44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Έχει δείξει πράγματα δεν έχει διάρκεια, οπότε και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ σημαντικό στην λειτουργία της ομάδας....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
" Ήτανε στραβό το κλήμα...............................".......ΑποστόληςΑ έγραψε:........................ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΝ!
Υ.Γ. "Να δουλευτεί σαν στόπερ"?

- ΑποστόληςΑ
Eχει καλυτερη πασα απο τον Canas, παει πολυ πιο δυναμικα στον αντιπαλο, ισως να εχει και καλυτερο σουτ. Μολις βελτιωθει η φυσικη τουκατασταση θα φανει αν μπορει να προσφερει, οπως πιστευω εγω, η αν ειναι waste of money, οπως πιστευουν οι περισσοτεροι.
Oι περισσότεροι είναι οι ίδιοι που φώναζαν για το άχρηστο της παραμονής του Μισιτς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
δεν είναι 30 χρονών είναι 25. Μπορεί στα 27του να είναι πολύ πιο βελτιωμένος , να κάνει γκολ, να βγάζει καλύτερες πασες, να αποκτήσει αντοχή μεγαλύτερη κτλ κτλ το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι εργαλείο για αλλαγή. Δηλαδή πολλοί παίχτες κάνανε καριέρα ως αλλαγή, έμπαιναν και δίνανε λύσεις και βασικοί δεν μπορούσαν. Αυτός τέτοιος είναι μεχρι στιγμής τον βάζεις στο 75' και δίνει λύσεις στο 6. Το θέμα είναι βέβαια αν είναι στο στυλ του προπονητή να κάνει τέτοιου είδος τακτική αλλαγή αμυντικής φύσεως.
- painkiller4
Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχει χάσει πλέον τη θέση του από τον Βραζιλιάνο Ντάγκλας. Απλά ο ΠΑΟΚ παίζει ποδόσφαιρο κατοχής.
Δυστυχώς ο αποκλεισμός από την Ευρώπη τον φέρνει σε 2η μοίρα όπου εκεί είμαι σίγουρος ότι θα είχε τον χρόνο του.
Σε κανένα άλλο ματς εκτός από τα ματς με τον γαύρο και με την Αεκ υπό προϋποθέσεις στα εκτός δεν θα χρειαστεί. Δεν θα παίζεις μέσα στην Τούμπα με εξαρι που δεν μπορεί να βοηθήσει επιθετικά.
Δυστυχώς ο αποκλεισμός από την Ευρώπη τον φέρνει σε 2η μοίρα όπου εκεί είμαι σίγουρος ότι θα είχε τον χρόνο του.
Σε κανένα άλλο ματς εκτός από τα ματς με τον γαύρο και με την Αεκ υπό προϋποθέσεις στα εκτός δεν θα χρειαστεί. Δεν θα παίζεις μέσα στην Τούμπα με εξαρι που δεν μπορεί να βοηθήσει επιθετικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
- buffalobill4
θελει πολλη δουλεια αυτος.
ειναι απο τις μεταγραφες που τον ηθελε ο προπονητης, κατα ομολογια του, οποτε ας βρει τροπο να τον χωρεσει. ειδαλλως ειναι ηδη στο -3.5 μυρια
ειναι απο τις μεταγραφες που τον ηθελε ο προπονητης, κατα ομολογια του, οποτε ας βρει τροπο να τον χωρεσει. ειδαλλως ειναι ηδη στο -3.5 μυρια
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μια χαρα μεταγραφη θα ηταν αν ειχαμε περασει ομιλους και αυτος και πολλοι αλλοι.
Τωρα δεν υπαρχουν τετοιοι αγωνες που θα τον χρειαστουμε πολυ.
Τωρα δεν υπαρχουν τετοιοι αγωνες που θα τον χρειαστουμε πολυ.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, και με αυτόν και με Στοχ και με Λάμπρου. Δεν έχουμε αρκετούς αγώνες για να χωρέσουμε τους -πολλούς- καλούς μας παίκτες. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Λέγε τέτοια, να κάνω προ-παραγγελία τις δραμαμίνες, τα υπογλώσσια και τα αντιθρομβωτικά.theo-drama έγραψε:Θα παιξει στο τηγανι με τον γ@βρο βασικος.
-
Εγω θα τον ηθελα σ'αυτο το 3-5-1-1 που παιζουμε, αλλα θα τον ηθελα πιο πολύ αν παιζαμε μ'αυτον ως τριτο στοπερ, Γιαννουλη και Ματος ολη την πλευρα, Καντουρι, Μισιτς και Αουγκουστο μπροστα, και Πελκα πισω από τον οποιονδηποτε φορ. Θα απελευθερωνε τον Ματος ετσι.