το pc μεσω usb δν υπαρχει φακελος games...
1. Μερικά κινητά έχουν επιλογή για φορματ (Noki@). Με τα ερικσον δεν τα πάω καλά και δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω. Πάντως το φορματ θα σου λύσει το πρόβλημα.
2. Κάνε αναβάθμιση λογισμικού. (Είναι δωρεάν μέσω pc από το ιντερνετ). Θα σβηστούν τα πάντα και θα έχεις και πιο ενημερωμένο και σαφώς καλύτερο λογισμικό.
3. Εάν δεν πιάσουν τα παραπάνω πέτα το στον Σκόκο όταν πάει να εκτελέσει κόρνερ στα πλέυ όφ (έαν δεν το έχεις πετάξει ήδη στον Νικοπολίδη)

ξερει κανεις κανενα λογισμικο mp3 to adx converter που μπορω να το βρω δωρεαν στο ιντερνετ??????
Δεν το κατέχω καλά αλλά το mp3 κάντο wav και μετά με το DkZStudio
http://files.filefront.com/DkZStudio+09 ... einfo.html
μπορείς να το κάνεις adx.
http://files.filefront.com/DkZStudio+09 ... einfo.html
μπορείς να το κάνεις adx.
Παιδες καθε φορα που ανοιγω τον Η/Υ το κεντρο ασφαλειας τον Windows XP pro που εχω εγκατεστημενο που προδοποιει οτι δεν ειναι ενεργοσ ο τειχος προστασιας. Τον ενεργοποιω και ολα καλα, ελα μου ντε που μετα απο καθε επανεκινηση του συστηματος ειναι και παλι απενεργοποιημενος και πρεπει να κανω και παλι ενεργοποιηση. Πως μπορω να το λυσω μια και καληκαι δεν θελω να εγκαταστησω αλλο τειχος.
Λυση κανεις?
Λυση κανεις?
Άστο ανενεργό έτσι και αλλιώς τίποτα δεν κάνει και ενεργό να είναι.
Τώρα αν sony και καλά θέλεις να το έχεις ενεργό ξαναπέρασε το service PA(O)K 2 κάνε κανά update και όλα λογικά θα πάνε καλά.
Τώρα αν sony και καλά θέλεις να το έχεις ενεργό ξαναπέρασε το service PA(O)K 2 κάνε κανά update και όλα λογικά θα πάνε καλά.
Κάθε φορά που πάω να συνδεθω στο Windows Live Messneger μου βγάζει το εξης προβλημα: 8007007e. Εχω ψάξει σε παρα πολλα φορουμ και πουθενα λύση δεν βρηκα... Μια βοηθεια πλζ!
- bloodlessz
Λογικά έχεις το avg8
Πανε στο avg8-->Web shield-->Instant messaging protection και απενεργοποιησε το MSN protection.
Δοκιμασε να μπεις τωρα
Πανε στο avg8-->Web shield-->Instant messaging protection και απενεργοποιησε το MSN protection.
Δοκιμασε να μπεις τωρα
- Isaak the Greek
Ρε τσακαλια των υπολογιστων.Για δωστε μια βοηθεια.
Πως μπορω να εξαφανισω την παυση των 2 δευτερολεπτων αναμεσα σε καθε τραγουδι οταν καιω ενα CD.Με Windows media player δεν γινεται ε?
Δοκιμαζω με Nero express κι ενω μου λεει οτι ειναι επιτυχες οταν το βαζω να παιξει ειναι στα ιδια χαλια.Ασε που το Nero πετσοκοβει τα τραγουδια.
Πως μπορω να εξαφανισω την παυση των 2 δευτερολεπτων αναμεσα σε καθε τραγουδι οταν καιω ενα CD.Με Windows media player δεν γινεται ε?
Δοκιμαζω με Nero express κι ενω μου λεει οτι ειναι επιτυχες οταν το βαζω να παιξει ειναι στα ιδια χαλια.Ασε που το Nero πετσοκοβει τα τραγουδια.
