5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Αν βρεθει με ρηξη και το 4ρτο μεγαλυτερο συμβολαιο της ομαδας οκ δεν θα το αντεξω...Μυριο και χιαστος μας παει...
Για έναν περίεργο υπερφυσικό λόγο, όποιον πιάνουμε κ ξεσκιζουμε , αν δεν τον προλάβει πάγκος τον προλαβαίνει τραυματισμός.
Φοβάμαι ότι είναι σοβαρή η ζημιά στο γόνατο, το σκέφτηκα στη μετάδοση, το ψιλοεπιβεβαιωνει η σύζυγος. Κρίμα...τουλάχιστον να μην μιλάμε για χαμένη χρονιά γιατί θα πρόκειται για καταστροφή ..τίποτα λιγότερο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φοβάμαι ότι είναι σοβαρή η ζημιά στο γόνατο, το σκέφτηκα στη μετάδοση, το ψιλοεπιβεβαιωνει η σύζυγος. Κρίμα...τουλάχιστον να μην μιλάμε για χαμένη χρονιά γιατί θα πρόκειται για καταστροφή ..τίποτα λιγότερο!
- PAOKevolution
Δε νομιζω να εισαι χιαστος και να συνεχισε να παιζει.Ισως μηνισκος δεν τα ξερω και καλα αυτα.Ευχομαστε να ειναι κατι μικρο.
Δύσκολο χιαστός αν μιλάμε για χτύπημα. Κάτι σε μηνίσκο φοβάμαι κι εγώ...
λογικα σοβαρο ειναι, δεν νομιζω με χιαστο να εβγαζε μισο παιχνιδι ... μαλλον 1 μηνα εξω σιγουρα..
-
- Επικοινωνία:
Ας ελπίσουμε να είναι μια απλή κάκωση συνδεσμου, αν και όπως το περιγράφει η κυρά πάμε για κάτι πιο σοβαρό
Και δεν φάνηκε να τον βρίσκει πολύ ο Barales σε εκείνη τη φάση που τον βρήκε όπως έπεφτε(εκτός αν είχε γίνει κάτι σε προηγούμενη φάση που μου διέφυγε). Αν δεν σε θέλει όμως από εκεί που δεν το περιμένεις σου έρχεται. Μακάρι να μην είναι σοβαρό, ότι κι αν είναι πάντως περαστικά του.
Αυτό...Περαστικά.
Μακάρι να είναι κάνας μήνας μόνο.
Ώρα να δούμε και "πόσα απίδια βάνει ο σάκος", του Ισλανδού...
Υ.Γ. Κάποιος είχε γράψει κάτι για "κατάρα της ανανέωσης", δίχως να υπολογίζει και σε τραυματισμό, φυσικά...

Perastika ston megalo pekti. In the last matches, he made big mistakes but anyway we love him even he does them. I hope he returns as he tackled in 80th minute the oly player when we were winning 3-0

- ΑποστόληςΑ
Το λιγότερο που μπορεί να έχει είναι μια απλή κάκωση, όπερ με μια ξεκούραση δύο ή τριών εβδομάδων θα είναι ΟΚ. Αν έχει μηνίσκο ανεβαίνουμε σκαλοπάτι.
Τελικα μηνισκος.Οκ δεν ειναι λιγο αλλα δεν ειναι και καταστροφη οπως ενας χιαστος, καθως αποκαθισταται χωρις περεταιρω συνεπειες για τον παικτη.Καλο ειναι επισης πως το προγραμμα γινεται καπως πιο βατο τις επομενες εβδομαδες και ευκαιρια να παρει παιχνιδια και ρυθμο ο Ισλανδος που καποια στιγμη πρεπει να δειξει αν οι προσδοκιες και τα χρηματα που δαπανηθηκαν για αυτον ηταν δικαιολογημενα η αλλη μια παταγωδης αποτυχια.
- ΑποστόληςΑ
1 έως 1,5 μήνας έξω. Θα αποφασιστεί αν θα γίνει χειρουργείο, ή αν θα ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή.
- thanos-xanthi
το μη χείρον βέλτιστον..
περαστικά θηρίο, και γρήγορα πίσω καλύτερος
περαστικά θηρίο, και γρήγορα πίσω καλύτερος