klainmein έγραψε:Εμένα ρε παιδιά που μου ζητάνε 130€ ανα γραμμή για να κόψω συμβόλαια που λήγουν σε 1μιση χρόνο τι να κάνω;
Καλά λέτε θα σε παίρνουν οι εισπρακτικές και θα τους γράφεις, αλλά δε θεωρώ ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα. Συν ότι δεν έχω όρεξη να με πρήζουν οι εισπρακτικές και δε θέλω μετά να πληρώνω και χρέος με τόκο και δικαστικά έξοδα.
Επίσης και σε vodafone/wind να πάω και αυτοί μέτοχοι της Nova είναι...
Άρα μπορώ να πάω μόνο ΟΤΕ και να δίνω τα διπλά...
15 χρόνια είμαι στη Forthnet δεν είχα ποτέ προβλήματα με αποσυνδέσεις κλπ, 6 μήνες πριν έκανα ανανέωση για 2 χρόνια με 18,90 το μήνα 24αρα, απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά...Τι σκατά να κάνω;
Αν είσαι 15 χρόνια πελάτης στο μπουρδέλο τους, ένας λόγος παραπάνω να τους αγνοήσεις.
Είχα cosmote cinena για ένα χρόνο με συμβόλαιο και το άφησα να μπει σε δεύτερο χρόνο με λίγο αυξημένη τιμή. Στο εξάμηνο όμως ζήτησα να πάω στο βασικό, χωρίς ποινή όπως είχα δικαίωμα αλλά με τιμή για σύμβαση 25 μηνών. Δύο εβδομάδες μετά τη νέα σύμβαση τους ζήτησα να διακόψω εντελώς την cosmote tv. Παρότι προβλέπεται πέναλτι στην περίπτωση δεν μου χρεώθηκε το παραμικρό. Πλέον έχω μόνο σύνδεση ίντερνετ στην cosmote.
Αμ ψάξεις παραπάνω σε αυτό το θρεντ η στο τηλεοπτικά δικαιώματα, αδελφός με νομικές γνώσεις περιγράφει πώς έχει η κατάσταση με τα πέναλτι και τις πρακτικές των εταιριών.
Δε χρειαζεσαι τίποτα άλλο από μια γραμμή dsl για να έχεις πρόγραμμα αξιώσεων, είτε κούτρα , είτε με φθινοτερη χρέωση (Netflix. κλπ), για όλη την οικογένεια.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!