Με το Nero SoundTrax θα μπορούσες να κάνεις όλα τα τραγούδια ένα βάζοντας διάφορα εφέ στο τέλος του ενός και στην αρχή του άλλου. Μετά καις το CD που στην ουσία έχει ένα αρχείο μόνο.
Είναι λίγο μπελαλίδικη λύση.
Είναι λίγο μπελαλίδικη λύση.
- Isaak the Greek
Έχω Windows XP Professional με Service Pack 3gika έγραψε:Κάθε φορά που πάω να συνδεθω στο Windows Live Messneger μου βγάζει το εξης προβλημα: 8007007e. Εχω ψάξει σε παρα πολλα φορουμ και πουθενα λύση δεν βρηκα... Μια βοηθεια πλζ!
Έχω Norton Antivirus
Δεν έχω κανένα firewall
Είχα το παλιο wlm και μου έβγαζε συνέχεια να κατεβάσω το καινουργιο... Πολλοί γνωστοι μου το είχαν κατεβάσει και είπα γιατί οχι? Να σημειώσω ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή έμπαινα κανονικά... Απο την ώρα που κατέβασα το καινούργιο δεν μπορώ να συνδεθώ! HELP!
Έχω διαβάσει καμια 50αριά φορουμς... Παντου προτείνουν λύσεις καμια δεν δουλεύει... Αχχχ. Δεν το γλιτώνω το φορματ!
- Isaak the Greek
Οχι ρε μην κανεις φορματ.Απλα στην προσθαφερεση προγραμματων , βγαλε την εκδοση που εχεις τωρα και μετα ξανα ανεβασε την προηγουμενη.
Οσο για το Νορτον , μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια.Το πιο μαλακισμενο αντι-virus που υπαρχει....Ξερω τι σου λεω...Εχω τραβηξει πολλα με αυτο.Οταν σου τελειωσει δοκιμασε το Trend Micro.Πολυ καλο.
Α και κατι αλλο.Δοκιμασε να δεις αν το Νορτον εχει επιλογες με το πια προγραμματα επιτρεπει να συνδεονται στο Ιντερνετ.Μπορει το να το χει απενεργοποιημενο.
Οσο για το Νορτον , μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια.Το πιο μαλακισμενο αντι-virus που υπαρχει....Ξερω τι σου λεω...Εχω τραβηξει πολλα με αυτο.Οταν σου τελειωσει δοκιμασε το Trend Micro.Πολυ καλο.
Α και κατι αλλο.Δοκιμασε να δεις αν το Νορτον εχει επιλογες με το πια προγραμματα επιτρεπει να συνδεονται στο Ιντερνετ.Μπορει το να το χει απενεργοποιημενο.
Δεν βρίσκω άλλη λύσηIsaak the Greek έγραψε:Οχι ρε μην κανεις φορματ
Το έκανα και η παλιά εκδοση δεν δουλεύει... Ζητάει update. Με το που κάνω update και κατεβάζω τη καινουρια εκδοση, δεν μπαίνει...Isaak the Greek έγραψε:Απλα στην προσθαφερεση προγραμματων , βγαλε την εκδοση που εχεις τωρα και μετα ξανα ανεβασε την προηγουμενη
Εγώ απο τη μέρα που πήρα το πρώτο μου pc, αρχές του 2000 αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιώ Νόρτον και είμαι ευχαριστημένος... Αυτό που προτείνεις δεν το ξέρω!Isaak the Greek έγραψε:Οσο για το Νορτον , μπορει αυτο να σου κανει τη ζημια.Το πιο μαλακισμενο αντι-virus που υπαρχει....Ξερω τι σου λεω...Εχω τραβηξει πολλα με αυτο.Οταν σου τελειωσει δοκιμασε το Trend Micro.Πολυ καλο.
Το Νόρτον που έχω δεν έχει τέτοια... Αυτά υπάρχουν στις εκδόσεις Νόρτον Internet Security και Norton 360...Isaak the Greek έγραψε:Α και κατι αλλο.Δοκιμασε να δεις αν το Νορτον εχει επιλογες με το πια προγραμματα επιτρεπει να συνδεονται στο Ιντερνετ.Μπορει το να το χει απενεργοποιημενο.
Kaμια άλλη λύση???????????????????